Acaip gaza geldim bak ben haaaaaaabugünnn @malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahahveeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah Sitare55 LenaG Boncuk2307 nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte
insa kaptanım elimden geleni yapıcamMenü saatleri su miktarını da belirt canım afiyet ekai olsun
Çoktan kurulmuştum bile
Harikasın dön özüne şöyle
Beyaz ekmek az olmuş daha çok ye çikolata miktarı da az şöyle 200 gr falan yesu miktarı fazla geldi bi bardak içsen yeterrr fındık bir avuc daha arttır kuruyemiş ne de olsa sağlıklı
Çünkü sen rakip takımdasın ama beni böyle etiketle sen sana böyle akıllar verecem
Bnde kahve içiyorum şu an fincan süper
Peki yemediğin o çikokata neden orda
Gribi sormuştum canım ama diğer rahatsızlığın için de Allah yardımcın olsun acil şifaların olsun
Tabağın güzelliği afiyet eksi olsun canım
Gübaydın canım demiştim bu hafta sayfalar çışacak göz hakkınızı helal edin diye
Gecmis olsun . Kizinin dişi ne durumda ?Sitare55 Denp LenaG Fitt_anne Elhan Mthn83
Allah razı olsun kızlar bebegim daha iyi sükür
insa burun akıntısıda gecerse daha rahat edicez ememeyince sinirleniyor temizliyorum ama yinede zorlanıyor yava yavas gececek insa
Elhan abla kalca cikikligi tamamen gecti hicbir sorun yok 14 aylık simdi arkasından kosuyoruz
kusuruma bakmayin alintı yaptim ama yanlislikla silince gitti soran herkese tesekkur ederim
Ezer geçerim gibi olmuş nişanı olan gençler gölgede kalmış kaptanımBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG Mthn83 Tutku44 A Asya89 sibel_84 nurovic Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp Fitt_anne N nergis35 Cakinin Gelini Lotus1234 60kiloyum tomrs patimsilizm Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Bunu okuyunca aklımda canlanan sahne ektedirBende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
kızzzz bu nee masallahhBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
LenaG Mthn83 Tutku44 A Asya89 sibel_84 nurovic Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs gezegenfeza Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri Denp Fitt_anne N nergis35 Cakinin Gelini Lotus1234 60kiloyum tomrs patimsilizm Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Valla ben seni takima alayim diye baktim baktim listede yoktunbugünnn @malahit arkadaşım ilee ona önerdiğim diyetisyende karşılaşmışız bunu mesajda fark etik geşdim dedi bende oradaydım dedim hahaha ama o gitmişti bilee ne güzel tesadüf oldu öyle hhahahahahahveeee kilom da 47,60 çıktı diyetisyende hahahah Sitare55 LenaG Boncuk2307 nurovic daha etiketlemediğim kim kaldı ahhaha öyle işte
ateş ediyorsunnn canımmm kankammmBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
Sadece o olsa iyiValla ben seni takima alayim diye baktim baktim listede yoktuncok sey kacirdik
Bende bugün cooook miladin ilk günüAcaip gaza geldim bak ben haaaaaaa
sagol canım benimGecmis olsun . Kizinin dişi ne durumda ?
hazırlıktann takılıyorum çiçeğiimm takıma girsem ne olurdu bilmiyorum herhalValla ben seni takima alayim diye baktim baktim listede yoktuncok sey kacirdik
Çok geçmiş olsun canmsagol canım benim
Kızımın dişi tedavi sürecinde. gecici doldu var şimdilik.
Doktor dişinin ölmedigini hala uzama ihtimali oldugu için diş yapmayacağını soyledi bir süre boyle devam edicek sonra karar vericek canım
Kızım şimdlik cok fazla ekmek türü elma fakan ısırmıyor başka bir sorunu yok insa guzel sonuclarnir canım
Mesela benbaşka ne kıaazzz
Bu gun cok mesgulum fakir milyonerim bi kac kilo vermem lazimSadece o olsa iyi
Allah esirgesin kaptanım çok hoş görünüyorsun.Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Piyanist bana bırak
Eki Görüntüle 3501810
hadi bakalım bu gazla bu hafta 3 4 kilo verersin kıaazzMesela ben(çok büyük konuşuyorum inşallah cumartesi pişman olmam he)
sen yaparsın çiçek kızzBu gun cok mesgulum fakir milyonerim bi kac kilo vermem lazim
hee anladım ablacımm bende severim onu ama eski yasadigimiz yerdeki Turk marketinde vardi burda yok talep olmayınca oyle cok getirmiyorlar demek kiYarum muz Sibel' den hatıra bize
Altınbaşak light kinoali bisküvi var ya ona sunta diyorum.
evet ablacım hamdolsun sabredip dua ettik hamdolsun gecti gittiAyyy çok güzel haber. Maşallah ne kadar üzülmüştün geçmiş olsun. Sağlıkla kostursun kuzucuk.
tesekkür ederimAfiyet olsun canım, öğlenki tatlı bir an göze batsa da geneline bakınca problem görünmüyor.
Afiyet olsun canım, sanırım diyetisyen menüsü uyguluyorsun. Bu kadar çok öğün hazırlık anlamında yormuyor mu seni.
Afiyet olsun canım ama tek öğün seni zorlamıyor mu. Genel düzenin nasıl bilmiyorum belki de sadece bugünlük böyle olmuştur. Sporun çok güzel.
Afiyet olsun canım, çorban nasıl bilmiyorum ama sabahın karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi. Canımı şalgam çektirdin.
Afiyet olsun canım, menünü beğendim.
Hem öğle hem akşam şeker girmiş bünyeye. Sadece biri olsaymış keşke, afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, 2 günün menüsü de güzel.
Sütlaca kadar bence her şey iyiydi canım ben tuhaflık göremedim. Adımların da güzel. afiyet olsun.
evett canımm ah ah 2. bebegim oldu isteAy çok sevindim canım benim
Seni bıraktığım da yoktu bu uşak iyi yol almissin maşallah
Benim kiz da kalça cikikligi teşhisi koymuşlardı 2,3 ay apartla gezdik zor gunlerdi şükür geçti gitti
evet canım benim aynen oyleHamdolsun canım, zaman ve sabırla hepsi geçecek