- 28 Aralık 2023
- 5.301
- 15.391
ahahhaha senle rakip olduk daha ne olsun beni bu derde sen attın da gittin ya kafam dumanbu günlerde sana bir haller oldupambık seker gibi insandin ne oldu sana acik soyle bu hafta ne var ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhaha senle rakip olduk daha ne olsun beni bu derde sen attın da gittin ya kafam dumanbu günlerde sana bir haller oldupambık seker gibi insandin ne oldu sana acik soyle bu hafta ne var ???
Bahaneler bahaneler bahaneler...ya da hani vardir ya hic çalışamadım deyip sinavdan 100u çakan ogrencileryarin şuraya 2 kilo alip gelmezsen hic birinin önemi yokinanmıyorum sana ispatlaaaaaaCicekbocekkaktus çok şanslısın aaa iki gündür eltimdeydim diyet yaptığımı çaktırmamak için her seyden az az yedim ve tabi ben başka evde wc cıkamam bu durum kşme yaradı sana yaradı
Doğru bak nasıl da biliyo caaağğğnım kaptanımRegli yakın
Valla bahane değil ya İspatlamamak adına kahvemi içtim şimdi spora ışınlanacam hit kardiyo elitptik bölgesel ip atlama tüm tuşlara basacam üstğne senin deyoks suyundan da kaynattım dediğim gibi tüm tuşlara basıyorumBahaneler bahaneler bahaneler...ya da hani vardir ya hic çalışamadım deyip sinavdan 100u çakan ogrencileryarin şuraya 2 kilo alip gelmezsen hic birinin önemi yokinanmıyorum sana ispatlaaaaaa
Geldim kız geldim alıntılamaya çalışıyorum maşallah sayfalar bitmiyorLenaG bi gel bi şey dicem
Bu detoks suyu bana mı yaramadı tek yawwwValla bahane değil ya İspatlamamak adına kahvemi içtim şimdi spora ışınlanacam hit kardiyo elitptik bölgesel ip atlama tüm tuşlara basacam üstğne senin deyoks suyundan da kaynattım dediğim gibi tüm tuşlara basıyorum
Ben de evimi supureyim de öğünümü erken yapayım , ozel ders hocasi gidince bi guzel yürüyeyim. Sonra da kiraz sapli dukan iceyimvalla cts guc bela 77.8 i gördüm tekrar görmek icin cirpinicam ☺Valla bahane değil ya İspatlamamak adına kahvemi içtim şimdi spora ışınlanacam hit kardiyo elitptik bölgesel ip atlama tüm tuşlara basacam üstğne senin deyoks suyundan da kaynattım dediğim gibi tüm tuşlara basıyorum
Bu kaptanlar çok konusuyor kaptanım vallaGeldim kız geldim alıntılamaya çalışıyorum maşaları sayfalar bitmiyor
Ben aslında sabah 7 de geldim tam alıntılarken tel elimde yine uyuyakalmışım
Zaten atacak cok ödemimim yoktu benim bu haftaki beklentimi karşıladı. Tatli tadindan huylandim bi daha meyvesiz yaparim oyle de tarif var
Bize yanlış tarıif vermiş
Valla bence olumsuz etkiliyorHoşgeldin kuş gibisin zaten daha nerene zayıflayacan be ablacım
Önemli değil ablacım takip etmesi kolay oluyor ama unutsan da sorun yok Hoşgeldin tekrar kaydediyorum seni menü ve spor bildirimlerini bekliyoruz
Sen tiroitleri aldırdın ya ablacım yine bile iyi kilo veriyorsun bence. Tiroitlerin olumlu yönde etkisi oluyor zayıflama da düzgün çalışırsa tabi. Zamanla alışır vücudun daha çok verirsin inşallah
Beynimi çorba ettin teşekkür ederim kuşum
Sagol canım benimGeçmiş olsun
Sağloasın canım benim kalp de ritim bozukluğu var pil takılacak sanırım bugün kalp eko holter takıldı 24 saat kalacak bakalim haftaya sonuç belli olacakGünaydın kankişim. Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Sagol canım benim Allah razı olsunGünaydın, hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
İnanki bende seninle yürüyüş yarislarini özledim ama ben yine hazırım Elhan kankisimle beraber olabilir ama.sen zaten yoğun ve hareket halindesin folklorler nişanlar maşallahNergisim menülerini ve seni beraber yaptığımız yürüyüşleri çok özlemişim
Sağol kaptanım sen nasılsın sen de dw sorun vardı iyimisn canım benimTünaydın
Çok geçmiş olsun
Hoşgeldin elbette katılabilirsinMerhaba
Bende katilabilirmiyim
Ben zaten et but tavuk sevmem onlardan varsa yemem büyük ihtimalle bir çorba içerim ne var bilmiyorum ki işte ama tamam sana söz karnım ağrıyor diyeceğim sonra da diyorlar ki bu gelin hep hasta sanki keyfimden yapıyorumSakın boncuğum bak senin karnın ağrıyor gittiğin yerdeki bahaneni peşin peşin söyledim bak
Kiraz sapı kayısı yeşil çay üçünü karıştır bak nasıl çıkıyorsun tuvaleteKiraz saplı dukan da mı içsem
Tam hastalık havasıYaaa iki gündür var bişey, dün terlerim diye çok kalın giymedim hava bi anda buz kesti yağmur yağdı üşüdüm. Bugün de dün gibi olmasınn dedim bu sefer de fazla sıcakladım bu ne yiaaa
Boncuk2307 al sana bi beyin yanması daha, bugün dün giydiklerini, dün de bugün giydiklerini giymem lazımmış
Hep çiçek böceklerin ahı tutuyo ben biliyom
Çatır çatır yapsaydın ya eltinin wc sine şimdi 2 gün sürerCicekbocekkaktus çok şanslısın aaa iki gündür eltimdeydim diyet yaptığımı çaktırmamak için her seyden az az yedim ve tabi ben başka evde wc cıkamam bu durum kşme yaradı sana yaradı
Sabah aç karnına zeytinyağı içKiraz saplı dukan da mı içsem
görürsün cumartesiiiiiiiiiiiNe diyeceltim ya benden daha çok ver 60 lara önden sen gir mi diyecwktim pışşşııııkkkkk
Tabiki ilk sayfadaki tanıma formunu doldurup LenaG kaptanımızı etikeylemeniz lazım. Yarın sabah da nickli ve tarihli fotonuzla yine kaptanımızı etiketlemeniz lazım şimdiden hoç geldiiinnmn
nasılsın bitanemmRica ederim fıstğım
İiyiyim canımcım sağol sen nasılsın,bebek nasıl iyimi büyümüştür kç aylık oldunasılsın bitanemm
Afiyet olsun sabah baya kuvvetli olmuş ,meyvenin yanına kuruyemiş ihmal etmeyelim canım, h.sonu olduğu için şaraba bişi demiyorumSelamlar dünkü menüm (10.11.2024)
Sabah
3 yumurtadan omlet
Zeytin salatalık domates
1 kaşarlı tost
1 t.kaşık ilave şekersiz erik marmelatı
Ara:15.00
1 ejder meyvesi
Akşam:19.00
1p kuşbaşı et haşlama
Yarım p esmer basmati pilavı
21.00 2 kadeh kırmızı şarap
Su:3 lt
Spor:30 dk eliptik (sabah 9da) 10.98 km
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3501778
Hayırlı olsun canım başlangıcınBaşlangıç kilom kaptanim LenaG
Sorma hem de çoookk sıkıcı fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zamanGünnnaaayyyydıııaaann evde olmak kalp ben
Mis gibi ama tadında her gün evde olmak sıkıcı olurdu
Yeni fincan aldım kendime dün geldi İstanbul aşkına sabah kahvem kolajenli
Çikolatayı tabisiiii yimedim Eki Görüntüle 3501792
Afiyet olsun biliyorsun siyez ben (siyez dimii )buhafta bomba gibi kalorileri yakalım inşaallahhhh kahvaltım ektediirr
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG Sitare55
Eki Görüntüle 3501794
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum. yeni yaşı ona şans getirsinBugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara "
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Maşallah sana hayır kilo vermeye çalışsan ne olacak acabaabugünnn @malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah Sitare55 LenaG Boncuk2307 @nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte
Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şişBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Afiyet olsun akşam 9 daki şamfıstıklarını görünce gözlerim açıldı09.11 CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarımdan az simit / sucuklu yumurta / peynir-zeytin-domates tadımlık çay şekersiz
12:00 1 sütlü espresso
17:00 2 ufak dilim et / 2 ufak köfte / yoğurtlu semizotu / 2 dilim tam buğday ekmeği
21:00 2 avuç şam fıstığı (biri şu şam fıstıklarına dur desiinnn artık) 5 adet küçük kuru kayısı
10.11 PAZAR MENÜ
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek / sade omlet / peynir-zeytin-domates tadımlık yine şekersiz çayla
11: 1 türk kahvesi
17:00 1 büyük levrek yedim hey maşallah bana 500gr, bolca soğanlı salata, cacık 1 büyük dilim tb ekmeği
19:00 bir avuç leblebi ve kuru üzüm
c.tesi: 2,5 aralıksız saat ev temizliği 11-13:30 arası adım sayamadım
pazar: 9.500 adım atmışım avmler çocuk derken
Su: c.tesi Pazar 1,5-2lt arası içtim
yarından itibaren adım sayar saatimle yine atacağım pazar da çekip atamadım ama insan saati takınca çok gaza geliyor.
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus
benim kaptanım kim hangi takımdayım neler oldu şimdi nolur biri özet geçsin
Canım benim senin o yüzden mi günlerdir menülerin cıss lı yemeklerle doluydu. İnan bana neler duydu benim kulaklar nasıl zorbalandım anlatamam hep sonunda kendimi yerken buldum e ne oldu bana zararı oldu. Sonra hep gelip buraya yazdım şöyle dediler böyle dediler diye burdaki arkadaşlarım bana çok destek verdiler. İnsanız sonuçta bir destek bile o kadar etkiliyor ki. İnsanlar çok acımasız özellikle hemcinslerimiz ama farklı bir hemcins de elini uzatınca sana inan bir güç geliyor bacaklarından yukarı doğruMerhaba Canım harika gözüküyorsun.Maşallah sana hepimize bir motivasyon oluyor bu
Şekilde güzel sonuclari paylasman. Simdi diğerlerine gelince senin bunun için ne mücadeleler verdiğini kimse bilmiyor ama biz biliyoruz sonucunda takdir beklemiyorsun belki ama bizim insanimizdan güzel bir söz duymak deveye hendek atlatmak gibi birşey inan böylesi tipler sussalar konuşmak yerine daha iyi.
Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...
Başlangıcın hayırlı olsun canım bu arada el yazını çok beğendimİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
36 36 3638 beden pantolon aldım . Dar olursa zayıflarım içine girmek için daha azimli olurum dedim. Pantolonlar geldi. İçine rahat görebiliyorum. Şimdi iade edip 36 mi alsam.
Afiyet olsunşimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852
Tabii ki çok seviniriz ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederizMerhaba
Bende katilabilirmiyim
Benim tatlı yıldızım inan ben de seni seviyorumBu kaptanlar çok konusuyor kaptanım valla
Şey diyeceltimm ben sana şeeeyyy hmmm seni sevdiğimi diyecektim