- 7 Ağustos 2016
- 4.098
- 14.544
Sitarecim akşamki çat çat sesleri buraya kadar geldi ayyy hala neden mi diyorsunEltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba nedenEki Görüntüle 3501442
CanımmmGünaydın
Teşekkürler canım elhanımAfiyet olsun casminim çok güzel bir menüAdimlar da harika
Teşekkürler canım kaptanımm, inşallahAdımj menüsü ile harika gelsin eksiler
KoçSenim burcun ne ona göre bi daha izleyeyim
Evet evdeyken yeşilliğe ağırlık veremiyorum bir türlü, ekstra iş gibi geliyorCumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsunlistende muhakkak salata veya yesillik de olsun
Yumurta hiç fazla olur mu kız , en kıymetli protein kaynağı oAfiyet olsunayy naneli çiko çok severim
Çok erken kapanmış ablacım acıkmaz mısın
Yok espri için değil ben de birşeyler yazmak istiyorum nasıl yapabilirim bulamadım da
Afiyet olsunsabah 3 yumurta fazla olmuş biraz ve akşam biraz da yeşil salata eşlik etseymiş mük
Afiyet olsun canımgeçmiş olsun tekrar
Afiyet olsunc.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıö
Tamam canım izinli not alıyorum
Afiyet olsunumarım çok ödem olmaz
Teşekkür ederim2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsunSen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler varafiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsssSana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüüafiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Hoşgeldiniiz aramızaAnneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünceafiyet olsun
Rica ederim şekerparem görevimizSpor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
4 tane var bende mübarekben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacımbu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsunyarın dengelersin
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım
Benimsin yazdın da ondan gönderdimSenim burcun ne ona göre bi daha izleyeyim
evet evetÇok beğendim öğlen yenmiş mantı afiyet eksi olsun canım
Delü kız
O spora kekin esamesi kalmamıştır fıstık ezmesi azıcık fazka geldi gerisi harika afiyet olsun canımbirdahakine menü saatlerini de yazar mısın
Beni beni beni yıldızını
Harika menü erkenden bitmiş bir günafiyet eksi olsun ablacım
100 değil mi kız o hemen dibindeyim ona göre
Kahvaltıda idare etmek çok kolay peynir zeytin yumurta devammm
Merhabalar gunaydin bende araniza katılabilir miyim
Hoş geldin aramıza canım benim sağlıkla büyüsün kuzuların benim icin o cennet kokululari bol bol kokla annesi benimde ikiz kızlarım var 9.5 yaşına geldiler:)ADINIZ: ( isteğe bağlı
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:110
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için
Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistimLenaG
Şifa olsun kaptanicemmm ay ne keyifli gelmiştir o kahve şimdiEltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba nedenEki Görüntüle 3501442
Bendeee bendeeee
Canlar, tartı fotosu atarken bir kağıda nick ve bu günün tarihi yazılıyordu dimi, başka bir şey var mıydı? Bir de kimleri etiket yapıyorum. Yeni düzene alışmama bir yardımcı oluverirsiniz dimi
Evet onun takimindasin . Iyi gezmeler bol bol anne börekleri çorekleri ye olur mu bi daha ne zaman bulucanGünaydın kizlarana baba evindeyim sabah erkenden uyanasim tuttu dün giremedim ama anladığım kadarıyla Sitare55 takimindayim ,kirmisi takımda
Ya ben bu akrabalara yapilan bohca isini cok sacma buluyorum yasaklanmasi lazimGünaydınlarrrrrrr
Eltimde kaldık haliyle yok gece öğünü uok bulaiığı yok takıları sayalım. Nişan bohçalarını açalım falan derken e tabi iki kuzum yanımda onlara yatak yap bir baktım saat gece 3.30 gerisini hatırlamıyorum
Dun cumartesiydi yidimÇikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım
Daha çok yeeee açsın sen aç aç aç
Benimsin
Ayy gelemedim eltimde kalma hesabım yoktu kalınca planlar bpzuldu bohçaları açtık paraları saydık
Afiyet olsun canım çok beğendim bol eksi getirsin
Unuttun beni zalim
Bir dedikodu uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor
Kahvaltı öğle niye yok
Gerisi süper boncuğum birde bşraz spor eklesen ohhh
Sana güveniyorum canım canımmm
Cumartesi ödülü diyorum kalan günlerboncukluk menüler bekliyorum
Hahaaha elyime laf soktum yaklaşık bir yıldır içimde kalmıştı
Ya salıya kadar çok kilo verme seni kaybetmek istemiyprum ablacım ya da ben çok kilo vereyim salıya kadar
Anne baba evine ragmen harika eksiler görecwğiz canım hadi bakalım
Annene babana nşye salata yapmadın kız akşam gözüm salata arası gerisi harika afiyet olsun canım
Adımj menüsü ile harika gelsin eksiler
Kızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresiKızım sağ salim ulaşmış bana saçma sapan selfiler at anın tadını çıkar dedim sabahtan beri banaböyle selfielr atıyor bubkadarını kastetmemiştim oysaki telefonum virüs altında
Ha hay
Seni seviyorum lan
Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşındaKızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresi
İkizler olduğunu hissettim.Seni seviyorum lan
Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşındadün akşam ben nişandayken o yoşa çıktı uğurlayamadım arkadaşa emanet ettim o ugurlafı
Oğlum 9 küçüğüm 5.5 yaşındayanımdalar yani eltimde.
Burcum ikizler enerjisi içine sığmayan bir insanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Iste mavi takim oyuncusu iste buuuuGünaydın kızlar
Güne sporla başladım
Bildiririm öhöm
HosbuldummHoş geldin aramıza canım benim sağlıkla büyüsün kuzuların benim icin o cennet kokululari bol bol kokla annesi benimde ikiz kızlarım var 9.5 yaşına geldiler:)
Şifa olsun kaptanicemmm ay ne keyifli gelmiştir o kahve şimdi
Bendeee bendeeee
Seni ben alacadım da kaptı hayın kadın
Hoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyütADINIZ: ( isteğe bağlı
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:110
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için
Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistimLenaG
Neden demedi acabaaEltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir
Hosbuldumm canım çok teşekkür ederimHoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyüt
Neden demedi acabaa
Laf sokma sonrası kahvesi ne de tatli olur afiyet olsun
Kız sen zayıfladığını belirtseneEltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir