Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cicekbocekkaktus çok şanslısın aaa iki gündür eltimdeydim diyet yaptığımı çaktırmamak için her seyden az az yedim ve tabi ben başka evde wc cıkamam bu durum kşme yaradı sana yaradı
Bahaneler bahaneler bahaneler...ya da hani vardir ya hic çalışamadım deyip sinavdan 100u çakan ogrencileryarin şuraya 2 kilo alip gelmezsen hic birinin önemi yokinanmıyorum sana ispatlaaaaaa

Bahaneler bahaneler bahaneler...ya da hani vardir ya hic çalışamadım deyip sinavdan 100u çakan ogrencileryarin şuraya 2 kilo alip gelmezsen hic birinin önemi yokinanmıyorum sana ispatlaaaaaa
Valla bahane değil ya İspatlamamak adına kahvemi içtim şimdi spora ışınlanacam hit kardiyo elitptik bölgesel ip atlama tüm tuşlara basacam üstğne senin deyoks suyundan da kaynattım dediğim gibi tüm tuşlara basıyorum

Bu detoks suyu bana mı yaramadı tek yawww
Çiçeğim kaptanım sen faydasını gördün mü Cicekbocekkaktus

Ben de evimi supureyim de öğünümü erken yapayım , ozel ders hocasi gidince bi guzel yürüyeyim. Sonra da kiraz sapli dukan iceyimvalla cts guc bela 77.8 i gördüm tekrar görmek icin cirpinicam ☺

Geldim kız geldim alıntılamaya çalışıyorum maşaları sayfalar bitmiyor
Ben aslında sabah 7 de geldim tam alıntılarken tel elimde yine uyuyakalmışım
Bu kaptanlar çok konusuyor kaptanım valla

Şey diyeceltimm ben sana şeeeyyy hmmm seni sevdiğimi diyecektim

Valla bence olumsuz etkiliyor

Sagol canım benim
Günaydın kankişim. Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
Sağloasın canım benim kalp de ritim bozukluğu var pil takılacak sanırım bugün kalp eko holter takıldı 24 saat kalacak bakalim haftaya sonuç belli olacak
Günaydın, hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Sagol canım benim Allah razı olsun
Nergisim menülerini ve seni beraber yaptığımız yürüyüşleri çok özlemişim
İnanki bende seninle yürüyüş yarislarini özledim ama ben yine hazırım Elhan kankisimle beraber olabilir ama.sen zaten yoğun ve hareket halindesin folklorler nişanlar maşallah
Tünaydın
Çok geçmiş olsun
Sağol kaptanım sen nasılsın sen de dw sorun vardı iyimisn canım benim

Merhaba
Bende katilabilirmiyim
Hoşgeldin elbette katılabilirsin
Sakın boncuğum bak senin karnın ağrıyor gittiğin yerdeki bahaneni peşin peşin söyledim bak
Ben zaten et but tavuk sevmem onlardan varsa yemem büyük ihtimalle bir çorba içerim ne var bilmiyorum ki işte ama tamam sana söz karnım ağrıyor diyeceğim sonra da diyorlar ki bu gelin hep hasta sanki keyfimden yapıyorum
Kiraz saplı dukan da mı içsem
Kiraz sapı kayısı yeşil çay üçünü karıştır bak nasıl çıkıyorsun tuvalete

Tam hastalık havası
Cicekbocekkaktus çok şanslısın aaa iki gündür eltimdeydim diyet yaptığımı çaktırmamak için her seyden az az yedim ve tabi ben başka evde wc cıkamam bu durum kşme yaradı sana yaradı
Çatır çatır yapsaydın ya eltinin wc sine şimdi 2 gün sürer
Şaka bir yana bende ev dışında yapamam psikolojik işte seninde
Kiraz saplı dukan da mı içsem
Sabah aç karnına zeytinyağı iç

görürsün cumartesiiiiiiiiiii

Afiyet olsun sabah baya kuvvetli olmuş ,meyvenin yanına kuruyemiş ihmal etmeyelim canım, h.sonu olduğu için şaraba bişi demiyorum
Başlangıç kilom kaptanim LenaG
Hayırlı olsun canım başlangıcın
Sorma hem de çoookk sıkıcı fincanın çok güzel canım keyif kahveleri içesin her zaman
buhafta bomba gibi kalorileri yakalım inşaallahhhh kahvaltım ektediirr

Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi LenaG Sitare55
Eki Görüntüle 3501794
Afiyet olsun biliyorsun siyez ben (siyez dimii )
Kızına nice mutlu yıllar diliyorum. yeni yaşı ona şans getirsin
Her yeni yaşında birlikte yeni yerler keşfedin inşallah
Maşallah sana hayır kilo vermeye çalışsan ne olacak acabaa
Yıldız gibi parlamışsın canımın içi çok güzelsin elem terefiiişşş kem gözlere şiş
Afiyet olsun akşam 9 daki şamfıstıklarını görünce gözlerim açıldı
Pazar güzel ama akşam yemeği yeterliymiş sonraki leblebi ve kuru üzüm neden
Canım benim senin o yüzden mi günlerdir menülerin cıss lı yemeklerle doluydu. İnan bana neler duydu benim kulaklar nasıl zorbalandım anlatamam hep sonunda kendimi yerken buldum e ne oldu bana zararı oldu. Sonra hep gelip buraya yazdım şöyle dediler böyle dediler diye burdaki arkadaşlarım bana çok destek verdiler. İnsanız sonuçta bir destek bile o kadar etkiliyor ki. İnsanlar çok acımasız özellikle hemcinslerimiz ama farklı bir hemcins de elini uzatınca sana inan bir güç geliyor bacaklarından yukarı doğru
Yani demem o ki bizi unutma hep buradayız ve hep senin iyiliğini istiyoruz
İşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Başlangıcın hayırlı olsun canım bu arada el yazını çok beğendim
38 beden pantolon aldım . Dar olursa zayıflarım içine girmek için daha azimli olurum dedim. Pantolonlar geldi. İçine rahat görebiliyorum. Şimdi iade edip 36 mi alsam.
36 36 36
şimdideeee öğlennn yulaf unlu kabak çorbasıı termos bardağımla içicumm
Cicekbocekkaktus @Efenin_Annesi Sitare55
Eki Görüntüle 3501852
Afiyet olsun
Merhaba
Bende katilabilirmiyim
Tabii ki çok seviniriz ilk sayfada bir form var onu doldurabilirsen seni tanımış oluruz ardından yarın sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan başlangıç kilon olur ve menülerini,sporu,içtiğin suyu yazarsın her gün kritik ederiz
İlk hafta hazırlıkta olursun bizi tanırsın sonra istersen takımlara girer yarışırsın haftada 2 kere tartımız var salı ve cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…