Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsun listende muhakkak salata veya yesillik de olsun
Evet evdeyken yeşilliğe ağırlık veremiyorum bir türlü, ekstra iş gibi geliyor
İş yerinde dolduruyorum Kasemi :)
Yumurta hiç fazla olur mu kız , en kıymetli protein kaynağı o
Teşekkür ederim

evet evet

Merhabalar gunaydin bende araniza katılabilir miyim

Hoş geldin aramıza canım benim sağlıkla büyüsün kuzuların benim icin o cennet kokululari bol bol kokla annesi benimde ikiz kızlarım var 9.5 yaşına geldiler:)
Eltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba neden Eki Görüntüle 3501442
Şifa olsun kaptanicemmm ay ne keyifli gelmiştir o kahve şimdi
Günaydın
Böyle olmak istiyorum
@dolar milyoneri bacım bı el ativersen
Bendeee bendeeee

Canlar, tartı fotosu atarken bir kağıda nick ve bu günün tarihi yazılıyordu dimi, başka bir şey var mıydı? Bir de kimleri etiket yapıyorum. Yeni düzene alışmama bir yardımcı oluverirsiniz dimi
LenaG Ve spor bakani Boncuk2307 etiket yapiyorsun. Sali fotosuz cumartesi baskul fotolu paylasim yapılıyor. Hos geldin
Günaydın kizlar ana baba evindeyim sabah erkenden uyanasim tuttu dün giremedim ama anladığım kadarıyla Sitare55 takimindayim ,kirmisi takımda
Evet onun takimindasin . Iyi gezmeler bol bol anne börekleri çorekleri ye olur mu bi daha ne zaman bulucan
Ya ben bu akrabalara yapilan bohca isini cok sacma buluyorum yasaklanmasi lazim her zaman gelenler de kullanissiz gereksiz seyler oluyor
Dun cumartesiydi yidim haftaya güç, enerci ve motivasyon depoladimyeni haftaya hazırım
Kızım sağ salim ulaşmış bana saçma sapan selfiler at anın tadını çıkar dedim sabahtan beri bana böyle selfielr atıyor bubkadarını kastetmemiştim oysaki telefonum virüs altında
Kızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresi

Seni seviyorum lan
Kızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresi
Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşında dün akşam ben nişandayken o yoşa çıktı uğurlayamadım arkadaşa emanet ettim o ugurlafı
Oğlum 9 küçüğüm 5.5 yaşında yanımdalar yani eltimde.
Burcum ikizler enerjisi içine sığmayan bir insanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

İkizler olduğunu hissettim.
Ben de ikizlerim kızım da ikizlerrrrrrrrr

Hosbuldumm Ay ne güzel ikizler bol burda maşallah

Hoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyüt
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba neden Eki Görüntüle 3501442
Neden demedi acabaa
Laf sokma sonrası kahvesi ne de tatli olur afiyet olsun

Kız sen zayıfladığını belirtsene Şey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…