Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Mesela ben (çok büyük konuşuyorum inşallah cumartesi pişman olmam he)
Neyse itiraf edeyim yarin kazanip seni sarkili türkülu alma planim var bak secme hakki kalkabilir veyaaaa baktim ki baskasi çok kilo vermis onu da alabilirim söz de veremiyorum sen iyisi yarina cok kilo ver

Neyse itiraf edeyim yarin kazanip seni sarkili türkülu alma planim var bak secme hakki kalkabilir veyaaaa baktim ki baskasi çok kilo vermis onu da alabilirim söz de veremiyorum sen iyisi yarina cok kilo ver
Ahahaha beni beni Bihteri

kızzzz maşallah 47 mi dedin sen e birsey kalmadı 45 e
helal olsun sana kız

Aynen keşke tanışsaydık. Ve sana çok teşekkür ederimm Kız dr seni kovalamadı mı? Bana bile kilo verme artık dedi Sağlığın için yağ oranını düşürme dedi. %21 çıktı yağ oranım

Kızının yeni yaşı kutlu olsun canım nice mutlu senelere

Süpersin maşallah sana

ya ben çok aburcubur sevdalısıyım bundan vazgeç sağlıklı beslenmeye yönel diyor zaten zayıf olduğumu belirtiyorda işte diyorum sağlıklı besleniyorum zaten bunun yanı sıra şu tatlı isteği dedim çikolatalar bisküviler bunlar yerine züber ye notos cipsi ye kendin evde kek yap filan dedi ama işte ben ve tatlı zaafım hahahah yoksa artık diyecek lafım yok sana diyor ama her ne kadar zayıf bile olsam önümüz kış malum yediğin her zararlı şey vücuduna yerleşir kalır dedii uuuuuvvv bu beni korkutmaya yetti hahaha yeterince yağlandık daha yenilerine yer açılmasın yani ama bence sende zayıfsın bayağıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…