- 23 Haziran 2019
- 8.710
- 37.663
Boncuk2307 ne oldu kuzum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayran icersem hem uykum gelirdi hem de bayağı şişiriyor.Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş Adana nın maydanozu bol (ödem vaziyetleri) olup yanında bir de ayran olaymış güzel olurmuş.
Verim alabiliyor musun peki ? Çok da aç bırakmamak lazım vücudu kapatıyor yoksa kendini
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşamki yoğurda chia eklesen bari daha tok tutardı
Afiyet olsun güzel olmuş (patlıcan kebap kızartılmadan fırında pişti diye varsayıyorum)
Afiyet olsun tost şöyle ekşi mayalı tam buğday ekmeğeyse çok güzel (beyaz ekmekse acıktır canım) akşamki bowl sade olmuş
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş ama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş kızına geçmiş olsun canım
Afiyet olsun Canım aklıma geldi biliyorsun sirke oldukça asidik birşey midene dokunmaya başlamış olmasın ? bir de gasvin nedir ?
Yarın bekleyip göreceğiz canımAz ve öz olmuş afiyet olsun
Çok olmamış ablacım için rahat olsun, afiyet olsun
Tek öğün mükemmel
Tamam ablacım bekliyorum
Afiyet olsun gayet güzel olmuş, birbirimize güvendiğimiz için gerek görmüyoruz galiba ama lena kaptanım daha iyi cevap verecektir.
Senin menülerin böyle ünlü insanların menüleri gibi oluyor
Afiyet olsun su biraz az geldi çiçeğim
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Çok güzel menü böceğim afiyet olsun
Çok güzel menü, adım sayısı da harika
Az ve öz olmuş çok güzel, afiyet olsun kaptanım
Maşallah ip atlanmış, 5 aylıksın daha çok zorlama istersen ablacım afiyet olsun gayet güzel geldi bana
Evet biraz abartmış olabilirsin
Neredeyse tek öğün olmuş afiyet olsun ablacım
Evet kullanıyordum da geçmişti baya, bir iki haftadır bisikletin koltuğu çok acıttı yine ağrımaya başladı. Canımı sıkan konu beni ağlatacak.
Abooo biraz kaçmış bugün afiyet olsun boza ablam
Sağol ablacım teşekkür ederim
Afiyet olsun ablacım ne desem bilemedim
Detoks günü olmuş gayet güzel
Teşekkür ederim cerezden birqz uzak kalmak istiyorum limiti doldurdum olabilir arada ekleyeyimCok güzel icinde baklagil oldugu icin tok tutmustur, baklagil olmazsa tok tutsun diye ceviz veya badem de listede kullanabilirsin. Afiyet olsun
Noldu kaptanım neden üzgünsünAz ve öz olmuş afiyet olsun
Tek öğün mükemmel
Tamam ablacım bekliyorum
Afiyet olsun gayet güzel olmuş, birbirimize güvendiğimiz için gerek görmüyoruz galiba ama lena kaptanım daha iyi cevap verecektir.
Maşallah ip atlanmış, 5 aylıksın daha çok zorlama istersen ablacım afiyet olsun gayet güzel geldi bana
Evet kullanıyordum da geçmişti baya, bir iki haftadır bisikletin koltuğu çok acıttı yine ağrımaya başladı. Canımı sıkan konu beni ağlatacak.
Teşekkür ederim bugün benim içinde öyleydi diyet yaptım gönlüm rahatAz ve öz olmuş afiyet olsun
Tek öğün mükemmel
Tamam ablacım bekliyorum
Mutluluğunu paylaştım resmen harikasınBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 @dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Anlatayım kaptanım tek mesaj yazayım alıntılardan sonraBoncuk2307 ne oldu kuzum yaa
LenaG kaptanım ben hesaplayamadım beynim durdu hesaplayabilir misin sana zahmet puanıLenaG Boncuk2307
Etiketlemeyi baştan yaptım unutmayayım diye
Eşim en 500 kalorilik çerez kemirirken bende gece gece kalktım 12 m lik salonda hoplaya zıplaya 45 dk yürüdüm.(müstakil evde olduğumdan gürültü sorun olmuyor)
Profil resmimdeki şapşiğin tüm maymunluklarına ve sabotajına rağmen
Ayrıca yürüyüşün her 2.5 dksında 30 jumpıng jaks toplamda 540 tane.
Saat 14 :30 da da 24dk egzersiz yapmıştım.
Suyu 2 litreye tamamladım. 1 sade maden suyu ve 1 fincan mate çayı içtim.
Herkese iyi geceler diliyorum.
Anlatacağım ablacım sizi de merakta bıraktım alıntıları cevaplayayım da birNoldu kaptanım neden üzgünsün
Afiyet olsun gayet güzel olmuş misafirli güne göreKızlar 14 misafir 1 küçük bebek partim şu an
Kahvaltı: omlet + çay saat kaçta yaptım hiç hatırlamıyorum o kadar yorgunum ki
Öğle: arpa şehriye salatası + 2 kaşık havuç tarator
Akşam : 1 kase arabaşı çorbası + 1 kaşık humus 2 kaşık haydari
Saat 22.00 : 3-4 kuru incir + 1 bardak emziren anne çayı
Spor yok ama sabahtan beri hiç oturmadım
Afiyet olsun protein bombası bir gün olmuş güzellMenümü yazıp kaçayım çok uykum var
Sabah
07:30
İki adet haşlanmış yumurta
Öğlen
12:30
Bir kase düğün çorbası
Etsiz sade boş kuru fasülye
Yeşil salata
16:30
50 gr kuru et
20:30
150 gr et döner
Avuç içi kadar İncel yavaş
Su 3 litre
Adım 8636
LenaG Cicekbocekkaktus
Ayy çocuktan sonra topuklu hayatımdan çıktı düğünler dışında abla bravo sana afiyet olsun11 Kasım menü
07.30 1 bardak kuru kayısılı su
08.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.30 1 elma
17.00 yarım muz
19.00 8 kaşık lahana kavurması,2 kaşık kıyma, 2 bardak ayran, söğüş salata, 1 dilim ekmek
21.00 2 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
2.5 litre su, 1 saat yürüyüş, emzirmeye devam
Cicekbocekkaktus LenaG
Bu gün kahvaltı sonrası disardaydik en az 4-5 saat topuklularla ayaktaydim minik kuzucuk da sağolsun kucaktan inmedi yine..şuan üst bacaklarımi hissetmiyorum.
3 çocukla yine topukludan kopamadim ama aykalrim bacaklarım bende değil yaniAnlatayım kaptanım tek mesaj yazayım alıntılardan sonra
LenaG kaptanım ben hesaplayamadım beynim durdu hesaplayabilir misin sana zahmet puanı
Anlatacağım ablacım sizi de merakta bıraktım alıntıları cevaplayayım da bir
Afiyet olsun gayet güzel olmuş misafirli güne göre
Afiyet olsun protein bombası bir gün olmuş güzell
Ayy çocuktan sonra topuklu hayatımdan çıktı düğünler dışında abla bravo sana afiyet olsun
Afiyet olsun
Amin kaptaniçem canımsınKızına nice mutlu yıllar diliyorum. yeni yaşı ona şans getirsin
Her yeni yaşında birlikte yeni yerler keşfedin inşallah
Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şiş
Benim tatlı yıldızım inan ben de seni seviyorum
Öyle de güzel büyiteceksşn ki hem de çocukların ve kendine öncelik ver ama canım başkaları beyninin kapısının arkasında kalsınlar onlar kim ki senin zihnini meşgul etsinler. Sen deperlisin unutma. Bu mesajın böyle olma nedeni bugün canını sıkan şeyler canım burada yazayım dedim. Senin yaşlarında verdipim her taviz için öyle pişmanım ki aslımda pişöan da değilim onlar da bugünkü ben olmamı sağladıYaa çok duygulandım bn acaba bnde çocuklarımı o kadar buyutebilecek miyim bu arada yarın da bnm oğlumun doğum günü hazırlık yapacaktım vazgeçtim yerim diye hemde zaten maşallah kızım pek yaramaz bişey yapamam pastada yesem mi yoksa pastaya bakıp dereotu marul var onları mı yesem ki
Harikasın ya tebrik ederim bol eksi olsun08.00
300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım
Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
Sitare55 @dolar milyoneri LenaG Boncuk2307
Teşwkkğrler fezamHayırlı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim canım
Canım fezamElbisene de, sana da, diyaloğunuza da bayıldım, az, öz, yerinde olmuş
Bu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar
Asla dinlemedi beni@yosunlupapatya
canim senin kilon azmış kas yapacaksan beslenmeyle desteklemen lazım doktorundan buna yönelik bir liste alman iyi olur yoksa kilo kaybı devam eder bu egzersizlerle
Tekrar hoş geldin canımKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )ilyusa
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:80.5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:arka arkaya 2 hamilelikten sonra kalan kilolar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tiroid hastasiyim
Ben dinledim bile
Afiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
Afiyet olsun canım harikaBen günü dört buçukta kapadım. Acil okula geçmem gerekti. Proje hocamız gelince. Orada da yemek yedik Güya bu akşamı salata ile gecirecektim. Ama sonrasinda 7000 adım attım.
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
3 yaprak marul
2 kaşık çökelek peynir
1 bardak yeşil cay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
İnce yufka ekmeğe sarili ama yarım istedim Adana kebep
1 bardak çay
Şimdi son ara öğünü yapıyorum
1bardak kayısı çayı
Adım sayım 16000
9000+7000 seklinde
Suyu ölçmedim ama üç olmamistir herhalde diye tahmin ediyorum.
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Eksşlerin bol olsun camım afiyet olsun12.30
40 gr karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
Biraz acuka
15.00
1 Protein bar
17.00
Yarım ayva
19.00
1 kase yoğurt
3 ceviz
2.5 lt su
Spor yok ama yarım saat eliptik yapmayı düşünüyorum çocuklar uyuduktan sonra.
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Afiyet eksi olsun canım kızına da acil şifalar dilerim11.11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
11,30
Biberli domatesli kavurma 1 kase kadar
5 Zeytin
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yeşillik
1 t.k tahin pekmez
1 hurma 1 gün kurusu
Ara filtre kahve
Yarım avuç siyah üzüm
Akşam 19.00
1 tabak haşlama et 2 parça patates 2 parça havuç
Salata 1 bardak ayran
3lt su 1 bardak form cayi
Spor yok ( kız hasta çıkamıyorum yürüyüşe)
Hahahha güldürdün beni kızMaşallah 41 kere maşallah benim kaptanına nazarı değecek olanın(kaynana elti kayin gb)takımın bütün fazla yağları onların totolarina yapissin inşaallah
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper11 Kasım pazartesi
8.00
Sirkeli su
Bi tk tahin midem için
8.30
Dünden ıslattığım 5-6 gün kurusu suyuyla birlikte
9.30
Kolajenli kahve
10.30
Haşlanmış yumurta
Biraz süzme biraz kaşar peynir
5 zeytin
Domates salatalık
2 tam ceviz
Çay
12.00
Cennet hurması
13.00
Mandalina
15.30
Kavurma
Yeşillik
Domates soğan
3 yk yoğurt
1 tam buğday lavaş
19.00 gasvin içtim
Su 2 olmuştur
Spor olmadı 6500 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp
En iyi menülerinden biri canım afiyet eksi olsınLenaG Sitare55 Boncuk2307
Dukan protein gunu yaptim
Pazartesi
Sabah 10.00
2 yumurta 2 yk yulaf kepeği
1 su bardagi y.yagli süt ile krep
2 dilim kasar 4 d. Hindi füme
Ara. Kahve, 1 minik kare bitter
17.00
2 tavuk but
1 bardak ayran
4 fındık
1 litre kiraz sapli dukan
3 litre su
Spor 13.000 adim
1 saat ev işi
10 dk zumba
İp atlama da var menü de süper afiyet olsun joucumAç karna ; sirkeli su
10.00
2dilim tereyagında siyez
Eki Görüntüle 3502102
14.00
yulaf unlu kabak çorbası bardakla
17.30
1 tabak dolusu bezelye yemeği
1dilim buğday ekmek
bolca karışık kıvırcık salata
21.00
ıhlamur çayı(tarçın kimyon taze zencefil kuşburnu) oğluşuma süt olsun busaatte bebelerim uyumuşken keyfine anca bunu yapabiliyorum
1avuç beyaz leblebi
2litre su
700 ip atlama
@Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus LenaG Sitare55
Ellerime sağlık kaptanımŞöyle en başa anketi koyalım sadece 21 kişi oy vermiş arkadaşlar 40 kişi civarıyız şu anda
Salı tartısı kalksın mı ?
Sevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum. ❤️www.kadinlarkulubu.com
Sevgili Masterfit ailesi yarın tartı bildirimlerimizi 14:00 e kadar kaptanları ve beni etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotolu tartı bildirimlerini bana özelden atacaklardır.
Salı transfer hakkını bakalım hangi kaptan kazanacaaakkk
Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiiii
Masterfit 141.Etap 09.11 12.11 Fark KIRMIZI TAKIM Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 Oran @Elhan 73.50 @Denp 56.50 @nurovic 52.60 sibel_84 72.35 @Jasminium84 62.30 Boncuk2307 66.75 @Mthn83 75.50 @Tutku44 83.70 G Goklerce 72.20 @Fitt_anne 79 @Faunaaa 76.20 @Beklenen2 73 @dolar milyoneri 57.70 @Sem2024 94.60 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı 77.80 Oran @Cakinin Gelini 79.80 @Jou 71.10 @Efenin_Annesi 97.10 @Mina45 95.90 @60kiloyum 86.40 @Ankee 62.65 bluegreeneyes 70 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 @gezegenfeza 74 @Lotus1234 93.30 malahit 54 tomrs 63.80 bnnu 66.80 P Pembepilates 82.10 HAZIRLIK @yosunlupapatya 48.25 Nergis 35 70.10 @Asya89 76.30 @Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Makaron23 66.50 @Azmet5255 @arke (10.11 baş.) 89.70 Queen-zen (11.11 başlangıç) 52.30 P Purple58 (11.11.başlangıç) 110.90
Bu gğzel menülerle seni kaybetmekten korkuyorum11.11.2024 Pazartesi Menüsü
10.00 Limonlu yulaf bisküvi bir paket, çay
12.30 Türk kahvesi
16.30 Minik kase kereviz salatası, patates oturtmasinin sadece kıyması , iki kaşık pilav, bir bardak ayran
2 litre su
Eki Görüntüle 3502117
Yemepi güzel idare etmişsim canım afiyet olsunAlıntılarımı yaptım eve gidince cevap vereceğim canlar. Sinirlerim bozuldu yine anlatacağım sonra.
Saat 12.00 de
1 bardak karanhindibalı kahve, 3 hurma, 1avucun yarısı kadar Fındık
Kahvaltı 14.00 (yemeyecektim akşama kadar ama acıktım)
1,5 dilim çavdar ekmeği, labne, salatalık, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 muz 1 armut
Akşam yemeği 19.30
1 tabak madımak çorbası, 2yk pilav, salata bolca
2lt su, eve gidince kahve içeceğim yine hurma yerim yanında(acı geliyor sade içemiyorum) spor yapacaktım ama kuyruk kemiğim çatlak olduğu için ağrıyor birkaç gündür yapamam gibi.
LenaG Sitare55
Mıhyeçem afiyet eksi olsun canımKızlar iyi geceler 2 gündür annem babam geldi evi 4 koldan gece gündüz yerleştirdik. Omirilik ameliyatli olduğum için 5kg üstü kaldıramıyorum o yüzden mecbur geldiler. Artık %80 yerleştik diyete tam gaz devam
Pazar menüm
Sabah 09.00kolajenli kahve
Saat 12. 00 1 yumurta ile 4 kaşık menemen 5 zeytin 1 parça peynir 1 dilim ekmek çay
Saat 15.00 beyaz çay 10 kadar fındık
Saat 19.00 2 dilim palamut bol salata 1 kepçe tarhana
Su 2 litre
Pazartesi
Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 12.00 1/2 tandır lavaş kepekli 1 parça süzme peynir 2 köz biber 5 6 zeytin salatalık çay
Saat 15.00 melisa çayı 1/2 avuç sarı leblebi
Saat 18.00 3 kaşık yağsız et döner salata 1 dilim ekmek ayran
Saat 20.00 maden suyu limonlu
Su 3litre
Sitare55 LenaG
Teşekkğr ederşm canımMutluluğunu paylaştım resmen harikasın
Üstteki menğnde ödemyapacak şeyler var canım ama kalanı harika
Evet evet kaptanim firindaAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş Adana nın maydanozu bol (ödem vaziyetleri) olup yanında bir de ayran olaymış güzel olurmuş.
Verim alabiliyor musun peki ? Çok da aç bırakmamak lazım vücudu kapatıyor yoksa kendini
Afiyet olsun
Afiyet olsun akşamki yoğurda chia eklesen bari daha tok tutardı
Afiyet olsun güzel olmuş (patlıcan kebap kızartılmadan fırında pişti diye varsayıyorum)
Afiyet olsun tost şöyle ekşi mayalı tam buğday ekmeğeyse çok güzel (beyaz ekmekse acıktır canım) akşamki bowl sade olmuş
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş ama onca adıma nasıl 1.5 litrede kalabildin için yanmadı mııı
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş kızına geçmiş olsun canım
Afiyet olsun Canım aklıma geldi biliyorsun sirke oldukça asidik birşey midene dokunmaya başlamış olmasın ? bir de gasvin nedir ?