- 14 Şubat 2021
- 1.053
- 6.215
- 43
Hoş geldinKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı )ilyusa
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:80.5
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:arka arkaya 2 hamilelikten sonra kalan kilolar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:tiroid hastasiyim
Ahahah hiiiiiiiçççpaketli gıda yemeyeceksem ne diye sana para veriyorum zaten zayıflarım deseydin
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, hayırlı, huzurlu, uzun ömürler dilerimYaa çok duygulandım bn acaba bnde çocuklarımı o kadar buyutebilecek miyim bu arada yarın da bnm oğlumun doğum günü hazırlık yapacaktım vazgeçtim yerim diye hemde zaten maşallah kızım pek yaramaz bişey yapamam pastada yesem mi yoksa pastaya bakıp dereotu marul var onları mı yesem ki
Olsundu esaslı bi giriş olduBeceremedim bi turlu
Ama duzelttim geri
Geçmiş olsun canımMidem ağrıyor mutsuzum
Sabah tahin yedim iyi geldi ama sabah akşam da onu yemek istemiyorum bi saat sonra süt ısıtayım bari
Amma doğru deeeel miay çok güldüm bu yoruma yaaa
Tesekkür ederim. Etiketi yine unutmuşum hay aksi.!Çok erken kapatmışsın inşallah akşama atak yaşamazsın afiyet olsun
Çok güzel menü ile başlangıcın hayırlı olsun ablacım beni ve lenag kaptanım etiketlersen sevinirizafiyet olsun
Senle rakip takımda olmazsa gitmez tabii ama diğer türlü kaçırabilirsin belkiHoş geldinbir arkadasima link atmıştım o mu geldi diye gecmise baktim bir de ne göreyim en son 3 eylulde gelmissin buraya. Benim baslangic tarihim 3 eylul ve guzel kilo verdim yani bana gore güzel 85.7 den 77.8 e 8 kilo diyelim gitme bir yere bitlikte gönderelim kilolari
Teşekkür ederim abla ama geçmiyorGeçmiş olsun canım
Bu videolardan siyah abinin iki mile olanı varr cokk yaptım zamanında ezberledim hattaBenim çok severek yaptığım videolar gün gün listesi şekilde yapmaya çalışıyorum umarım linkler açılır ağırlık antremanlarinida atacağım
https://youtu.be/VUQqxzwTl5k?si=rOR5iXY1b_HSCRW
AYAKTA KARIN EGZERSÄ°ZLERÄ° Ä°LE KARIN YAÄLARINDAN KURTUL#5
EVDE 1 SAAT YÃRÃYÃÅ
1-Minute Standing Exercises To Lose Belly Fatð¥Abs Workoutð¥30 Min Per Day
Baktım canım saolasinnCanım bende mesela günde yediğim proteine ek olarak 15 mg toz protein alıyorum sonra bir miktar kaliteli karbonhidrat ve bir tık fazlası yag senin şuan kilo vermeden kas yapman lazım.
Alışkınım kaptanım
Güncelledim videoları bak canım yeniden
Dinliycem çok saol canım yorumda yapicam dinledikten sonra
Sorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kızay çok güldüm bu yoruma yaaa
Kacmayi mi düşünüyorsunSenle rakip takımda olmazsa gitmez tabii ama diğer türlü kaçırabilirsin belki
Hosbuldum canimHoş geldinbir arkadasima link atmıştım o mu geldi diye gecmise baktim bir de ne göreyim en son 3 eylulde gelmissin buraya. Benim baslangic tarihim 3 eylul ve guzel kilo verdim yani bana gore güzel 85.7 den 77.8 e 8 kilo diyelim gitme bir yere bitlikte gönderelim kilolari
Afiyet olsun canım08.00
300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım
Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee
Sitare55 dolar milyoneri LenaG @Boncuk2307
Canım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisinMidem ağrıyor mutsuzum
Sabah tahin yedim iyi geldi ama sabah akşam da onu yemek istemiyorum bi saat sonra süt ısıtayım bari
Afiyet olsun10:00 Bol limonlu yeşilçay
13:30 sade kahve
14:30 egzersiz yapıldı.
16_17:00 arası ilk ve tek öğünüm:
1 kase tarhana çorbası
100 gr ızgara köfte
1/2 tabak sebze sote (kabak, havuç, kapya ve beyaz lahana)
1 tabak salata ( marul, turp, kırmızı lahana)
Yemekten sonra:
Kolojen eklediğim sade kahve
Omega 3 kapsulüm
100gr ayva
20 gr dut kurusu
30 gr kuruyemiş(fındık, badem, Antep fıstığı, kaju)
Şimdiye kadar 1.5 lt ye yakın su içtim 2 ye tamamlarım.
Egzersiz az oldu. 6 dklık egzersizi 2 defa yaptım.
Akşama salondan hole yürürüm hızlı hızlı ve birazda jumping Jack yaparım. Adım sayımı eklerim.
Benim diyetisyenim tatlı tatlı gibi yenir der ve gayet de çiko,gofret arada verirhaklısın canım ne yani diyetisyenler hiç vayt çaklıt mokka içmiyolla mı hiç paketli bir çikilat yemiyollamı dedim içimden ama dışımdan tabi hocam haklısınız hocam hahahaha
hahahaah evet irade ama neyin iradesi bu yaaaa bu kiloda da yeter demek geliyolla bazen bana ama geri 68 leri düşününce dur papatya bugün dengele diyor içimdeki yosun da hahaha
canım diyetisyen bu kadar detaylı anlatmadı sadece sağlıklı beslen diyor başkada bişey demiyor dün 40dk hiit kardiyo yaptım dedşm ne güzel harika diyor ve vücut yağsız kütlen de harika dedi ama protein kendim de almaya çalışıyorum açıkçası et tavuk balık ne bileyim peynir yoğurt bi yumurta sevemiyorum işte bideee şeyyy tatlı zaafı işte
Sağol canıımmmAfiyet olsun ablacım spor
Evet canim suyu çok az içtim, su yerine sürekli soda falan içince suyu canım istemediAfiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Çiçeem hoşgeldinKızlar kızlaarrrr
Selamlar
ne yoğun ne yoğun bir gündü üffff yanii
Oohh sarmalar poğaçalar
Ay inşallah canım 36 alacağım birazdan. Hedef o pantolonun içine girmek olsunAfiyet olsunsabah baya kuvvetli olmuş ,meyvenin yanına kuruyemiş ihmal etmeyelim canım, h.sonu olduğu için şaraba bişi demiyorum
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Sorma hem de çoookk sıkıcıfincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman
Afiyet olsun biliyorsun siyezben (siyez dimii )
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum.yeni yaşı ona şans getirsin
Her yeni yaşında birlikte yeni yerler keşfedin inşallah
Maşallah sana hayır kilo vermeye çalışsan ne olacak acabaa
Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şiş
Afiyet olsunakşam 9 daki şamfıstıklarını görünce gözlerim açıldı
Pazar güzel ama akşam yemeği yeterliymiş sonraki leblebi ve kuru üzüm neden
Canım benim senin o yüzden mi günlerdir menülerin cıss lı yemeklerle doluydu. İnan bana neler duydu benim kulaklar nasıl zorbalandım anlatamam hep sonunda kendimi yerken buldum e ne oldu bana zararı oldu. Sonra hep gelip buraya yazdım şöyle dediler böyle dediler diye burdaki arkadaşlarım bana çok destek verdiler. İnsanız sonuçta bir destek bile o kadar etkiliyor ki. İnsanlar çok acımasız özellikle hemcinslerimizama farklı bir hemcins de elini uzatınca sana inan bir güç geliyor bacaklarından yukarı doğru
Yani demem o ki bizi unutma hep buradayız ve hep senin iyiliğini istiyoruz
Başlangıcın hayırlı olsun canımbu arada el yazını çok beğendim
36 36 36
Afiyet olsun
Tabii ki çok sevinirizilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederiz
İlk hafta hazırlıkta olursun bizi tanırsın sonra istersen takımlara girer yarışırsın haftada 2 kere tartımız var salı ve cumartesi