Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoş geldin bir arkadasima link atmıştım o mu geldi diye gecmise baktim bir de ne göreyim en son 3 eylulde gelmissin buraya. Benim baslangic tarihim 3 eylul ve guzel kilo verdim yani bana gore güzel 85.7 den 77.8 e 8 kilo diyelim gitme bir yere bitlikte gönderelim kilolari

Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, hayırlı, huzurlu, uzun ömürler dilerim

Senle rakip takımda olmazsa gitmez tabii ama diğer türlü kaçırabilirsin belki

Bu videolardan siyah abinin iki mile olanı varr cokk yaptım zamanında ezberledim hatta
Baktım canım saolasinn
Dinliycem çok saol canım yorumda yapicam dinledikten sonra
ay çok güldüm bu yoruma yaaa
Sorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kız

Hosbuldum canim
Saglik sebebi yuzunden katilamadim
Ama simdi artik kilolari verme zamani
Masallah baya yol katetmissin canim
Darisi bana

Afiyet olsun canım umarım çorbada kıvam için un yoktur çünkü patates var yeşil yapraklı salata eksik görüyorum sadece

Midem ağrıyor mutsuzum
Sabah tahin yedim iyi geldi ama sabah akşam da onu yemek istemiyorum bi saat sonra süt ısıtayım bari
Canım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisin
Afiyet olsun özellikle tek öğün mü yiyorsun öyle mi denk geldi ?
Benim diyetisyenim tatlı tatlı gibi yenir der ve gayet de çiko,gofret arada verir

Kızlar kızlaarrrr

Selamlar

ne yoğun ne yoğun bir gündü üffff yanii
Çiçeem hoşgeldin

Sen hep yoğunsun nasıl bir işyerin var yaf eskiden iş çıkışı serviste ağzımı açmazdık pertimiz çıkardı herkes susmak isterdi ve dinlenmek

10 Kasım menüm

13.30
5 tane sarma
1 poğaça

15.00
4 yk et sote
2 yk pilav
1 kase yeşil salata

20.00
1 portakal
1 elma

Su: 1,5 lt

LenaG Sitare55
Oohh sarmalar poğaçalar kız ben demedim mi bugün cıss yok diyee
Afiyet olsun sen yine de meyvenin yanına 3-5 fındık veya badem eklemeye çalış ki sonra öeyve şekeri gece gece karnını acıktırmasın

Ay inşallah canım 36 alacağım birazdan. Hedef o pantolonun içine girmek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…