- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.480
Üşüttüm sanırım ya tahin iyi geldi ama geçici oluyo akşam süt içcemKeskin sirke küpune zarar beaaaaüşuttun diye mi ağrıyor kibir doktora mi gitsen niye agriyor ki
Doktor sevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşüttüm sanırım ya tahin iyi geldi ama geçici oluyo akşam süt içcemKeskin sirke küpune zarar beaaaaüşuttun diye mi ağrıyor kibir doktora mi gitsen niye agriyor ki
Hayırlı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim canımBugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara "
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Allah fırsat vermesin, Allah hepimizi şerli oyunlu insanlardan korusun uzak eylesin aminnnnBeni elti delirtememiş, artık kimse bilet yapamaz ( az kalmıştı delirtmesine, Rabbim yetişti )
Çok doğru canım, bizimkilere sahip çıkmamız gerekiyor
Terlikler de artık plastik, acıtmaz ki
Şaka şaka kıyarmıyım ben sizlere
MaşaAllah, daha durmuyor, koşuyorsunbugünnn @malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah @Sitare55 LenaG @Boncuk2307 nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte
Elbisene de, sana da, diyaloğunuza da bayıldım, az, öz, yerinde olmuşBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 nurovic @Efenin_Annesi @Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs gezegenfeza @Elhan @Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
saolasın feza ablacım biraz kas çalışmam lazım artık ama eriyorum yinedeMaşaAllah, daha durmuyor, koşuyorsun
Amin inşallah canımTabii ki büyüyecekler sağlıkla keyifle görmek nasip olsun inşallah
Tam aradığım rakipŞimdi kaşık farkida var bana göre kepçe de kaşık büyük servis kaşığı da kaşık
Normal insanlarin öyle oluyormuş kuzum, sen normalsin anarmol olan mesela ben 3 günde 2.5 kg aliveriyorum dikkat etmeyince çok sinir bozucu bı durum.saolasın feza ablacım biraz kas çalışmam lazım artık ama eriyorum yinede
Çicek gibi insanlari küstütdünüz olur o kadarBize yanlış tarıif vermiş
Şimdi bn gel kapisalim dicem iki çocukla spor da yapamıyorum ki ama cabalicamTam aradığım rakip
Bu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadarŞimdi bn gel kapisalim dicem iki çocukla spor da yapamıyorum ki ama cabalicam
canım ama diyetisyenim şunu dedi biz haftasonu serbst takılsak bile paketli öğün tüketmeyin kendiniz yapın kekinizi tatlınızı diyor çubuk kraker yedim dedim ona bile kendin grissini yap evde ver fırına diyor zayıf kilolu hiç farketmez gerçekten önemli olan sağlıklı beslenme diyetisyenlerde bunu aşılamaya çalışıyor bizlereNormal insanlarin öyle oluyormuş kuzum, sen normalsin anarmol olan mesela ben 3 günde 2.5 kg aliveriyorum dikkat etmeyince çok sinir bozucu bı durum.
Bu hafta başımda iki tane bela var sagli sollu vuruyolar ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar
Amaaannnnn arada bi yenir yaaaa haftada bir bilet olmaz biz kilo verme aşamasında bile yiyoruz korumada hayli hayli yenircanım ama diyetisyenim şunu dedi biz haftasonu serbst takılsak bile paketli öğün tüketmeyin kendiniz yapın kekinizi tatlınızı diyor çubuk kraker yedim dedim ona bile kendin grissini yap evde ver fırına diyor zayıf kilolu hiç farketmez gerçekten önemli olan sağlıklı beslenme diyetisyenlerde bunu aşılamaya çalışıyor bizlere
Benimkide aynını dedi ve zaten haklı olduklarını biliyoruz. Mesele irade. Çok seviyorum. Yoksa ben kilo almam normal melulerle. Ocak ayina kadar kendime yasak getirdim seni yakalamak için hafta sonları da diyete devam ediciiiiimmmcanım ama diyetisyenim şunu dedi biz haftasonu serbst takılsak bile paketli öğün tüketmeyin kendiniz yapın kekinizi tatlınızı diyor çubuk kraker yedim dedim ona bile kendin grissini yap evde ver fırına diyor zayıf kilolu hiç farketmez gerçekten önemli olan sağlıklı beslenme diyetisyenlerde bunu aşılamaya çalışıyor bizlere
Yanlis anlama oyna diye atmadim sakın oynama
Yanlis anlama oyna diye atmadim sakın oynama