Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Misafirlikteydim geldim çocukları doyur bebeği uyutmaya çalışırken bnm oğlan mutfak halisina boydan boya kuş kalktım halıyı sildim topladım yıkamaya göndereceğim tabi bu arada bnm kız uyandı şimdi bn kızı uyutuyom babası oğlanı uyutuyor uyurlarsa mutfağı toplicam 😭

Sabah 11
Yulaf süt bir elma 1 tk bal chia tohumu karışımı
Öğlen14
Bir kase tavuk çorbası
Akşam 17.30
Bir kâse nohut yemeği
Bol ekşili salata
Misafirlikte tatlı yapmışlardı çok ısrar edince bı çatal tadina bakıp kalanı oğlana yedirdim ve 8-10 tane fındık yedim
Su 3 lt
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Kız 8 ne😳 bana 10 olma sakın dedi çok düşük olur. Kas oranın nasıl kaç kilo kasın var
Evet yaa baktıkça ne olduklarını anlıyorum yaa
5milini yaptın mı
Evet canım Leslie 3 4 5 mile hepsini yaptım da yavaş kaliyor artık bana daha hızlı tempolu spor yapmak iyi geliyor bana he ama yine yapıyorum Leslie yide yanına ekliyorum başka sporlarda
Sana verdiği o kağıtta hepsi yazıyor kaç kilo yağ kaç kilo kas ne kadar su ve bunların oranı
He yaa o bı ara 7ydi şimdi 8 olmuş bu ne ki diyordum meğerse yağ kilosuymus kas kilosuna da yarın bakarım mail atmıştı kağıdı bana hoca

Biz cumartesi günleri başlıyoruz ablam, kendini ona göre hazırla 🥰

Aslında isteyen herkes yorum yapabiliyor. Sen de yapabilirsin yani nasıl istersen 🥰

Ayy teşekkür ederim 😊 bilgisayarda liste oluştururken eşim gördü de ben neden yokum diye değiştirmemi istedi. 🥴 Diğerinde daha kiloluydum zaten oğlum da küçüktü 😊😂
Veeey ama pazar gidiyolar 😂

Evet yaa baktıkça ne olduklarını anlıyorum yaa

Evet canım Leslie 3 4 5 mile hepsini yaptım da yavaş kaliyor artık bana daha hızlı tempolu spor yapmak iyi geliyor bana he ama yine yapıyorum Leslie yide yanına ekliyorum başka sporlarda

He yaa o bı ara 7ydi şimdi 8 olmuş bu ne ki diyordum meğerse yağ kilosuymus kas kilosuna da yarın bakarım mail atmıştı kağıdı bana hoca
Maşallah size

Hoşgeldin. "Şişmanlatan menuden diyet menuye geçtim ama hala eskinin izleri var " menüsü. Börek poğaça patates :KK39:yine de kontrollu gitmişsin. Oglen +salata aksam da +ayran olsa onlara gerek olmazmış. Afiyet olsun:KK200:

Kiz o kadardan pişi olmaz:rolleyes:adimlar cok guzel , diyet az yemeli. Diyette leblebiyi hic aramam bu gidisle kahve leblebi menusu yapicam ben de😋

Menuler guzel gidiyor. Madem yapicam dedin ben de bakicam 15.000 adim olacak mi:KK28:

Arabaşınin hamurunu yuttun miiii yutmadin miiii :skandal: genrl olarak kalori dengelenmis hayansal protein ve bol yesil salatayi bugun ihmal etmemeye calisirsan iyi olur 💙 spor var mi ?

Afiyet olsun💙spor da var👍

Menun guzel olmus:KK200: spor zaten 🧿

Ah be Fezam tek öğünle o patlican ne zaman bitecek kim bilir:rolleyes: beni bak seytan dürtüyor böyle bir durumda ye de sürünmesin şu yemek diye😅 o yuzden şişmanım :olamaz: iyi gidiyorsun maşallah:KK19:
Spor kondisyon bisikleti vs ceviremiyor musun ?

Ben de buradayim menulerini bekliyorum :halay:

Lavas olmasa harika olmus . Hazir lavassa 1.5 dilim ekmrk , idare eder. Onun yerine yogurt veya cacik daha iyi olurdu:KK19:. Sporun var mi ?suyu biraz daha arttiralim💙

Ogleden sonra ac kalmışsın. Oyle bir durumda hafif yiyim dersen sütlü kahve yaninda incir guzel oluyor c:21:tabi arada ac kalmak da iyi
Canım aslında yufka ekmeği demek daha doğru, lavastan daha ince, hazır değil annem mayasız hamurdan yaptı

Kızlaaaar iyi akşamlaaaar nasılsınız :KK19: yeni katılanlar veya hatrlamayanlar için bir kilo veren bir kilo alan 60 ın altına düşemeyen bu kardeşiniz 65 den sinsi sinsi yukarı doğru çıkarken ensemden tutup buraya getirdim :KK48: 34 yaş 1.70 boy 65lerde bir kg tartılmadım korkudan :KK17: yeme bozukluğum ve hasimatom var 🥲
Tekrar hoşgeldin

Merhabalar birqz dolu dolu geçen gündü
13 Kasım menüm
Sabah
2 badem bir ceviz

Sabah 10 buçuk

2yk kıymalı patates,bir dilim ekmek, boca yeşil biber,3zeytin kk peynir ve bir kase yoğurtlu kabak

Ara kahve

Akşam 6 buçuk

3 lokma döner, bir kase k.lahana yogurtladim, bir bardak ayran,

Akşam kızım doğumgünü kutladk
Pasta tadımlık, pişmaniye tadımlık,baklava tadımlık, dubai çiko minnacık, çok çok az hepsinden, 4 badem,5fistik
Öğleden sonra 6 bin adım
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Kızının hayırlı, huzurlu yaşları olsun canım 🤲🏼🤲🏼

En son yazılan menüleri de alıntı yapmıştım ama niyeyse çıkmadılar. Tekrar geri dönemem ki ben :bicak:

Bu arada sadece kaptanlar ya da belli kişiler mi yorum yapıyor, yoksa hepimiz yapmalı mıyız. Ben açıkçası çok anlamıyorum ama kendimce bir şeyler yazmaya çalışıyorum.
Normalde herkes birbirinin menüsünü yorumlamalı
Benim sütten ağzım yanınca yoğurdu dondurucuya koyup yiyorum, yani 🤐

Cuma günü öğlen komşum mevlid yapacakmış zaten kalabalık olur muhtemelen. Burada mevlidlerde pide veya keşkek yanına tavuklu pilav helva veya başka tatlı oluyor. Hepsi karbonhidrat. Kahvaltımı sağlam yapıp tok giderim hesabım bu yönde 🙏
Bizim de perşembe, yani bugün var
Bisürü hamurişi var, ben ne yiyeceğim 😵‍💫😲🤐

Misafirlikteydim geldim çocukları doyur bebeği uyutmaya çalışırken bnm oğlan mutfak halisina boydan boya kuş kalktım halıyı sildim topladım yıkamaya göndereceğim tabi bu arada bnm kız uyandı şimdi bn kızı uyutuyom babası oğlanı uyutuyor uyurlarsa mutfağı toplicam 😭
Allah şifa versin kuzum, sanada kolay gelsin 🤲🏼

Eveeet,
İşte geldim burdayım
Herkes erkenden yatmış :eek:
Bugün biraz yoğun geçti

13 Kasım

17:00

Nohutlu, kaşarlı köz patlıcan
Salata
Küflü
5 badem

1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

IMG_7016.png
6.354 adım

Boncuk2307 Boncuk2307

Mutlu mutlu yap pleaseee 🥳🥰

Sağolasın canım ❤️Evet evet üşümüyoruz sanıyorlar

Yazıyoruz canım buraya akışına... birkaç gündğr elti misafir eşler derken kaynattık buraları baya :KK48:

Ben mahmut hoca kül yutmam 🤣
1 dakika sürdü🙈oğlum izin vermedi😬🙃

Kızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litre LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim

X