Kim kimSorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kız
Ölmek var dönmek yok cınım bir koç burcuyla konuştuğunu çabuk unutuyorsunKacmayi mi düşünüyorsun
Ay Allah korusun can kaptanım yarın da devam ederse bi gideyim üşüttüm ondan muhtemelenCanım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisin
Bu videolardan siyah abinin iki mile olanı varr cokk yaptım zamanında ezberledim hatta
Baktım canım saolasinn
Dinliycem çok saol canım yorumda yapicam dinledikten sonra
Sorma yaa ofiste okurken kahkaha attım Munzur kız
Yok kaptanım sadece mercimek baharat ve zeytin yagi yeşillik salatası vardı ama inanılmaz tok hissettiğim için yemek istemedimAfiyet olsun canımumarım çorbada kıvam için un yoktur çünkü patates var yeşil yapraklı salata eksik görüyorum sadece
Canım dr sevmiyorum demişsin ama devam ederse bu mevzu endoskopiye gider bence şimdiden bir gitmelisin
Afiyet olsunözellikle tek öğün mü yiyorsun öyle mi denk geldi ?
Benim diyetisyenim tatlı tatlı gibi yenir der ve gayet de çiko,gofret arada verir
Bu haftaki sporlarim çok severim body projectin videolarını
Hoşbuldum bitanemmÇiçeem hoşgeldin
Sen hep yoğunsun nasıl bir işyerin var yaf eskiden iş çıkışı serviste ağzımı açmazdık pertimiz çıkardı herkes susmak isterdi ve dinlenmek
Ayyy sormaa, kızlara kahvaltıya yaptım poğaça, sabah direndim ama öğlen artık dayanamadımOohh sarmalar poğaçalarkız ben demedim mi bugün cıss yok diyee
Afiyet olsunsen yine de meyvenin yanına 3-5 fındık veya badem eklemeye çalış ki sonra öeyve şekeri gece gece karnını acıktırmasın
Tesekkür ederim. Evet tek öğün yapıyorumAfiyet olsunözellikle tek öğün mü yiyorsun öyle mi denk geldi ?
Evet canm diyetisyen menüsü ama yormuyor zaten aralar meyve kuruyemiş felan sabah ve akşam da kolay oluyorAfiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.
Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.
Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah canım benim ne mutlu senin gibi bir annesi var mutlu yaşlarBugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladımpastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara"
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Ohhh çok sevindim inanki acaba psikolojik miydi kiİnanır mısın abla kendiliğinden düzeldi nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrimiz yok dr un da bir fikri yok
Bende çok özledim sizleri canım benimnergisimm çokk geçmiş olsun özledik senii
Aminnnn gezom sagolasinÇok geçmiş olsun canım, iyi haberler alırsınız inşaAllah
Aminnnn canım bende bu günlerde mide sorunu çıktı allah herkese sağlık sıhhat versin inşallahy Allah korusun zaten üç gündür mide ağrısı çekiyorum Allah herkesi korusun
Ahhh canımmm benimm güzel yaşları olsun güzel kızınınBugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladımpastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara"
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Amin canım sana da geçmiş olsunNice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah canım benim ne mutlu senin gibi bir annesi var mutlu yaşlar
Ohhh çok sevindim inanki acaba psikolojik miydi ki
Allah bir daha yaşatmasın insallahhh
Bende çok özledim sizleri canım benim
Aminnnn gezom sagolasin
Aminnnn canım bende bu günlerde mide sorunu çıktı allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah
Sonradan gördüm bence tartilmaliyiz gerçi regl oldum yarınki tartı korkutmuyor değilBoncuk2307 sen salı tartısından bahsetmişsin canım fitt anne de anlamadım demiş LenaG kaptanım anket açtı salı günü tartılalımmı tartılmayalımmı diye ondan bahsetmiş canım