Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Mesela ben🤣🤣 (çok büyük konuşuyorum inşallah cumartesi pişman olmam he)🤣
Neyse itiraf edeyim yarin kazanip seni sarkili türkülu alma planim var 😁 bak secme hakki kalkabilir veyaaaa baktim ki baskasi çok kilo vermis onu da alabilirim😅 söz de veremiyorum :KK70:sen iyisi yarina cok kilo ver:KK53:

Neyse itiraf edeyim yarin kazanip seni sarkili türkülu alma planim var 😁 bak secme hakki kalkabilir veyaaaa baktim ki baskasi çok kilo vermis onu da alabilirim😅 söz de veremiyorum :KK70:sen iyisi yarina cok kilo ver:KK53:
Ahahaha beni beni Bihteri🤣🤣🤣

bugünnn malahit malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah @Sitare55 LenaG LenaG @Boncuk2307 @nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte :KK70:
kızzzz maşallah 47 mi dedin sen e birsey kalmadı 45 e :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:
helal olsun sana kız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bugünnn malahit malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahah :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: veeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah @Sitare55 LenaG LenaG @Boncuk2307 @nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte :KK70:
Aynen keşke tanışsaydık. Ve sana çok teşekkür ederimm 😘😘😘Kız dr seni kovalamadı mı? Bana bile kilo verme artık dedi😂 Sağlığın için yağ oranını düşürme dedi. %21 çıktı yağ oranım

Bugün kızımın doğum günüydü. 12 yıldan sonra bizden ayrı ilk doğum günü. çanakkale de kaldıkları otele öğretmeni pastane falan organşze olup pasta yolladım 🥰 pastaya da şöyle bir not düştüm:
"Güzel Kızım
Bundan sonraki her yaşında yeni yerler görp keşfetmn dileği ile:)Nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️"

Yooo sadece gözüme toz kaçtı 🥹🥹
Kızının yeni yaşı kutlu olsun canım nice mutlu senelere 🎂

Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı :KK57:
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar 😂
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan.. 😒
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim :cool:
Piyanist bana bırak 🤪🤪🤪
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim🥰
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor 🙄
LenaG LenaG @Mthn83 Tutku44 Tutku44 A Asya89 @sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou yosunlupapatya yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan @Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum tomrs tomrs @patimsilizm @Faunaa @Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi 🥳🥰
Süpersin maşallah sana 🧿

Aynen keşke tanışsaydık. Ve sana çok teşekkür ederimm 😘😘😘Kız dr seni kovalamadı mı? Bana bile kilo verme artık dedi😂 Sağlığın için yağ oranını düşürme dedi. %21 çıktı yağ oranım
ya ben çok aburcubur sevdalısıyım bundan vazgeç sağlıklı beslenmeye yönel diyor zaten zayıf olduğumu belirtiyorda işte diyorum sağlıklı besleniyorum zaten bunun yanı sıra şu tatlı isteği dedim çikolatalar bisküviler bunlar yerine züber ye notos cipsi ye kendin evde kek yap filan dedi ama işte ben ve tatlı zaafım hahahah yoksa artık diyecek lafım yok sana diyor ama her ne kadar zayıf bile olsam önümüz kış malum yediğin her zararlı şey vücuduna yerleşir kalır dedii uuuuuvvv bu beni korkutmaya yetti hahaha yeterince yağlandık daha yenilerine yer açılmasın yani ama bence sende zayıfsın bayağıııı :KK48::KK48::KK48:

X