Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlarr bugun daha çok dikkat edeceğim

Teşekkürler motive içiň.

Cumartesiydi yedim ve o gun dedim ki meğer kilo alirken ben hergun her öğün ödül günü yapiyormusum simdi haftada 1 iyi yaff

Wuhhhuuuu
Ben sana Felak nas oku gör demiş mıydım?

Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini. Sen bu isi biliyorsun zaten lcw daki aynalar göster günunü

Cumartesiydi yedim ve o gun dedim ki meğer kilo alirken ben hergun her öğün ödül günü yapiyormusum simdi haftada 1 iyi yaff

öyle yaaa
ben o nedenle salı tartısını da seviyorum -benden başka kimse sevmiyomuş gerçi asjkhajdhk- çünkü gerçekleri gülşenin şarkısındaki gibi dan dan dan dan dan dan diye vuruyor
Bi dobarlan , bu hafta pisireceklerini nasil bir diyet yapacagini bir planla devami gelir. Madem bugun iyi hissetmiyorsun cumartesiye kilo verecrk sekilde ayarlarsın kendini. Sen bu isi biliyorsun zaten lcw daki aynalar göster günunü

tüm sağlıklı atıştırmalıklarım yanımda

Oy iyki doğmuş anasının kuzusu nota bayıldım Rabbim hayırlı huzurlu ömürler versin
Yaaa hayırlı başarılı mutlu yılları olsun
Nota düştüm
Yaaa iyiki doğmuş ball kızınnn
Maşallah sana canım
Sitare55 alıntı yapmadım harika olmuşsun tebrik ederim muhteşem gözüküyorsun maşallah sana
Doğum günü kutlu olsun kızının nice mutlu sağlıklı yaşlara
Sitare55 güzel olmussun duruşundan daha fazla gözukmus olabilirsin, yandan belinin inceligi belli başkaları ne derse desin biz onem verdigimiz icin onemliler
amaAnnn bAakkk taş gibisin taş kıskanmışlar seniii
canım çok güzel gözüküyorsun valla maşallah sana
Ayyy çook güzel duruyorsun maşallah sanaa
Öyle bakakalsınlar iştee
Ben de yakında böyle yapıyım eski halim yeni halim olarak
Maşallah canım Harika olmuşsun
Çok güzel görünüyorsun yıldızım, adın gibi parlıyorsun maşallah sana
Teşekkürler motive içiň.
Kızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım

Bana da salı günü tartısı tokat gibi geliyor silekelen kendine gel der gibi

Kızlar kızlar hepinize iyi Dilekleriniz için çok teşekkür ederim hem kendim hem kızım adına hepimiz en güzel hallerimize sırayla ulaşalım mutluluğumuzu paylaşalım
Prensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsun

Prensesin doğum günüymüş. Ömrü de bahtı da güzel olsun canım. Hep birlikte daha nice yıllarınız olsun
Amiinnn canım öğretmeni sağolsun hem video hem foto atmış duygulandım tabi anne notunu saklayacam diyerek aradı beni
Yarın doktor kontrolüm var. Kafamda deli sorular var. Şu kilo işini de unutmasam da sorsam.
Diyetisyen kontrolü mü canım yoksa diğer doktoruna mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…