Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım 🥰 pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️"

Yooo sadece gözüme toz kaçtı 🥹🥹
Hayırlı, huzurlu, mutlu yıllar dilerim canım 🥰🥰

Beni elti delirtememiş, artık kimse bilet yapamaz ( az kalmıştı delirtmesine, Rabbim yetişti 🤲🏼)

Çok doğru canım, bizimkilere sahip çıkmamız gerekiyor 👍🏼

Terlikler de artık plastik, acıtmaz ki 😂😂
Şaka şaka kıyarmıyım ben sizlere 😘😘
Allah fırsat vermesin, Allah hepimizi şerli oyunlu insanlardan korusun uzak eylesin aminnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kıyamazsın tabiii 🥰🥰 reflekslerim iyidir ama güzel kaçarım🤣🤣🤣

bugünnn @malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah @Sitare55 LenaG LenaG @Boncuk2307 nurovic nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte :KK70:
MaşaAllah, daha durmuyor, koşuyorsun 🧿🧿

Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı :KK57:
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar 😂
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan.. 😒
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim :cool:
Piyanist bana bırak 🤪🤪🤪
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim🥰
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor 🙄
LenaG LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 @sibel_84 nurovic nurovic @Efenin_Annesi @Jou yosunlupapatya yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs gezegenfeza gezegenfeza @Elhan @Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri Denp Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi 🥳🥰
Elbisene de, sana da, diyaloğunuza da bayıldım, az, öz, yerinde olmuş 👍🏼🧿🧿🧿

Şimdi bn gel kapisalim dicem iki çocukla spor da yapamıyorum ki ama cabalicam 🫢
Bu hafta başımda iki tane bela var :confused:sagli sollu vuruyolar :cry:ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar :KK59:

Normal insanlarin öyle oluyormuş kuzum, sen normalsin anarmol olan mesela ben 3 günde 2.5 kg aliveriyorum dikkat etmeyince çok sinir bozucu bı durum.
canım ama diyetisyenim şunu dedi biz haftasonu serbst takılsak bile paketli öğün tüketmeyin kendiniz yapın kekinizi tatlınızı diyor çubuk kraker yedim dedim ona bile kendin grissini yap evde ver fırına diyor zayıf kilolu hiç farketmez gerçekten önemli olan sağlıklı beslenme diyetisyenlerde bunu aşılamaya çalışıyor bizlere

Bu hafta başımda iki tane bela var :confused:sagli sollu vuruyolar :cry:ama haftaya olur, o da regl haftam dolayısıyla yarisimiz 2 haftalik olur. Sana uyar mi ?onumuzdeki cts den ay sonuna kadar :KK59:
IMG_5736.jpeg

Y
canım ama diyetisyenim şunu dedi biz haftasonu serbst takılsak bile paketli öğün tüketmeyin kendiniz yapın kekinizi tatlınızı diyor çubuk kraker yedim dedim ona bile kendin grissini yap evde ver fırına diyor zayıf kilolu hiç farketmez gerçekten önemli olan sağlıklı beslenme diyetisyenlerde bunu aşılamaya çalışıyor bizlere
Amaaannnnn arada bi yenir yaaaa haftada bir bilet olmaz biz kilo verme aşamasında bile yiyoruz korumada hayli hayli yenir

Bi de bayıl istersen diyetisyen 🤣

Diyetisyen haklı ama içimdeki asi ruh öyle demeyo🤣🤣

Benimkide aynını dedi ve zaten haklı olduklarını biliyoruz. Mesele irade. Çok seviyorum. Yoksa ben kilo almam normal melulerle. Ocak ayina kadar kendime yasak getirdim seni yakalamak için :KK70: hafta sonları da diyete devam ediciiiiimmm

10:00 Bol limonlu yeşilçay
13:30 sade kahve
14:30 egzersiz yapıldı.

16_17:00 arası ilk ve tek öğünüm:

1 kase tarhana çorbası
100 gr ızgara köfte
1/2 tabak sebze sote (kabak, havuç, kapya ve beyaz lahana)
1 tabak salata ( marul, turp, kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
Kolojen eklediğim sade kahve
Omega 3 kapsulüm
100gr ayva
20 gr dut kurusu
30 gr kuruyemiş(fındık, badem, Antep fıstığı, kaju)
Şimdiye kadar 1.5 lt ye yakın su içtim 2 ye tamamlarım.
Egzersiz az oldu. 6 dklık egzersizi 2 defa yaptım.
Akşama salondan hole yürürüm hızlı hızlı ve birazda jumping Jack yaparım. Adım sayımı eklerim.

Eklentiler

• Screenshot_20241111_152550_YouTube.jpg
    Screenshot_20241111_152550_YouTube.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20241111_152513_YouTube.jpg
    Screenshot_20241111_152513_YouTube.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 7
X