Popüler Konu LenaG ile MasterFit

afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüü dev adımlar
Afiyet olsun canım biraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsun akşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım 20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsun sabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsun öğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi

Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlık O şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsun onca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsun güzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Aboo günaydın demeyi unutmuşum
Sağlıklı musmutlu güzel bir gün bizimle olsun.
Günaydın
Günaydıııınnn
Günaydıınnnnn
Gece nasıl uylum geldiyse sonlara doğru harfler birbirine girmiş birinin menüsüne mhkerem yazmışım o aslında muhteşem olacaktı
Kendi menümü verememimişm
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper

Benim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyim onyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence

Harika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasina
Yürümek hem bedene hem ruha çok iyi gelen bir aktivite zaten, depresyon gibi hastalıklarda da önerilen bişey

Benim için koruma dahabönemli zaten canım daha önce de kilo verdim yaklaşık 4 yıl önce ama koruyamadım ve çok hızlı alabilen biriyim onyüzden koruma verme sürecinden daha önemli bence
Benim de öyle canım, önceden çok katı diyetler yapıp koruma yapmam gereken zaman diliminde gözüm dönmüş gibi saldırıp akabinde de eski beslenme alışkanlıklarımı sürdürdüğüm için al ver oluyordur.
Şimdi hem o kadar katı diyet yapmıyorum mesela iki üç günde bir canım çekerse kararında tatlı da yiyorum mesela ve bitirince inşallah koruma zamanında daha bilinçli olacağım

Bu grup sayesinde inşallah

Vallah acıkınca yiyorum galiba beyaz ekmegi de bıraktım sayılır yerini onunla dolduruyorum sanki

Hain domdom 1 ana 1 ara öğün yemisbakalim sonuclar nasil olacak. Ben de protein yaptim da an itibariyle artıdayim. Savah 5.30 da kalktim sirkeli ılık su ve 2 magnezyum ictim bagirsaklar calissin diye. Simdi de yürüyüşe cikicam ben aaaaçç ben susuuuuuuz
( millet daha uyanmadı ben burada aclik cekiyom )

Valla umutsuuzm kuzum kendi adıma cumartesiye umutluyum ama kabızım sabah sabah zeytinyağı içtim
Yürüyüşe gidecem eksi eksidir belki tartıya kadar wc olur diye bakalım

Bence de beyin fonksiyonları zaten sınırlı arada bi coşkuyu vermek lazım
O yüzden çok yorukuyoruz.
Üfff harikasın baaabbbyyy ama dikkat et hasta olma
Donmasam iyi dün kar yagdiydi
Kaçtın ki cumartesi canım

Koku resmen burnuma geldi
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha

Herkes g.t büyğtrken
Bizimki yeterince büyük zaten di mi
Harika canm bol yürüyüşler ,of yurumeyi çok seviyorum,yürürken uzun uzun düşüncelere dalarım kendime vakit ayiriyormuscasina
Takcan kulakligi da açacaksın resul dindari. Offf hava da şişli

Oyy boncuğum yaa insan ister istemez üzülüyor seni anlayıyorum tabi ki ama insan günün sonunda kendini yıprattığıyla kalıyor. Kendine en iyi kendin geliyorsun. Kendini de oğlunu da yıpratma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…