Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çook güzel duruyorsun maşallah sanaaBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 Cakinin Gelini Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
gruba formu doldurup buraya atıyorsun canım tartı resminin üstünede bir küçük kağıda nickini yazıp resim çekip gene buraya ekliyorsun bizlerde seni tanımış oluyoruz hoşgeldin bu aradaMerhabalar kızlar. Katılım formu ve tartı fotosunu kime ve nasıl atıcam? Özelden mi yoksa buraya mı? Birde tartı fotosunun üstüne mi yazacağım nick ve tarihi?
Şu acemi bene Bi yardım ediverin lütfen
Alışırsın canım bir kaç güne evet benziyor ama hızlı formu gibikızçe senin videoların bana çokk çekici geldi dünkü yaptığım 40 dk lık hiit kardiyodan sonra hala bacaklarımı hissetmiyorum yamuk yumuk yürüyorum perte çıktım resmen yaa ama lesliye çokk benziyor hareketleri biliyor musun
O işin piri Denp görürse atar durbildiğin videolar varsa atarmısın bana da canım buradan görüp yapıyorum hemen
Maşallah canım Harika olmuşsunBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
LenaG @Mthn83 Tutku44 @Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp @Fitt_anne @nergis35 Cakinin Gelini Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Savrulma bebegggm menu bildir spor yap kilolardan kurtularamizda kalsin sende gözü olsnlar varheh tamam buldum bu haftalık yerimi yaa
yoksa hiçlikte savrulup duracaktım
Savrulma bebegggm menu bildir spor yap kilolardan kurtularamizda kalsin sende gözü olsnlar var
bu videolar kas arttırmada iyi mi canım birde dolar milyoneri arkadaşım yazmış sen daha iyi bilirsin kas arttırmak için bildiğin videolar var ise atarmısınAlışırsın canım bir kaç güne evet benziyor ama hızlı formu gibi
Bu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadımOlayi ben anlamadim
Kaydederim çiçeğimGelelim sporumuza
Yürüyüşe çıkmadım, ikindiden sonra saydim
50 dk ev isi
25 dk folklor , gobek atmaca
Boncuk2307
Bu menü gayet güzel afiyet olsun2 gündür foruma giremedim
9.11.2024 Cumartesi menüsü
Kahvaltı : 2sahanda yumurta , peynir, domates 5 tane zeytin
Öğlen :Turp otu salatası
Akşam:Marul,1kase yoğurt, 2 haşlanmış yumurta
Spor yok maalesef
LenaG
Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.Alıntı yapınca menü fotoların çıkmadı canım, o yüzden sadece sporuna yorum yapacağım, muhteşem spor yapmışsın tebrik ederim, günü de erken kapatmışsın zaten.
Afiyet olsun canım, bisküviler haricinde sorun yok o da nazar boncuğu olsun.
Afiyet olsun elhancım menü de spor da çok güzel.
Bugün bayağı serbest olmuş belli ki ama diğer mesajlarında açıklamalarını gördüm. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun, sanki karbonhidrat bir tık fazla mı olmuş emin olamadım.
Afiyet olsun, adımlar güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü güzel adımlar.
Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun10.11.2024 Pazar menüsü
Kahvaltı: 1 yumurta, peynir,5 tane zeytin, 1dilim ekmek
Öğlen:yarım muz 1fincan sade Türk kahvesi
Yemeğe misafirim vardı
Akşam:2dilim palamut , salata,1kase mercimek çorbası (yağsız)
5000 adım
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
2günün menüsü de gayet güzel ablamCumartesi Menusu
10.00 2 haslanmiş yumurta salatası 1siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasıgı tahin pekmez
12.00 1 muz
14.00 1 kupa kahve
19.00 1 kase semizotlu peynirli salata, 4 yk tavuklu patates, 4 yk bulgur pilv, 2 yk humus
Su 1.5t
spor 30 dk yuruyus
Pazar Menusu
10.00 lavaşlı sucuklu tost 2 dlim peynir
15.00 1 tane siyah erik , yarım avuc kayısı cekirdegi
18.00 5 yk et sote 3 yk pirinç pilavi
Su 2lt ye tamamlayacagim
Spor daha tamamlamadım 5 dk eliptik yaptım bebegim durmayinca yarida kesmek zorunda kaldım
sporu ayri yazicam insa
LenaG
@Sitare55
Boncuk2307
Kaydedeceğimadımlarım hatta şimdi 8300 oldu :))
Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruzTakımlarda değilim canım, seni de etiketlerim artık. Seni neden etiketliyoruz peki (öğrenmek için soruyorum)
Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacımBen bugün değişik beslendim
Kahvaltı
2 küçük bardak çay
2 dilim peynir
9 adet zeytin.bir çay kaşığı yağ ile bal
Bolca yeşillik
1 yumurta yağda
Ara öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak patlıcan kebabı
Ara öğün
1 küçük kase sütlaç.
1 bardak çay
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
Adım sayım 8100
Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsunBugünkü menüm sabah
Yarım simit peynir iki zeytin domates salatalık
Öğlen
Bir kase ayran çorbası
Akşam
4 YK bulgur pilavı
5 YK et
Biraz yoğurt
Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olurTeşekkür ederim canm ne yapsam bende şaşırdım yemicem diyom bakmışım yemişim yicem diyom yemiyom bu hafta kendimi gozlemliyecegim bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim ben de mearak ediyorum
Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız afiyet olsun9 Kasım Menü
11.00: 1 simit
1 dilim peynir
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
18.00: 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Spor: 8177 adım
Boncuk2307
Merhaba hoşgeldinizSelamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedimGünaydın kızlar.
10 KASIM
1 buçuk saat ev işi
9.675 adım
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
Lorlu yumurta
Biber
Sucuklu yumurta
Çay
ARA
Sade poğaça
AKŞAM
Fırın köfte patates
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim beyaz ekmek
ARALAR
Kefir
Çay
4 parça çikolata
2 avuç fındık
SU
1 buçuk (az oldu)
LenaG Boncuk2307 @Elhan
@Sitare55 de var mı, sampiyon oldu gibi hatirladim. Bazi arkadaslar etiketliyor. Dün etiketlememistim
Eki Görüntüle 3501775
Afiyet olsunSelamlar dünkü menüm (10.11.2024)
Sabah
3 yumurtadan omlet
Zeytin salatalık domates
1 kaşarlı tost
1 t.kaşık ilave şekersiz erik marmelatı
Ara:15.00
1 ejder meyvesi
Akşam:19.00
1p kuşbaşı et haşlama
Yarım p esmer basmati pilavı
21.00 2 kadeh kırmızı şarap
Su:3 lt
Spor:30 dk eliptik (sabah 9da) 10.98 km
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3501778
Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan bisküviler toplam 260 kaloriKaldı 9 sayfa
Ay niye çöp olsun saat da sayılıyor ki bir de diyeli hadı sayılmadı vücüdüna versipi fayda yağlara verdipi zarar hepsi kar
Kıaaazzz sen baaaa ne dedin şimdi el bele gitti bak nryse ki 45 yaşında değilim
Harika menü afiyet olsın fitlik kaçınılmaz olacak canım
Bu disiplinle önce ikili rakamlar gelecek süpersin
Ya sen var ya yokluğumu hiç aratmamışsın hahaha
Anam fezoma baaakk
Süpersin canım harikasın bu arada iyileştin mi
Gel seninle anlaşalım ufakta olsa cıs cos yersen ekstra spor yapavaksın kabul mü
Geri kalan harika zaten afiyet olsun boncuğum
Menünün önünde saygı dutuşunda durası geliyor insanın tebrikler ablacım
Hahaha seni yerim çiöeğim ama yanlış anlama çiğ çiğ yerimmm
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sanaBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacıminsa kaptanım elimden geleni yapıcam
Benim dana malesef geri uyandı 15 dk yapabildim ama yinde cok mutlu oldum bu adar da yapabildim diye
15 dk+5dk eliptik 20 dk dan 140 puan Boncuk2307 dunku sporum
Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmennBugün kendimi motiv ettim delice mavi takimi ucuracam
Merhaba Canım harika gözüküyorsun.Maşallah sana hepimize bir motivasyon oluyor buBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
Ay ben az once buna cok benzeyen bir menu yorumladım o da simitle baslayip 2 avuç findikla devam ediyordu09.11 CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarımdan az simit / sucuklu yumurta / peynir-zeytin-domates tadımlık çay şekersiz
12:00 1 sütlü espresso
17:00 2 ufak dilim et / 2 ufak köfte / yoğurtlu semizotu / 2 dilim tam buğday ekmeği
21:00 2 avuç şam fıstığı (biri şu şam fıstıklarına dur desiinnn artık) 5 adet küçük kuru kayısı
10.11 PAZAR MENÜ
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek / sade omlet / peynir-zeytin-domates tadımlık yine şekersiz çayla
11: 1 türk kahvesi
17:00 1 büyük levrek yedim hey maşallah bana 500gr, bolca soğanlı salata, cacık 1 büyük dilim tb ekmeği
19:00 bir avuç leblebi ve kuru üzüm
c.tesi: 2,5 aralıksız saat ev temizliği 11-13:30 arası adım sayamadım
pazar: 9.500 adım atmışım avmler çocuk derken
Su: c.tesi Pazar 1,5-2lt arası içtim
yarından itibaren adım sayar saatimle yine atacağım pazar da çekip atamadım ama insan saati takınca çok gaza geliyor.
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus
benim kaptanım kim hangi takımdayım neler oldu şimdi nolur biri özet geçsin
Şimdi çözdüm dün almıştım alıntıyı bir sürü konu girince unutmuşum lena kaptanım salı tartısı için anket açmıştı onun için yazdım oy verin diye. Kalksın ya da kalkmasın diyeOlayi ben anlamadim
Aslında cumartesi saat dokuza kadar gayet güzel gelmiş ama sonra bir tık kaçmış.09.11 CUMARTESİ MENÜ
10:00 yarımdan az simit / sucuklu yumurta / peynir-zeytin-domates tadımlık çay şekersiz
12:00 1 sütlü espresso
17:00 2 ufak dilim et / 2 ufak köfte / yoğurtlu semizotu / 2 dilim tam buğday ekmeği
21:00 2 avuç şam fıstığı (biri şu şam fıstıklarına dur desiinnn artık) 5 adet küçük kuru kayısı
10.11 PAZAR MENÜ
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek / sade omlet / peynir-zeytin-domates tadımlık yine şekersiz çayla
11: 1 türk kahvesi
17:00 1 büyük levrek yedim hey maşallah bana 500gr, bolca soğanlı salata, cacık 1 büyük dilim tb ekmeği
19:00 bir avuç leblebi ve kuru üzüm
c.tesi: 2,5 aralıksız saat ev temizliği 11-13:30 arası adım sayamadım
pazar: 9.500 adım atmışım avmler çocuk derken
Su: c.tesi Pazar 1,5-2lt arası içtim
yarından itibaren adım sayar saatimle yine atacağım pazar da çekip atamadım ama insan saati takınca çok gaza geliyor.
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus
benim kaptanım kim hangi takımdayım neler oldu şimdi nolur biri özet geçsin
Boncuk2307 sen salı tartısından bahsetmişsin canım fitt anne de anlamadım demiş LenaG kaptanım anket açtı salı günü tartılalımmı tartılmayalımmı diye ondan bahsetmiş canımOlayi ben anlamadim
AleykümselamSelammmm
En güzel kizlar bende vaaaaaaar en kalitelisi de ben de vaaaaar yasasin mavi takim
Menulerinizde beni etiketlemeyi unutmayin
Ben bugun karbonhidrat günu yaptim
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
Cumartesi
12.00
1 simit
3 parmak kalınlığında rulo pasta
3 dilim karışık peynir, 5 zeytin
2 dilim hindi füme
Domates, biber, salatalik, havuc dilimleri
18:30
Ekmek arası döner
Ayran
19:30
2yk pilav
3 tulumba tatlisi
Spor 15.000 adim+ 5 dk evde spor
Ay ben az once buna cok benzeyen bir menu yorumladım o da simitle baslayip 2 avuç findikla devam ediyordu
Kuruyemiş ler olmasa gayet dengeli ve doyurucu bir menuymus aslinda . Cunku 2 ögun ve spor var.
Kuriyemisleri sayi ile yaziyiruz tamsm midir lenlebi yemek kaşığı 3 yk 1 dilim ekmek degerinde cunku.
Kuruyemisler de genel olarak 5-6si 1 tatli kasigi yag ediyor. Ve ekmek pilav simit tost vs yiyorsak kuruyemisler olmasa daha iyi( max 5-6 ) . Aksine ekmek yoksa da doyurucu olarak kuruyemis yenebilir(max 20 )
Aslında cumartesi saat dokuza kadar gayet güzel gelmiş ama sonra bir tık kaçmış.
Pazar günü güzel bence afiyet olsun balım
Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...
eyvallah ciğerimBu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım
Kaydederim çiçeğim
Bu menü gayet güzel afiyet olsun
Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.
Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun
2günün menüsü de gayet güzel ablam
Kaydedeceğim
Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz
Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım
Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun
Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur
Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız afiyet olsun
Merhaba hoşgeldiniz
Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim
Afiyet olsun
Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan bisküviler toplam 260 kalori
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım
Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn