Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı :KK57:
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar 😂
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan.. 😒
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim :cool:
Piyanist bana bırak 🤪🤪🤪
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim🥰
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor 🙄
LenaG LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Elhan Boncuk2307 Boncuk2307 @dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi 🥳🥰
Woww harikasın gözü olanın gözü çıksın cekemeyenler çatlasın ❤️
yet olsun çok güzel menü olmuş :KK200: ama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Sagol kaptanım yandım aslinda ama dışarıda wc aramayayim diye içmedim
Afiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim 🌸
Sağol canım ama.disarida olduğum için wc den dolayı şu icemedim
Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım 🙄 Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏
Canım benim sakın takma kafana önceliğin evladın ile sen olsun kapını kapatın mı hepsi dışarıda kalıyor henüz yaşın küçük simdiden birak üzülmeyi bosver ileride bu sıkıntıların büyüğünü yaşarsın bende aman o darilmisin bu kusmesin diye diye kendime ve çocuklarıma yaptım hep ve yıllarca depresyon tedavisi gördüm Allah icine ferahlık versin inşallah ama dediğim gibi dışarıdakiler dışarıda kalıyor sen kendin için evladın için sadece ailene sahip çık bırak ne derlerse desinler sen agladikca mutlu olanlar olacak.sakin haaa

Tost nasil ekmek buyukluk nedir? Bunlar önemli sorular. 2 d diyet ekmekse gun harika💙

Ufak kare tost ekmeği tam buğday diyet ekmeği
Afiyet olsun :KK200:tost şöyle ekşi mayalı tam buğday ekmeğeyse çok güzel (beyaz ekmekse acıktır canım) akşamki bowl sade olmuş

Arkadaşlar ekmeğimi çok sormuşsunuz :) adeta influlara sorulduğu iddia edilen bluz tişört soruları gibi :) küçük ekmek yaa marketlerde hani tost ekmeği boyutundaki diyet ekmekler
Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor 👌

Ahahahha hiç o tarz düşünmedim valla ama şu activianın bowlu -umarım zayıflatan bişeydir- inanılmaz lezzetliydi yaa küçük mix and gı boyunutunda

Amin kaptaniçem canımsın 🥰

:KK60: :KK36:

Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem de 🥰çocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı 🙏

Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun 🥰

Teşwkkğrler fezam 😘

Canım fezam ❤️🥰

😂😂😂😂

Asla dinlemedi beni 🙄

Tekrar hoş geldin canım 🥰

Ben dinledim bile 🥳

Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin :KK60:

Afiyet olsun canım harika ❤️

Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun 🤗

Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim 🙏

Hahahha güldürdün beni kız 😂😂

Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper 🥳

En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın 🤗

İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum 🥳❤️

Ellerime sağlık kaptanım 🥰🙏

Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum 🙄
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım

Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun :KK36:

Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım 😘

Teşekkğr ederşm canım 🌸

Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika 🥳
sağol bebeğimm

Az ve öz olmuş afiyet olsun ❤️

Çok olmamış ablacım için rahat olsun, afiyet olsun ❤️

Tek öğün mükemmel 👌

Tamam ablacım bekliyorum ❤️

Afiyet olsun gayet güzel olmuş, birbirimize güvendiğimiz için gerek görmüyoruz galiba ama lena kaptanım daha iyi cevap verecektir. ❤️

Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor 👌

Afiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim 🌸

Afiyet olsun gayet güzel olmuş 🌸

Çok güzel menü böceğim afiyet olsun 🌸

Çok güzel menü, adım sayısı da harika 👍

Az ve öz olmuş çok güzel, afiyet olsun kaptanım 🌸

Maşallah ip atlanmış, 5 aylıksın daha çok zorlama istersen ablacım 🥰 afiyet olsun gayet güzel geldi bana

Evet biraz abartmış olabilirsin 😜

Neredeyse tek öğün olmuş afiyet olsun ablacım 🥰

Evet kullanıyordum da geçmişti baya, bir iki haftadır bisikletin koltuğu çok acıttı yine ağrımaya başladı. Canımı sıkan konu beni ağlatacak.

Abooo biraz kaçmış bugün 😱afiyet olsun boza ablam

Sağol ablacım teşekkür ederim 😊

Afiyet olsun ablacım ne desem bilemedim 😂🥰

Detoks günü olmuş gayet güzel 🥰
aahh kuzum atladım ama uyuşukluk oldu karnımda normalmi değilmi bilemedim bugün yapmayacam zaten totom yer görmüyorr

Teşekkür ederim kaptanım, yarın içmemeyi deneyeyim ama onla ilgili değil sanırım üşütmekten 🤗 gasvin (adını tam yazdım mı bilmiyorum 🤣) mide koruyucu şurup sanırım annem kullanıyordu iyi geldi şükür

Allah kabul etsin 🤲🏻

Sporun mükemmel de yulaflı püskevit ne gı aba🤣 doğru düzgün bişeyler yiyeydiiinn kötü örnek olma bak🤣

Allah razı olsun ablacım şurup işe yaradı inşallah bunla geçmiştir3 🤲🏻🤗

Ben de onu diyecektim, ellaaamm kaptanım bir avuç deyince gözümüzün dönmüş haliyle leblebiyi avucladıgımızı düşünmüş 🤣🤣🤣 LenaG LenaG
tabi tabii o kesin 😁😁 herşeyin fazlası zarar tabii😆😆

Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım 🙄 Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏
Ah kuzucum kendi evladimin canı yanmış gibi hissettim. Aile olmayı beceremeyen bu insanlardan vefa beklenmez. Seni saygısız mi görüyorlar bırak görsünler. Umursamadigini göster. Eşinin tepkisizliginin kendine göre sebepleri var umarım kendine gelir. Sen kendine karşı zalim olma takarım diyorsun ya bunu yapma. Kurban psikolojisinden kurtar kendini. Kötü bir rüya gördün ve uyandın hiç kimsenin seni uzmesine izin verme susmamakla bunu yapmışsın bu çok güzel bence. Üzüldügünü gördükçe daha çok üzerine gelirler. İyilik güzellik kazanacak daha yolun başındasın bekle göreceksin güzel boncuğum.Kendini sevmen için dua edeceğim Rabbim sana güç kuvvet versin. 🤲

Amin kaptaniçem canımsın 🥰

:KK60: :KK36:

Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem de 🥰çocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladı 🙏

Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun 🥰

Teşwkkğrler fezam 😘

Canım fezam ❤️🥰

😂😂😂😂

Asla dinlemedi beni 🙄

Tekrar hoş geldin canım 🥰

Ben dinledim bile 🥳

Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin :KK60:

Afiyet olsun canım harika ❤️

Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun 🤗

Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim 🙏

Hahahha güldürdün beni kız 😂😂

Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper 🥳

En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsın 🤗

İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucum 🥳❤️

Ellerime sağlık kaptanım 🥰🙏

Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum 🙄
Afiyet eksi olsun Elhan ablacım

Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsun :KK36:

Mıhyeçem afiyet eksi olsun canım 😘

Teşekkğr ederşm canım 🌸

Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika 🥳
Bugün eksi bekleyemiyorum kaptanım bende her gün tartilma huyu var durum stabil,menüleri o yüzden temiz yapmaya uğraşıyorum. Eski arkadaslar bilir kaplumbağa hızında ilerlerim yolum uzar , hedefe ulaşırım ama :KK68:korkma bu hafta seninleyim. :KK74:

Menüm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı

Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm

Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem

Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu

Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama

Canım öncelikle genç yaşında yaşadıklarına üzüldüm,zor günler geçirmişsin 😔
Kendini kimseye ezdirme o ayrı ama eşine kendini kapatarak bir ömür geçiremezsin. Sadece oğlum ve ben diyerek eşini kendinden itersen hayat senin için çekilmez olur. Sinirin geçince destek vermediği için kendini ne kadar yalnız hissettiğini ve bunun seni ne kadar kırdığını beraber bir ömür geçirdiğinizi ve onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlat eşine.
Maalesef haklı olsan da ses yükselince haksız konuma düşüyor insan o sırada söylediklerinin ne olduğa bakmıyorlar bağırmana bakıyorlar.
Bu konuda kendini telkin etmeye çalış sinirinden çatlasan bile o sırada kendini kontrol edip normal bir tonda kendini savun. Yapması zor farkındayım ama sonuç verir. Karşındaki de o zaman sakinleşmek zorunda kalıyor inan defalarca test edildi onaylandı.
Bir de en önemlisi akraba vs yi, ne dediklerini kapının dışında bırakmak lazım. Evin özelin kimse ona sızamasın
Baya uzun oldu kusura bakma ❤️

X