maşallah canım harika görünüyorsunBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 A Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
amin canım benim cümlemize inşallahAnaaaammmm Allah kolaylık versin bitanem
gel gelll buralar çoookk güzelll biliyormusunnn4 kilo versem zaten nihai hedefe ulaşır yamacına gelirim
saol tutkucummmm darısı senin hepinizin başına olsun inşallahh bebişine de çokk geçmiş olsun öpüyorum onuuukızzzz maşallah 47 mi dedin sen e birsey kalmadı 45 e
helal olsun sana kız
benimkisi de %17 çıktı yağ oranıAynen keşke tanışsaydık. Ve sana çok teşekkür ederimmKız dr seni kovalamadı mı? Bana bile kilo verme artık dedi Sağlığın için yağ oranını düşürme dedi. %21 çıktı yağ oranım
Ay inşallah yafruuuuummm sağlıkla kolaylıkla teker teker gelelim yanınagel gelll buralar çoookk güzelll biliyormusunnn
Kiaaaaz sen benimsinGünaydın kızlar.
10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay
ARA
Sade poğaça
AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek
ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık
SU
1 buçuk (az oldu)
LenaG Boncuk2307 Elhan
Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim
Eki Görüntüle 3501775
Maşallah sana canımBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
LenaG @Mthn83 @Tutku44 A Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Musmutlu bir ömrü olsun.Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladımpastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara"
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Doğum günü kutlu olsun kızının nice mutlu sağlıklı yaşlaraBugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladımpastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara"
Yooo sadece gözüme toz kaçtı
Ben diyetisyende 53.8 kg geldim. Yağ oranın kaç çıktı düşüktü hatırladığım kadarıyla. Bana yağ oranını düşürmeden biraz kasını arttırabilirsin dedi. Benim yağ oranım bence fazla düşürmek istiyorum ama diyetisyen düşürme dedi. Kız sana göre şişkoyum benya ben çok aburcubur sevdalısıyım bundan vazgeç sağlıklı beslenmeye yönel diyor zaten zayıf olduğumu belirtiyorda işte diyorum sağlıklı besleniyorum zaten bunun yanı sıra şu tatlı isteği dedim çikolatalar bisküviler bunlar yerine züber ye notos cipsi ye kendin evde kek yap filan dedi ama işte ben ve tatlı zaafım hahahah yoksa artık diyecek lafım yok sana diyor ama her ne kadar zayıf bile olsam önümüz kış malum yediğin her zararlı şey vücuduna yerleşir kalır dedii uuuuuvvv bu beni korkutmaya yetti hahaha yeterince yağlandık daha yenilerine yer açılmasın yani ama bence sende zayıfsın bayağıııı
kızçe senin videoların bana çokk çekici geldi dünkü yaptığım 40 dk lık hiit kardiyodan sonra hala bacaklarımı hissetmiyorum yamuk yumuk yürüyorum perte çıktım resmen yaa ama lesliye çokk benziyor hareketleri biliyor musunMaşallah sana canım
işte 17 çıktı yağ oranım ama bende onla birlikte kas da gidiyor ne yapcam çözüm bulamadım protein de yesem kastan da gidiyorBen diyetisyende 53.8 kg geldim. Yağ oranın kaç çıktı düşüktü hatırladığım kadarıyla. Bana yağ oranını düşürmeden biraz kasını arttırabilirsin dedi. Benim yağ oranım bence fazla düşürmek istiyorum ama diyetisyen düşürme dedi
Benim kası da beğendi. Sıkıkaşmak için arttır dedi. Ven kendimi beğenmiyorum herhalde. Dedim basen bacak tonton eriteyinişte 17 çıktı yağ oranım ama bende onla birlikte kas da gidiyor ne yapcam çözüm bulamadım protein de yesem kastan da gidiyor
amaAnnn bAakkk taş gibisin taş kıskanmışlar seniiiBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
Ağırlıklı antrenman dene canımişte 17 çıktı yağ oranım ama bende onla birlikte kas da gidiyor ne yapcam çözüm bulamadım protein de yesem kastan da gidiyor
Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
bildiğin videolar varsa atarmısın bana da canım buradan görüp yapıyorum hemenAğırlıklı antrenman dene canım