- 21 Şubat 2013
- 8.620
- 18.267
Harika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasinaDe kalkın yürüyüşe çıkacak olanlar ben çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasinaDe kalkın yürüyüşe çıkacak olanlar ben çıktım
afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin11 Kasım menü
04.00 yarım armut 1 muz 1 bardak su
17.30 1 lahmacun bir kase salata 3 yk pilav 1 but tavuk haşlama 1 bardak ayran 1 dilim kek
2 litre su içerim yatana kadar
Bugün oruca başladım haliyle ilk gün olunca baya baya abartmış olabilirim patlamak üzereyim şuan
20 dk Leslie yapıcam yatmadan
LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun mini menüü dev adımlar11.11.2024 Pazartesi Menüsü
10.00 Limonlu yulaf bisküvi bir paket, çay
12.30 Türk kahvesi
16.30 Minik kase kereviz salatası, patates oturtmasinin sadece kıyması , iki kaşık pilav, bir bardak ayran
2 litre su
Eki Görüntüle 3502117
LenaG Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun canım biraz protein ekleyelim bugün menüyeAlıntılarımı yaptım eve gidince cevap vereceğim canlar. Sinirlerim bozuldu yine anlatacağım sonra.
Saat 12.00 de
1 bardak karanhindibalı kahve, 3 hurma, 1avucun yarısı kadar Fındık
Kahvaltı 14.00 (yemeyecektim akşama kadar ama acıktım)
1,5 dilim çavdar ekmeği, labne, salatalık, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 muz 1 armut
Akşam yemeği 19.30
1 tabak madımak çorbası, 2yk pilav, salata bolca
2lt su, eve gidince kahve içeceğim yine hurma yerim yanında(acı geliyor sade içemiyorum) spor yapacaktım ama kuyruk kemiğim çatlak olduğu için ağrıyor birkaç gündür yapamam gibi.
LenaG Sitare55
Afiyet olsun akşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördümİyi akşamlar kızlar
Su
3 litre bitmek üzere (1,5 ar şişe içmiş oluyorum)
Spor
50 dk.bölgesel ve 6.505 ADIM
Menü uzun uzun yazdım,gitmiş
KAHVALTI
Peynir, 13 zeytin,kaşarlı tost
AKŞAM
Çorba (1 kase)
Fırında köfte patates (1 tabak)
Şehriyeli pirinç pilavı (1 tabak)
Salata
ARALAR
4 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Whey protein içeceği
İki küçük şekersiz yulaflı kek
CISLAR
2 adet bisküvi
1 çikolatayı 4 kişi paylaştık
2 kestane şekeri (Bursadan getirmişler geri çeviremedim)
3 küçük tortilla lavaş
LenaG
Sitare55
@Boncuk2307
Eki Görüntüle 3502106
)
Afiyet olsun canım 20 deki ara öğün fazla olmuşİyi akşamlar
11:00 1kase az yağlı sütün içine 3yk.yulaf, 1tk.chia, 1tk.bal ve yarım muz
Ara, 1kupa biberiye çayı, 3dolu tk.pasta
19:00 1kaseye yakın semizotu yemeği, 1dolu tabak tavuklu bezelye yemeği, 2yk.yoğurt, 1yk.tuzlu balık, taze soğan
20:00 2kare çikolata, 1dolu avuç kuruyemiş, sabahtan kalan yarım muz
LenaG Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Su 3 litre
Biberiye ve kiraz sapı kaynattım 500ml.birazdan onu içicem
Az önce sanırım yanlış paylaştım
Afiyet olsun sabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz11 Kasım
9 buçuk
Bir tabak yoğurt lu kabak yeşil mercimekli, haşlanmış yumurta, kk peynir, bir tatlı kaşığı keten tohumu,
Ara yeşil çay
4 de
bir dilim ayva bir dilim mandalina
Akşam 6 buçuk
Bir YK bulgur pilavı,3 dilim turp ,
Bir kase yoğurt lu kabak yeşil mercimekli
Ara bir bardak kefir
5 bin adım
LenaG Cicekbocekkaktus @Boncuk2307
Afiyet olsun öğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibiİyi akşamlarrr
Bugünkü Menüm
Sabah 10:30
Türk kahvesi
Öğle 12:00
2 tane tavuk but ızgara
Ara 16:00
1 muz
12 tane beyaz leblebi
Akşam 17:30
1 tabak(10-15 tane herhalde) incecik zeytinyağlı sarma dünkünden sadece et ve baharat ile
2.5 yk yoğurt
Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
1 küçük fincan filtre kahve
11000 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
@Boncuk2307
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsunKızlar iyi geceler 2 gündür annem babam geldi evi 4 koldan gece gündüz yerleştirdik. Omirilik ameliyatli olduğum için 5kg üstü kaldıramıyorum o yüzden mecbur geldiler. Artık %80 yerleştik diyete tam gaz devam
Pazar menüm
Sabah 09.00kolajenli kahve
Saat 12. 00 1 yumurta ile 4 kaşık menemen 5 zeytin 1 parça peynir 1 dilim ekmek çay
Saat 15.00 beyaz çay 10 kadar fındık
Saat 19.00 2 dilim palamut bol salata 1 kepçe tarhana
Su 2 litre
Pazartesi
Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 12.00 1/2 tandır lavaş kepekli 1 parça süzme peynir 2 köz biber 5 6 zeytin salatalık çay
Saat 15.00 melisa çayı 1/2 avuç sarı leblebi
Saat 18.00 3 kaşık yağsız et döner salata 1 dilim ekmek ayran
Saat 20.00 maden suyu limonlu
Su 3litre
Sitare55 LenaG
Ayaklarına sağlık O şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz varLenaG @Boncuk2307
Etiketlemeyi baştan yaptım unutmayayım diye
Eşim en 500 kalorilik çerez kemirirken bende gece gece kalktım 12 m lik salonda hoplaya zıplaya 45 dk yürüdüm.(müstakil evde olduğumdan gürültü sorun olmuyor)
Profil resmimdeki şapşiğin tüm maymunluklarına ve sabotajına rağmen
Ayrıca yürüyüşün her 2.5 dksında 30 jumpıng jaks toplamda 540 tane.
Saat 14 :30 da da 24dk egzersiz yapmıştım.
Suyu 2 litreye tamamladım. 1 sade maden suyu ve 1 fincan mate çayı içtim.
Herkese iyi geceler diliyorum.
Afiyet olsun onca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsınKızlar 14 misafir 1 küçük bebek partim şu an
Kahvaltı: omlet + çay saat kaçta yaptım hiç hatırlamıyorum o kadar yorgunum ki
Öğle: arpa şehriye salatası + 2 kaşık havuç tarator
Akşam : 1 kase arabaşı çorbası + 1 kaşık humus 2 kaşık haydari
Saat 22.00 : 3-4 kuru incir + 1 bardak emziren anne çayı
Spor yok ama sabahtan beri hiç oturmadım
Afiyet olsun güzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsunMenümü yazıp kaçayım çok uykum var
Sabah
07:30
İki adet haşlanmış yumurta
Öğlen
12:30
Bir kase düğün çorbası
Etsiz sade boş kuru fasülye
Yeşil salata
16:30
50 gr kuru et
20:30
150 gr et döner
Avuç içi kadar İncel yavaş
Su 3 litre
Adım 8636
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun güzel bir menü11 Kasım menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
08.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.30 1 elma
17.00 yarım muz
19.00 8 kaşık lahana kavurması,2 kaşık kıyma, 2 bardak ayran, söğüş salata, 1 dilim ekmek
21.00 2 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş, emzirmeye devam
Cicekbocekkaktus LenaG
Bu gün kahvaltı sonrası disardaydik en az 4-5 saat topuklularla ayaktaydim minik kuzucuk da sağolsun kucaktan inmedi yine..şuan üst bacaklarımi hissetmiyorum.
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydıııınnnAboo günaydın demeyi unutmuşum
Sağlıklı musmutlu güzel bir gün bizimle olsun.
Günaydın
Günaydın canımGünaydıınnnnn
Gece nasıl uylum geldiyse sonlara doğru harfler birbirine girmiş birinin menüsüne mhkerem yazmışım o aslında muhteşem olacaktı
Kendi menümü verememimişm
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süperMenüm
LenaG @Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı
Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm
Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem
Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu
Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
Benim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyim onyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence57.7
Ben de kahvaltı yapmadım annemlerle yaparız diye
Ölüm gibi bişey oluyor ama kimse ölmüyordu kaptanııımmm
Ya kıyamam annesinin kuzusu geldi mi hoş geldi sefa getirdi
Kaptanım Allah bize kolaylıkla sağlıkla korumaya geçebilmeyi nasip etsin
Abboooowww
Yürümek hem bedene hem ruha çok iyi gelen bir aktivite zaten, depresyon gibi hastalıklarda da önerilen bişeyHarika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasina
E kalk hadi tomriscimHarika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasina
Dayan canım dayannnnŞu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn
Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus
Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku
Benim de öyle canım, önceden çok katı diyetler yapıp koruma yapmam gereken zaman diliminde gözüm dönmüş gibi saldırıp akabinde de eski beslenme alışkanlıklarımı sürdürdüğüm için al ver oluyordur.Benim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyim onyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence
Himmmet aaağbeeeyy dayanaaamıyoooommmDayan canım dayannnn
Vallah acıkınca yiyorum galiba beyaz ekmegi de bıraktım sayılır yerini onunla dolduruyorum sankiafiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüü dev adımlar
Afiyet olsun canım biraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsun akşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım 20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsun sabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsun öğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlık O şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsun onca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsun güzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
Kalkacam askısı önce minnaklarima kahvaltı sonra ders sonre iş sonra ders ....E kalk hadi tomriscim
Hain domdom 1 ana 1 ara öğün yemisbakalim sonuclar nasil olacak. Ben de protein yaptim da an itibariyle artıdayim. Savah 5.30 da kalktim sirkeli ılık su ve 2 magnezyum ictim bagirsaklar calissin diye. Simdi de yürüyüşe cikicam ben aaaaçç ben susuuuuuuzMenüm
LenaG @Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı
Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm
Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem
Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu
Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
Tamam gider bu. Baklagiller bagirsak calistirir sonra bay bay
Valla umutsuuzm kuzum kendi adıma cumartesiye umutluyum ama kabızım sabah sabah zeytinyağı içtimHain domdom 1 ana 1 ara öğün yemisbakalim sonuclar nasil olacak. Ben de protein yaptim da an itibariyle artıdayim. Savah 5.30 da kalktim sirkeli ılık su ve 2 magnezyum ictim bagirsaklar calissin diye. Simdi de yürüyüşe cikicam ben aaaaçç ben susuuuuuuz
( millet daha uyanmadı ben burada aclik cekiyom )
O yüzden çok yorukuyoruz.Bence de beyin fonksiyonları zaten sınırlı arada bi coşkuyu vermek lazım
Donmasam iyi dün kar yagdiydiÜfff harikasın baaabbbyyy ama dikkat et hasta olma
Bizimki yeterince büyük zaten di miKaçtın ki cumartesi canım
Koku resmen burnuma geldi
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha
Herkes g.t büyğtrken
Takcan kulakligi da açacaksın resul dindari. Offf hava da şişliHarika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasina
Erkolar kapatılsınO yüzden çok yorukuyoruz.
Dikkat et kıaazz valla üşütme bak mide ağrısı çok pis bişeymişDonmasam iyi dün kar yagdiydi
Oyy boncuğum yaa insan ister istemez üzülüyor seni anlayıyorum tabi ki ama insan günün sonunda kendini yıprattığıyla kalıyor. Kendine en iyi kendin geliyorsun. Kendini de oğlunu da yıpratma olur muCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen