Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok

Yaa çok duygulandım bn acaba bnde çocuklarımı o kadar buyutebilecek miyim bu arada yarın da bnm oğlumun doğum günü hazırlık yapacaktım vazgeçtim yerim diye hemde zaten maşallah kızım pek yaramaz bişey yapamam pastada yesem mi yoksa pastaya bakıp dereotu marul var onları mı yesem ki

Şimdi kaşık farkida var bana göre kepçe de kaşık büyük servis kaşığı da kaşık

Tabii ki büyüyecekler sağlıkla keyifle görmek nasip olsun inşallah

nergisimm çokk geçmiş olsun özledik senii
sormayın kaptanım yaa güya haftasonu serbest takılıyorum sıksam 39 olcam herhal artıkın hahah
İnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok
yaaa çokk sevindim kaptanım gitsin bidaha gelmesin hastalıklar kaptaniçemmm

08.00

300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım

Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
Sitare55 dolar milyoneri LenaG Boncuk2307

bu videolar kas arttırmada iyi mi canım birde dolar milyoneri arkadaşım yazmış sen daha iyi bilirsin kas arttırmak için bildiğin videolar var ise atarmısın
Var canım ben ağırlıklarla olan antrenmanlar yapıyorum uygun olunca atayım sizlere linklerini ben bunlarla 6 ayda kas oranimi bayaga yukselttim şuan üst seviyede ciddi anlamda hem kas yapıp hem güzel şekilde inceltiyorlar

tamam söz aldım ozaman sendennn kaslarımı yükseltmek istiyorum bendee

Çok geçmiş olsun canım, iyi haberler alırsınız inşaAllah

Bize yanlış tarıif vermiş
Dış minnakların oyununa geldik kaptanıuumm
Tam hastalık havası
Ay Allah korusun zaten üç gündür mide ağrısı çekiyorum Allah herkesi korusun
Sorma hem de çoookk sıkıcı fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman
Ayy teşekkür ederim daha güzelleri hepimizin olsun kaptanım, amin ecmainnnn hepimizin keyfi daim olsun inşallah
Süpersin bitanem afiyet şifa olsun

Baslayalim bakalim dur demem gerek.

Midem ağrıyor mutsuzum
Sabah tahin yedim iyi geldi ama sabah akşam da onu yemek istemiyorum bi saat sonra süt ısıtayım bari
Keskin sirke küpune zarar beaaaaüşuttun diye mi ağrıyor kibir doktora mi gitsen niye agriyor ki

Beni elti delirtememiş, artık kimse bilet yapamaz ( az kalmıştı delirtmesine, Rabbim yetişti )

Çok doğru canım, bizimkilere sahip çıkmamız gerekiyor

Terlikler de artık plastik, acıtmaz ki
Şaka şaka kıyarmıyım ben sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…