Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşgeldin elbette katılabilirsin

Hosbuldum
Hemen formu dolduruyorum
Yarinda tarti resmi atarim insallah

Son düzenleme:
Y

Amaaannnnn arada bi yenir yaaaa haftada bir bilet olmaz biz kilo verme aşamasında bile yiyoruz korumada hayli hayli yenir

Bi de bayıl istersen diyetisyen

Diyetisyen haklı ama içimdeki asi ruh öyle demeyo
haklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyolla mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama dışımdan tabi hocam haklısınız hocam hahahaha
hahahaah evet irade ama neyin iradesi bu yaaaa bu kiloda da yeter demek geliyolla bazen bana ama geri 68 leri düşününce dur papatya bugün dengele diyor içimdeki yosun da hahaha
yosunlupapatya
canim senin kilon azmış kas yapacaksan beslenmeyle desteklemen lazım doktorundan buna yönelik bir liste alman iyi olur yoksa kilo kaybı devam eder bu egzersizlerle
canım diyetisyen bu kadar detaylı anlatmadı sadece sağlıklı beslen diyor başkada bişey demiyor dün 40dk hiit kardiyo yaptım dedşm ne güzel harika diyor ve vücut yağsız kütlen de harika dedi ama protein kendim de almaya çalışıyorum açıkçası et tavuk balık ne bileyim peynir yoğurt bi yumurta sevemiyorum işte bideee şeyyy tatlı zaafı işte

Çok erken kapatmışsın inşallah akşama atak yaşamazsın afiyet olsun
Çok güzel menü ile başlangıcın hayırlı olsun ablacım beni ve lenag kaptanım etiketlersen seviniriz afiyet olsun

haklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyorlar mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama hahahaha
Ahahah hiiiiiiiççç paketli gıda yemeyeceksem ne diye sana para veriyorum zaten zayıflarım deseydin

Abbbbaaaooowww kıaaaz sadece formu atacaaağdııınnn neyse olsundu
Tekrardan hoşgeldinnn

Valla helal olsun yemediğin için

Canım bende mesela günde yediğim proteine ek olarak 15 mg toz protein alıyorum sonra bir miktar kaliteli karbonhidrat ve bir tık fazlası yag senin şuan kilo vermeden kas yapman lazım.
Çok erken kapatmışsın inşallah akşama atak yaşamazsın afiyet olsun

Çok güzel menü ile başlangıcın hayırlı olsun ablacım beni ve lenag kaptanım etiketlersen seviniriz afiyet olsun
Alışkınım kaptanım
ayy bunu bende yapayım akşam attığın videolar çokkk ilham veriyor bilgin olsunn demedi demee
Güncelledim videoları bak canım yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…