Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım 🙄 Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏
Daha yaşın genç.cok şeyler yaşayıp göreceksin. Evlilikte önceliğin kendin olsun canım. Eve geçeyim uzun uzun yazarım. Tepe üstü düşeceğim yolda 😁😁

Boncuk2307 Boncuk2307 canımmm etme bulma dünyası sen kendini ferah tut. Benim eltim ev hanımı köyde büyümüş ben eltimden 17 yıl sonra o eve gelim geldim ki aramızda yaş yasayış farkı var. Ben onlara biraz modern kafalı geldim eşimde dahil. Kaynım sağolsun beni çocuklarımı yetiştirme tarzımk falan çok kınadı. Zaman zaman yüzüme bazen arkamdan. Ama ben köye giderken eli boş gitmezdim bahçede tarlada iş yapamazsam evde yemek yapardım asla güler yüzüm eksik olmazdı. Kayın babam vefat ettiğinde iki çocuğum vardı biri 3.5 şu anki büyük kızım biri de oğlum daha 5 aylıktı. 40 ı çıkana kadar her akşam köye gifip o iki çocukla gelene gidene çay hizmet yaptım. Sobalı ev çovuk emiyor falan gerisini sen düşün.
Sadede geleyim şimdi iki gelini var daha geçen yıl düüğünleri oödu. Gelinler birbirine küsmüş karşılaşırız diye bu nişanda eltimin evine de gelmediler. Hizmet falan o konuşara hiç girmeheyim umurlarında değil eltimin telaşı onlat için 😂 eltimin kızı eltimin yanında diyor ki yenge yemgeliğin son kalesi senmişssin semdem sonrakiler boş çıktı 😂

Canım disardaydim o şekilde acligimi bastirdim. Sunta tekli satılmiyordu en masum onu buldum.🤭
Afiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksın🤭
Çok güzel menü böceğim afiyet olsun 🌸
Ben böcükkk değilim milyonerim bi kerem 🫣🤭
Teşekkür ederim boncukummm❤️
Canımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarım 🙄 Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen 🙏
Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyor 🤣
Ama şunu unutma sen çooook önemli ve derğerlisin. Kendin için yaoamıyorsan evladın için takmamalısın çocuklar annenin ruh halinden çok etkileniyor
Sana kocamaaaannnn sarılıyorum boncuğum 🤗🥰
Geçmiş gitmiş olsun canım menün süper 🥳
Ay Allah razı olsun kaptanım 🥰

tabi tabii o kesin 😁😁 herşeyin fazlası zarar tabii😆😆
Ahahah kesinlikle 🤣
Menüm
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sabah sade türk kahvesi iki kuru kayısı

Kahvaltı 13.30: 2 tam bir yumurta beyazı haşlanmış
20 gr peynir 1 zeytin
3 ceviz içi
Tere roka domates
2 dlm çavdar ekm

Ara15. 00: sade kahve 2 hurma 9 badem

Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu

Spor: 20 dk hit kardiyo
15 dk eliptik
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
Miiikkkemmmeeellll 🧿🥰
Bende tartıya yatırım yapacam da bugün için 😂
Kızım geldi şükür sağ salim eve girsin öpüm koklim uyutayım çıkayum yürüyüşe 🥳
Çıkmadan bir sade kahve 😋
Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmala 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-12-08-35-44-245_com.miui.weather2.jpg
    Screenshot_2024-11-12-08-35-44-245_com.miui.weather2.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 11
Afiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksın🤭

Ben böcükkk değilim milyonerim bi kerem 🫣🤭
Teşekkür ederim boncukummm❤️

Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyor 🤣
Ama şunu unutma sen çooook önemli ve derğerlisin. Kendin için yaoamıyorsan evladın için takmamalısın çocuklar annenin ruh halinden çok etkileniyor
Sana kocamaaaannnn sarılıyorum boncuğum 🤗🥰

Ay Allah razı olsun kaptanım 🥰

Ahahah kesinlikle 🤣

Miiikkkemmmeeellll 🧿🥰

Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmala 🥰
Ben derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.😂😂

Günaydınlar herkese 🌸

Ben bu tartıyı moleküllerine ayıracam ya da kendimi😒😒😒😒😒

57.6😐
Kaçtın ki cumartesi canım
Şu an ilçeye annemlerin eve gidiyorum minibüsleennn

Zalımın biri arkaya bi kasa simit koymus

Allah’ım sana geliyorum nasıl güzel bir koku🫠
Koku resmen burnuma geldi 😒
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha 😂😂😂😂
Bu hava da yürüyüşe çıkmışım. Herkes sıcacık yatağında yatarken
Herkes g.t büyğtrken 😂😂😂

Ufak kare tost ekmeği tam buğday diyet ekmeği

Arkadaşlar ekmeğimi çok sormuşsunuz :) adeta influlara sorulduğu iddia edilen bluz tişört soruları gibi :) küçük ekmek yaa marketlerde hani tost ekmeği boyutundaki diyet ekmekler

Ahahahha hiç o tarz düşünmedim valla ama şu activianın bowlu -umarım zayıflatan bişeydir- inanılmaz lezzetliydi yaa küçük mix and gı boyunutunda
Bugun tost ekmek sinavini gectin :sampiyon::KK70:

Kaçtın ki cumartesi canım
57.7 😖
Koku resmen burnuma geldi 😒
Karnımdan dokuzuncu senfoni orkestrası zaten. Kızım dşyor ki anne sen ne zaman yemek yedin çok mu açsın hahahha 😂😂😂😂
Ben de kahvaltı yapmadım annemlerle yaparız diye
Ölüm gibi bişey oluyor ama kimse ölmüyordu kaptanııımmm😖😖

Ya kıyamam annesinin kuzusu geldi mi😍 hoş geldi sefa getirdi🤩

Kaptanım Allah bize kolaylıkla sağlıkla korumaya geçebilmeyi nasip etsin🤲🏻♥️
Herkes g.t büyğtrken 😂😂😂
Abboooowww🤭🤪

X