Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim canm video iyi geldi farklı bakış açısı getirmiş

Teşekkür ederim tatlimharikasin ya tamm çok ucmiyak

İşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Hoşgeldin kuş gibisin zaten daha nerene zayıflayacan be ablacım
Sanırım etiketlemeyi unuttum
LenaG Boncuk2307
Önemli değil ablacım takip etmesi kolay oluyor ama unutsan da sorun yok Hoşgeldin tekrar kaydediyorum seni menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz
Ama kilom nerdeyse sabit geliyor. Acayip canım sıkılıyor.
Sen tiroitleri aldırdın ya ablacım yine bile iyi kilo veriyorsun bence. Tiroitlerin olumlu yönde etkisi oluyor zayıflama da düzgün çalışırsa tabi. Zamanla alışır vücudun daha çok verirsin inşallah
Yawww kafamda deli sorular
Şimdi yemek yesem de mi
Yürüyüş yapsam gekse
Yürüyüş yapsam da mı gelip yemek yesem
(yemek işi geç kalsın da istemiyorum çok da aç gibi değilim ama yerim de )
Beynimi çorba ettin teşekkür ederim kuşum

Afiyet olsun 1-2 dilim ekmek eklenebilirmiş genel olarak menüye
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsun canım
Canım Karcher marka bu konuda baya başarılı
Afiyet olsun sütlacı daha erkene alsak güzel olurmuş
9 Kasım Menü
11.00: 1 simit
1 dilim peynir
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
18.00: 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Spor: 8177 adım
Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok karbonhidrat olmuş
Afiyet olsun meyvelerle beraber biraz kuruyemiş yersek kan şekeri dengelenir canım
Selamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Merhabaaa tekrar hoşgeldin tabii ki katılırsın
Yarın sabah bir tartı fotosuyla tekrar başlayalım
Tünaydın
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun ara dan itibaren karbonhidrat ağırlıklı olmuş mesela akşam yemeğinde mercimek çorbası varsa ekmeğe gerek yok

Yaaa iki gündür var bişey, dün terlerim diye çok kalın giymedim hava bi anda buz kesti yağmur yağdı üşüdüm. Bugün de dün gibi olmasınn dedim bu sefer de fazla sıcakladım bu ne yiaaa

Boncuk2307 al sana bi beyin yanması daha, bugün dün giydiklerini, dün de bugün giydiklerini giymem lazımmış

Hep çiçek böceklerin ahı tutuyo ben biliyom

bu günlerde sana bir haller oldupambık seker gibi insandin ne oldu sana acik soyle bu hafta ne var ???

vereceğuummmmm hahahaha
pislik benden az olsun diyo hele
Ne diyeceltim ya benden daha çok ver 60 lara önden sen gir mi diyecwktim pışşşııııkkkkk
Merhaba
Bende katilabilirmiyim
Tabiki ilk sayfadaki tanıma formunu doldurup LenaG kaptanımızı etikeylemeniz lazım. Yarın sabah da nickli ve tarihli fotonuzla yine kaptanımızı etiketlemeniz lazım şimdiden hoç geldiiinnmn

Ben bugün yine yemeğe davetliyim eşimin yeğenine. (aynı yaştalar ve ortağımız) Ne yemek yapacak ay çok sıkılıyorum diyette yemeğe davet edilince. Buraya yazacak olmasam yerim de işte utanıyorum
Sakın boncuğum bak senin karnın ağrıyor gittiğin yerdeki bahaneni peşin peşin söyledim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…