- 17 Ekim 2021
- 11.325
- 37.574
- 38
Menü saatleri su miktarını da belirt canım afiyet ekai olsun
Çoktan kurulmuştum bile
Harikasın dön özüne şöyle
Beyaz ekmek az olmuş daha çok ye çikolata miktarı da az şöyle 200 gr falan yesu miktarı fazla geldi bi bardak içsen yeterrr fındık bir avuc daha arttır kuruyemiş ne de olsa sağlıklı
Çünkü sen rakip takımdasın ama beni böyle etiketle sen sana böyle akıllar verecem
Bnde kahve içiyorum şu an fincan süper
Peki yemediğin o çikokata neden orda
Gribi sormuştum canım ama diğer rahatsızlığın için de Allah yardımcın olsun acil şifaların olsun
Tabağın güzelliği afiyet eksi olsun canım
Gübaydın canım demiştim bu hafta sayfalar çışacak göz hakkınızı helal edin diye
Kiaaaaz sen benimsin
Ödül günü cumarteside kaldı. Cok atıştırmali olmus niye oyle oldulutfen cts kadar sekerli beyaz unlu seylerden uzsklas, cikolata 1 minik kare yeter. Ve fındıklari avuçla degil sayıyla yiyoruz genrlde miktar yazmamissin . Ddaha hafif menu bekliyorum sporun cok iyi
Kızlarr bugun daha çok dikkat edeceğimBu alıntıyı ben almışım ama neden almışım onu da anlamadım
Kaydederim çiçeğim
Bu menü gayet güzel afiyet olsun
Ablacım ödül günüm cumartesiydi ama yapamadım o yüzden pazara kaldı abartmadan kahvenin yanında yedim.
Çok güzel olmuş bu da afiyet olsun
2günün menüsü de gayet güzel ablam
Kaydedeceğim
Menü spor takibi yapıyorum cumartesi tablo paylaşıyorum birinci olana ödül veriyoruz
Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım
Gün içinde az yendiği için 4 yk bulgur fazla gelmedi. Ama normalde 3 yk yeterli ablacım afiyet olsun
Hadi bakalım ablam inşallah istediğin gibi olur
Kaseden kastın küççüktür inşallah kıızafiyet olsun
Merhaba hoşgeldiniz
Hiç miktar belirtmemişsin abla afiyet olsun neye yorum yapacağımı bilemedim
Afiyet olsun
Kaçıncı kişiye açıklama yaptım hatırlamıyorum ağlayacağımama sen canımın içi kaptanımsın tekrar açıklıyorum. Cumartesi ödül yapmadığım için pazara kaldı kahvemi hurmayla değil bisküviyle yaptım abartmadan bisküviler toplam 260 kalori
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
Kaydediyorum 20 dk yanına kar kaldı ablacım
Fazla uçmayın kuşum havalar soğuk üşütmenn
Teşekkürler motive içiň.Bu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Cumartesiydi yedimEVETT yaşasın yeni takımımız
eskiden bu mavi kırmızı olayları çok çekişmeliydi
şimdi herkes işşten güçten iki adım yürüse kar sayıyor haliyle napalım
oyyyy aman tanrım didim
ya ben tatlı yemiyorum hiç (muhteşem bedenimin sırrı bu ahahahah) çünkü yiyince devamı geliyor yaaa.
çok korkuyorum
ya bence çok yedim akşam ama artık oldu olan
yarın tartılıcam bakalım bedeli neler olmuş görücez.
bugün salataya talim....
Hosgeldin 50ler ligi kızışıyorİşte ben geldim kayıt formum ve tartı fotom ile
Ama kilom nerdeyse sabit geliyor. Acayip canım sıkılıyor.Bana değişik gelmedi iki haftadır menülerini takip ediyorum hiç kaçamak yapmıyorsun o yüzden sütlaç gözüme batmadı afiyet olsun ablacım
WuhhhuuuuBu arada eltimin gelinleri oğlu kızı dünürü bana şok halinde bakakaldılar nişan akşamı
Çok iyi görünüyprsun resmen başka biri olmuşsun dediler. Eşime de bak senin hatn gençleşmiç dikkat et falan fikanlar
Ama görüp süzüp hiç ses etmeyenler de oldu biri eltim kaynanam kaynım falan..
Amca gelini de kaç kilo verdipimi sordu ben de söyledim sende bi alıp bi veriyorsun dedi. Bende irade de kilo da bende canım isterse alıyprum canım isterse veriyorum dedim
Piyanist bana bırak
Motivasyn olsun 14 15 kilo vermiş güncel halim
Eki Görüntüle 3501810
Bir şey dicem normal halim daha zayıf duruyor
LenaG @Mthn83 @Tutku44 @Asya89 sibel_84 @nurovic @Efenin_Annesi @Jou @yosunlupapatya @cicekböcekkaktüs @gezegenfeza @Elhan Boncuk2307 dolar milyoneri @Denp @Fitt_anne @nergis35 @Cakinin Gelini @Lotus1234 @60kiloyum @tomrs @patimsilizm @Faunaa D Diyettenvzgctm-olmuyo @bnnu
Kızlar aklımdakş etiketleri yaptım atladığım aklıma gelmeyenler kusura bakmayın seviypruö sizleri bunu da balkon konuşması yerine sayın he mi
Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini.ya bu hafta hiç kendimden emin değilim yaa
akşamları çok yedim ama yürüdüm de yani.
bir şiştim pazar yedikten sonra ama şu an bile hala karnım şiş bir tuhaflık var çözemedim.
Bak menüye yazmayı unutmuşum 1 detoks çayı içtim cumartesi ondan beridir bir tuhaf hareketlenmeler var valla çözemedim.
Cumartesiydi yedimve o gun dedim ki meğer kilo alirken ben hergun her öğün ödül günü yapiyormusum simdi haftada 1 iyi yaff
Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini.Sen bu isi biliyorsun zaten lcw daki aynalar göster günunü
Oy iyki doğmuş anasının kuzusunota bayıldım Rabbim hayırlı huzurlu ömürler versin
Yaaa hayırlı başarılı mutlu yılları olsun
Nota düştüm
Yaaa iyiki doğmuş ball kızınnn
maşallah canım harika görünüyorsun
ay boş ver o kıskanç tipler hepimizde var.
abiye ile normal kıyafet arasında biraz fark olması normal bence.
bende tesettürlüyüm hep bol giyinirim, geçen komşum kahveye geldi evde dar tayt ve tişört giymiştim. ay bu kadar kilo verdiğin belli olmuyor bence bu şekilde aşağı in bir tur at gel dedi herkes görsünmaşallah senden zeka fışkırıyor dedim gülme krizine girdi
Maşallah sana canım
Doğum günü kutlu olsun kızının nice mutlu sağlıklı yaşlara
Sitare55 güzel olmussun duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler
amaAnnn bAakkk taş gibisin taş kıskanmışlar seniii
canım çok güzel gözüküyorsun valla maşallah sana
Ayyy çook güzel duruyorsun maşallah sanaa
Öyle bakakalsınlar iştee
Ben de yakında böyle yapıyım eski halim yeni halim olarak
Maşallah canım Harika olmuşsun
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
Merhaba Canım harika gözüküyorsun.Maşallah sana hepimize bir motivasyon oluyor bu
Şekilde güzel sonuclari paylasman. Simdi diğerlerine gelince senin bunun için ne mücadeleler verdiğini kimse bilmiyor ama biz biliyoruz sonucunda takdir beklemiyorsun belki ama bizim insanimizdan güzel bir söz duymak deveye hendek atlatmak gibi birşey inan böylesi tipler sussalar konuşmak yerine daha iyi.
Ben son zamanlarda çok zorbalaniyorum, hayatımızın her alanında ailede işte çevrede sosyal ilişkilerde ne konuştuğunu bilmeyen zorbalık peşinde olan o kadar insan var ki...
Kızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adınaTeşekkürler motive içiň.
Sen bana okuyuver güzelim sağol canım zümremWuhhhuuuu
Ben sana Felak nas oku gör demiş mıydım?
Bana da salı günü tartısı tokat gibi geliyor silekelen kendine gel der gibiöyle yaaa
ben o nedenle salı tartısını da seviyorum -benden başka kimse sevmiyomuş gerçi asjkhajdhk- çünkü gerçekleri gülşenin şarkısındaki gibi dan dan dan dan dan dan diye vuruyor
tüm sağlıklı atıştırmalıklarım yanımda
Moral bozmak yok canım bir anda gider sen merak etmeAma kilom nerdeyse sabit geliyor. Acayip canım sıkılıyor.
Prensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsunKızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adınahepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım
Yarın doktor kontrolüm var. Kafamda deli sorular var. Şu kilo işini de unutmasam da sorsam.Moral bozmak yok canım bir anda gider sen merak etme
Leeeyynnn neden kimse oy kullanmıyor 15 kişi mi sadeceSevgili Masterfit ailesi istek üzerine salı tartısının kaldırılması ile ilgili sonuncu kez anket açılmıştır. Tam katılım rica ediyorum.
Amiinnn canımPrensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsun
Diyetisyen kontrolü mü canım yoksa diğer doktoruna mıYarın doktor kontrolüm var. Kafamda deli sorular var. Şu kilo işini de unutmasam da sorsam.