Lan takım üyesi karı diye geliyor arkasıSeni seviyorum lan
Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşındadün akşam ben nişandayken o yoşa çıktı uğurlayamadım arkadaşa emanet ettim o ugurlafı
Oğlum 9 küçüğüm 5.5 yaşındayanımdalar yani eltimde.
Burcum ikizler enerjisi içine sığmayan bir insanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacakBı problemim daha var onunda cozermiyiz aplaaBen küçüldükçe benim biciklerde küçülüp gözleri toprağa bakıyor.Ben öyle olsun istemiyorum.Şoyle bı ayağa kaldirsak bı kendilerine getirsek tıpkı gençliğimde ki gibi olmami
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğumBen hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun balım, afiyet olsun
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarımDelü kız
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanımÇikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burdaHosbuldummm
Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko
Seviyorum Lan karı bayan
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diyeBendeee bendeeee
AnaaaoooowKız sen zayıfladığını belirtseneŞey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır
Ben de gelirim estetiğe birkaç küçük işlemim vardı. Sevabına onu da halledersekkHallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum
Teşekkür ederim canım
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda
Seviyorum Lan karı bayanben de koçum
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diyebu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Anaaaoooow
Parayı bulunca tabiBen de gelirim estetiğe birkaç küçük işlemim vardı. Sevabına onu da halledersekk
Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Teşekkür ederim canım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diyebu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Anaaaoooow
Amin hepimizin cano
Allah iyiliğini versin hemiiiii
Haydi gel yarışalım bu hafta hangimiz çok kilo verecuuukkk bakalımSpor yapmak için güçlü bir motivasyon cümlesine ihtiyacım var kimden gelir ki
Kolay gelsin bebiş motivasyonum geldin bekliyorumGayfemi iceyimde kalkıp az hoplayıp ziplayayim bari hazır çocuklarda yüzmeye gitmişkenpeşinede ip atlayayim azcukkk
sanada atayimda sende zıpladolar milyoneri
Ayyy yok ben bir iki güne regl olacam şişlik olabilirHaydi gel yarışalım bu hafta hangimiz çok kilo verecuuukkk bakalım
Spor yapmak için güçlü bir motivasyon cümlesine ihtiyacım var kimden gelir ki
Hosbuldum canımHallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Teşekkür ederim canım
Anaaaoooow
Spor yapmak için güçlü bir motivasyon cümlesine ihtiyacım var kimden gelir ki
KesinlikleSende canım, kimse için kendini üzmeye değmiyor
Salı transferi kim bilirbu hafta mavişim. Bu hafta iyi bi eksi görücem(777 aldım kabul ettim ) kaybettin kaptanım beni
Sağol canımKolay gelsin bebiş motivasyonum geldin bekliyorum
Kız nolcak aman sende motive olur işte biri meydan okudumu insan hırs yapıyor söz çok çok az spor yapacağım bakAyyy yok ben bir iki güne regl olacam şişlik olabilir
Kanka ben senle yarışamamSağol canım
Kız nolcak aman sende motive olur işte biri meydan okudumu insan hırs yapıyor söz çok çok az spor yapacağım bak
Kıskançlığındaaannn neden olacakHoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyüt
Neden demedi acabaa
Laf sokma sonrası kahvesi ne de tatli olur afiyet olsun
Eğer öyle yapsam ne dşyecelti diyeyimKız sen zayıfladığını belirtseneŞey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır