Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Lan takım üyesi karı diye geliyor arkası

Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak

Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım
Çikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda
Günaydın
Böyle olmak istiyorum
dolar milyoneri bacım bı el ativersen
Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko
Her topige lazım bizim dolar milyoneri kaçirmayalim

Seviyorum Lan karı bayan ben de koçum
Bendeee bendeeee
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye bu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Kız sen zayıfladığını belirtsene Şey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır
Anaaaoooow

Ben de gelirim estetiğe birkaç küçük işlemim vardı. Sevabına onu da halledersekk

Allah iyiliğini versin hemiiiii

Hosbuldum canım

Hoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyüt

Neden demedi acabaa
Laf sokma sonrası kahvesi ne de tatli olur afiyet olsun
Kıskançlığındaaannn neden olacak
Kız sen zayıfladığını belirtsene Şey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır
Eğer öyle yapsam ne dşyecelti diyeyim
" Hııı zayıflamışın hıııı ama senin de hemen gözlerinin önü çöküyor" diyecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…