Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ayyy çook güzel duruyorsun maşallah sanaa
Öyle bakakalsınlar iştee
Ben de yakında böyle yapıyım eski halim yeni halim olarak

Merhabalar kızlar. Katılım formu ve tartı fotosunu kime ve nasıl atıcam? Özelden mi yoksa buraya mı? Birde tartı fotosunun üstüne mi yazacağım nick ve tarihi?
Şu acemi bene Bi yardım ediverin lütfen
gruba formu doldurup buraya atıyorsun canım tartı resminin üstünede bir küçük kağıda nickini yazıp resim çekip gene buraya ekliyorsun bizlerde seni tanımış oluyoruz hoşgeldin bu arada

Alışırsın canım bir kaç güne evet benziyor ama hızlı formu gibi

bildiğin videolar varsa atarmısın bana da canım buradan görüp yapıyorum hemen
O işin piri Denp görürse atar dur
Ben hiç ağırlıklı yapmadım çok şükür diyette hep yağdan veriyorum ama kas kaybı sıkıntı canım önlem almak lazım

Maşallah canım Harika olmuşsun

Savrulma bebegggm menu bildir spor yap kilolardan kurtularamizda kalsin sende gözü olsnlar var

ya bu hafta hiç kendimden emin değilim yaa
akşamları çok yedim ama yürüdüm de yani.
bir şiştim pazar yedikten sonra ama şu an bile hala karnım şiş bir tuhaflık var çözemedim.
Bak menüye yazmayı unutmuşum 1 detoks çayı içtim cumartesi ondan beridir bir tuhaf hareketlenmeler var valla çözemedim.

Olayi ben anlamadim
Bu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım
Gelelim sporumuza
Yürüyüşe çıkmadım, ikindiden sonra saydim

50 dk ev isi
25 dk folklor , gobek atmaca

Boncuk2307
Kaydederim çiçeğim
Bu menü gayet güzel afiyet olsun
Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.
Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun
2günün menüsü de gayet güzel ablam
adımlarım hatta şimdi 8300 oldu :))
Kaydedeceğim
Takımlarda değilim canım, seni de etiketlerim artık. Seni neden etiketliyoruz peki (öğrenmek için soruyorum)
Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz
Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım
Bugünkü menüm sabah
Yarım simit peynir iki zeytin domates salatalık
Öğlen
Bir kase ayran çorbası
Akşam
4 YK bulgur pilavı
5 YK et
Biraz yoğurt
Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun
Teşekkür ederim canm ne yapsam bende şaşırdım yemicem diyom bakmışım yemişim yicem diyom yemiyom bu hafta kendimi gozlemliyecegim bakalım nasıl bir sonuç elde edeceğim ben de mearak ediyorum
Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur
9 Kasım Menü
11.00: 1 simit
1 dilim peynir
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
18.00: 1 tabak etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
LenaG Cicekbocekkaktus
Spor: 8177 adım
Boncuk2307
Kaseden kastın küççüktür inşallah kıız afiyet olsun
Selamlar kizlar ben de katilabilir miyim ?
Merhaba hoşgeldiniz
Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim
Afiyet olsun
Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağım ama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan bisküviler toplam 260 kalori
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
insa kaptanım elimden geleni yapıcam
Benim dana malesef geri uyandı 15 dk yapabildim ama yinde cok mutlu oldum bu adar da yapabildim diye
15 dk+5dk eliptik 20 dk dan 140 puan Boncuk2307 dunku sporum
Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım
Bugün kendimi motiv ettim delice mavi takimi ucuracam
Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn

Merhaba Canım harika gözüküyorsun.Maşallah sana hepimize bir motivasyon oluyor bu
Şekilde güzel sonuclari paylasman. Simdi diğerlerine gelince senin bunun için ne mücadeleler verdiğini kimse bilmiyor ama biz biliyoruz sonucunda takdir beklemiyorsun belki ama bizim insanimizdan güzel bir söz duymak deveye hendek atlatmak gibi birşey inan böylesi tipler sussalar konuşmak yerine daha iyi.
Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...

Ay ben az once buna cok benzeyen bir menu yorumladım o da simitle baslayip 2 avuç findikla devam ediyordu

Kuruyemiş ler olmasa gayet dengeli ve doyurucu bir menuymus aslinda . Cunku 2 ögun ve spor var.
Kuriyemisleri sayi ile yaziyiruz tamsm midir lenlebi yemek kaşığı 3 yk 1 dilim ekmek degerinde cunku.
Kuruyemisler de genel olarak 5-6si 1 tatli kasigi yag ediyor. Ve ekmek pilav simit tost vs yiyorsak kuruyemisler olmasa daha iyi( max 5-6 ) . Aksine ekmek yoksa da doyurucu olarak kuruyemis yenebilir(max 20 )

Olayi ben anlamadim
Şimdi çözdüm dün almıştım alıntıyı bir sürü konu girince unutmuşum lena kaptanım salı tartısı için anket açmıştı onun için yazdım oy verin diye. Kalksın ya da kalkmasın diye
Aslında cumartesi saat dokuza kadar gayet güzel gelmiş ama sonra bir tık kaçmış.
Pazar günü güzel bence afiyet olsun balım

EVETT yaşasın yeni takımımız
eskiden bu mavi kırmızı olayları çok çekişmeliydi
şimdi herkes işşten güçten iki adım yürüse kar sayıyor haliyle napalım

oyyyy aman tanrım didim
ya ben tatlı yemiyorum hiç (muhteşem bedenimin sırrı bu ahahahah) çünkü yiyince devamı geliyor yaaa.
çok korkuyorum

Aslında cumartesi saat dokuza kadar gayet güzel gelmiş ama sonra bir tık kaçmış.
Pazar günü güzel bence afiyet olsun balım

ya bence çok yedim akşam ama artık oldu olan
yarın tartılıcam bakalım bedeli neler olmuş görücez.
bugün salataya talim....

Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...

olsun sen onun kötü olan kısmını al kendini motive olarak yorumlayıp fırlat uzağa lotusçuğum.
pazar günü kendimi lcw soyunma odasının çarprazlama aynalarından gördüm resmen aynalar zorbaladı beni
mecburen bi bluz aldım ama pantolon vs alt kısım için 58 bekliyorum.

eyvallah ciğerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…