Popüler Konu LenaG ile MasterFit

maşallah canım harika görünüyorsun
ay boş ver o kıskanç tipler hepimizde var.
abiye ile normal kıyafet arasında biraz fark olması normal bence.

bende tesettürlüyüm hep bol giyinirim, geçen komşum kahveye geldi evde dar tayt ve tişört giymiştim. ay bu kadar kilo verdiğin belli olmuyor bence bu şekilde aşağı in bir tur at gel dedi herkes görsünmaşallah senden zeka fışkırıyor dedim gülme krizine girdi

4 kilo versem zaten nihai hedefe ulaşır yamacına gelirim
gel gelll buralar çoookk güzelll biliyormusunnn
kızzzz maşallah 47 mi dedin sen e birsey kalmadı 45 e
helal olsun sana kız
saol tutkucummmm darısı senin hepinizin başına olsun inşallahh bebişine de çokk geçmiş olsun öpüyorum onuuu
benimkisi de %17 çıktı yağ oranı

Kiaaaaz sen benimsin
Ödül günü cumarteside kaldı. Cok atıştırmali olmus niye oyle oldulutfen cts kadar sekerli beyaz unlu seylerden uzsklas, cikolata 1 minik kare yeter. Ve fındıklari avuçla degil sayıyla yiyoruz genrlde miktar yazmamissin . Ddaha hafif menu bekliyorumsporun cok iyi

Maşallah sana canım

Musmutlu bir ömrü olsun.

Doğum günü kutlu olsun kızının nice mutlu sağlıklı yaşlara

Ben diyetisyende 53.8 kg geldim. Yağ oranın kaç çıktı düşüktü hatırladığım kadarıyla. Bana yağ oranını düşürmeden biraz kasını arttırabilirsin dedi. Benim yağ oranım bence fazla düşürmek istiyorum ama diyetisyen düşürme dedi. Kız sana göre şişkoyum ben

işte 17 çıktı yağ oranım ama bende onla birlikte kas da gidiyor ne yapcam çözüm bulamadım protein de yesem kastan da gidiyor

Sitare55 güzel olmussun duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler
tomrs senin de bir hedefin var. Saglikli kilo verirsen goz altlarin çökmez. Drmek ki diyette oldugunu soylemeyeceksin.
Neye gıcık olurum biliyor musunuz? Az yiyen ,tabaginda pasta börek arttiranlarasanki o kişi hep öyleymiş, iştahsızmis da o yuzden zayifmis gibi düşünürum. Ve kafamda "millet diyet yapmadan az yiyor" düşüncesi olur nereden biliyorum, belki de diyet yapiyor ve söylemiyor
Ye dersin ay kahvsltiyi geç yaptik midem agriyor vs derler ısrara ve eleştiriye karşı belki de bu en güzel tutum

Gectigimiz gunlerde haset ile ilgili bir video izledim. Buraya ekliyorum. Malesef hepimizde olan bir duygu bu. Bana farkli bir bakis acisi getirdi . Hem kendimdeki hasete hem de baskalarindaki hasete bakarken daha farkli anlamlar buluyorum.

amaAnnn bAakkk taş gibisin taş kıskanmışlar seniii

09.11 CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarımdan az simit / sucuklu yumurta / peynir-zeytin-domates tadımlık çay şekersiz
12:00 1 sütlü espresso
17:00 2 ufak dilim et / 2 ufak köfte / yoğurtlu semizotu / 2 dilim tam buğday ekmeği
21:00 2 avuç şam fıstığı (biri şu şam fıstıklarına dur desiinnn artık) 5 adet küçük kuru kayısı

10.11 PAZAR MENÜ
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek / sade omlet / peynir-zeytin-domates tadımlık yine şekersiz çayla
11: 1 türk kahvesi
17:00 1 büyük levrek yedim hey maşallah bana 500gr, bolca soğanlı salata, cacık 1 büyük dilim tb ekmeği
19:00 bir avuç leblebi ve kuru üzüm

c.tesi: 2,5 aralıksız saat ev temizliği 11-13:30 arası adım sayamadım
pazar: 9.500 adım atmışım avmler çocuk derken
Su: c.tesi Pazar 1,5-2lt arası içtim
yarından itibaren adım sayar saatimle yine atacağım pazar da çekip atamadım ama insan saati takınca çok gaza geliyor.
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus
benim kaptanım kim hangi takımdayım neler oldu şimdi nolur biri özet geçsin

Son düzenleme:

canım çok güzel gözüküyorsun valla maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…