Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım disardaydim o şekilde acligimi bastirdim. Sunta tekli satılmiyordu en masum onu buldum.

19'da ne guzel bitti sandiydim . Saat 20 icin biraz yuklu bir öğün, ikindi yesen daha iyi olurdu. Bir de bir dolu tabak tabagin buyuklugune göre az daxolabilir cok da ☺ tabak var tabakcık var

11 Kasım
9 buçuk

Bir tabak yoğurt lu kabak yeşil mercimekli, haşlanmış yumurta, kk peynir, bir tatlı kaşığı keten tohumu,

Ara yeşil çay

4 de

bir dilim ayva bir dilim mandalina

Akşam 6 buçuk

Bir YK bulgur pilavı,3 dilim turp ,
Bir kase yoğurt lu kabak yeşil mercimekli
Ara bir bardak kefir
5 bin adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

İyi akşamlarrr
Bugünkü Menüm
Sabah 10:30
Türk kahvesi
Öğle 12:00
2 tane tavuk but ızgara
Ara 16:00
1 muz
12 tane beyaz leblebi
Akşam 17:30
1 tabak(10-15 tane herhalde) incecik zeytinyağlı sarma dünkünden sadece et ve baharat ile
2.5 yk yoğurt

Su 2 lt
1 kupa limonlu yeşil çay
1 küçük fincan filtre kahve
11000 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Of çok haklısın canm ah bende nerde ne zaman kimle olsun diyetteyim diyorum ve herkes herşeyi söylüyor konuşuyor,bende öyle yapayım aslında onlara soyleyeince cokda iyi karşılanmiyor yeter gerek yok iyisin zaten bugün ye yarın yeme ,üç cocuklusun kız gibi olmanı bekleyem Z Esin felan ,b nde konuşmayalım en iyisi bu sanırım teşekkürler canm

Cok güzel icinde baklagil oldugu icin tok tutmustur, baklagil olmazsa tok tutsun diye ceviz veya badem de listede kullanabilirsin. Afiyet olsun

Yesillik eksikligi disinda mük bir menu afiyet olsun spor da cok iyi.

19'da ne guzel bitti sandiydim . Saat 20 icin biraz yuklu bir öğün, ikindi yesen daha iyi olurdu. Bir de bir dolu tabak tabagin buyuklugune göre az daxolabilir cok da ☺ tabak var tabakcık var
Açıklamamı şöyle yapıyım o vakit kaptanım semizotu yemeği yarım kase bezelye de sanırım dolu bir kase eder vee koca tencereyi sadece 1.5yk.zeytinyağ ve 1 dolu çk.tereyağ ve tavuğun en yağsız yeri olan az tavuk göğsü ile pişirdim semizotunuda 1dolu yk.zeytinyağ ile pişirdim ekmek zaten sıfır açıklamamı yapmış bulunmaktayım

Tamam canim sevindim kisi kendinden bilir işi ben bir tabak diyorsam kasik sayisi yazdigimda göze batacak miktardir aramizda kalsin

Yaprak sarmanın yeşilliği olma mı kaptanım onu da saysak
Sıkı pazarliklif eksigin yok masallah ama öğünde tavugun yaninda c vitamini olurdu bir de daha az yedirirdi o bakımdan. Ben de bugun dukan diye benzer bir sey yaptim. Genel olarak dikkat etmek lazim

Kızlar iyi geceler 2 gündür annem babam geldi evi 4 koldan gece gündüz yerleştirdik. Omirilik ameliyatli olduğum için 5kg üstü kaldıramıyorum o yüzden mecbur geldiler. Artık %80 yerleştik diyete tam gaz devam

Pazar menüm
Sabah 09.00kolajenli kahve
Saat 12. 00 1 yumurta ile 4 kaşık menemen 5 zeytin 1 parça peynir 1 dilim ekmek çay
Saat 15.00 beyaz çay 10 kadar fındık
Saat 19.00 2 dilim palamut bol salata 1 kepçe tarhana
Su 2 litre

Pazartesi
Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 12.00 1/2 tandır lavaş kepekli 1 parça süzme peynir 2 köz biber 5 6 zeytin salatalık çay
Saat 15.00 melisa çayı 1/2 avuç sarı leblebi
Saat 18.00 3 kaşık yağsız et döner salata 1 dilim ekmek ayran
Saat 20.00 maden suyu limonlu
Su 3litre
Sitare55 LenaG

Sıkı pazarliklif eksigin yok masallah ama öğünde tavugun yaninda c vitamini olurdu bir de daha az yedirirdi o bakımdan. Ben de bugun dukan diye benzer bir sey yaptim. Genel olarak dikkat etmek lazim
Yarın öyle yapayım kaptanım inşallah bu azimle ilerlerim Şehirdışına çıkmam gerekiyormuş iş için. Kaçamak yapmam herhalde ama ödem oluşuyor yolculukta aşırı

10 Kasım menüm

13.30
5 tane sarma
1 poğaça

15.00
4 yk et sote
2 yk pilav
1 kase yeşil salata

20.00
1 portakal
1 elma

Su: 1,5 lt

LenaG Sitare55
Az ve öz olmuş afiyet olsun
Çok olmamış ablacım için rahat olsun, afiyet olsun
Tek öğün mükemmel
Boncuk2307
Adımları bugün 3 günlük atarım
Tamam ablacım bekliyorum
Afiyet olsun gayet güzel olmuş, birbirimize güvendiğimiz için gerek görmüyoruz galiba ama lena kaptanım daha iyi cevap verecektir.
Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor
Afiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Çok güzel menü böceğim afiyet olsun
Çok güzel menü, adım sayısı da harika
Az ve öz olmuş çok güzel, afiyet olsun kaptanım
Maşallah ip atlanmış, 5 aylıksın daha çok zorlama istersen ablacım afiyet olsun gayet güzel geldi bana
Evet biraz abartmış olabilirsin
Neredeyse tek öğün olmuş afiyet olsun ablacım
Evet kullanıyordum da geçmişti baya, bir iki haftadır bisikletin koltuğu çok acıttı yine ağrımaya başladı. Canımı sıkan konu beni ağlatacak.
Abooo biraz kaçmış bugün afiyet olsun boza ablam
afiyet olsun canım. şekerli meyveler yediğinde yanında 2 yk yoğurt ya da süt tüket canım. kan şekerini ayarlar.
Sağol ablacım teşekkür ederim
Afiyet olsun ablacım ne desem bilemedim
Detoks günü olmuş gayet güzel

Yarın öyle yapayım kaptanım inşallah bu azimle ilerlerim Şehirdışına çıkmam gerekiyormuş iş için. Kaçamak yapmam herhalde ama ödem oluşuyor yolculukta aşırı
Ödem gelir gider. Persrmbe erken saatlerde dönüş olursa cumartesiye atarsin insallah

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…