- 21 Ekim 2019
- 5.161
- 25.510
Woww harikasın gözü olanın gözü çıksın cekemeyenler çatlasınBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 @dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Sagol kaptanım yandım aslinda ama dışarıda wc aramayayim diye içmedimyet olsun çok güzel menü olmuşama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Sağol canım ama.disarida olduğum için wc den dolayı şu icemedimAfiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim
Canım benim sakın takma kafana önceliğin evladın ile sen olsun kapını kapatın mı hepsi dışarıda kalıyor henüz yaşın küçük simdiden birak üzülmeyi bosver ileride bu sıkıntıların büyüğünü yaşarsın bende aman o darilmisin bu kusmesin diye diye kendime ve çocuklarıma yaptım hep ve yıllarca depresyon tedavisi gördüm Allah icine ferahlık versin inşallah ama dediğim gibi dışarıdakiler dışarıda kalıyor sen kendin için evladın için sadece ailene sahip çık bırak ne derlerse desinler sen agladikca mutlu olanlar olacak.sakin haaaCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen