- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.497
Allah bilir aşkooo
Elmizden geleni yapicezAllah bilir aşkooo
On dk da diğeri var aşko 30 dk bence de ilk gün in çok iyiVideo tamam 1500 ip atlandi simdi çıkıp çocukları alacağım erken çıkıyorum yürüyüş olsun hava mis açık havada ayyy en sevdiğim aktivite ordan babamızın yanına yururuz çocuklar yemek yer bende soda falan içerim olmadı dönerken de yururuz en az 15000 adım cepte vuhhuuu
Kaptanım kaptanimmm dünden bugüne '1100 kusur görmüşüm rakiplerime başarılarSitare55
dolar milyoneri Helal sana 20 dk bile çok iyi güzelim
Tikkat tikkkat " kaçamak ve ödül günü bitmistir" cok iyi yaMerhaba kızlaaarryürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım
Hepinize mutlu pazarlar olsun
NOT: TÜM KIZÇELERİN DİKKATİNE !!! KAÇAMAK VE ÖDÜL GÜNÜMÜZ BİTMİŞTİR.
Yess, kocamdan büyük yeğeni var ya35 tane yeğen mi
Ama ben dün yapmadımm kii kaptanııım olmaz ama bugün yapam ben öyle bitsinMerhaba kızlaaarryürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım
4 kişi 400 ip atlama yapılacak ipsiz olanındanMeydan okuma is comingggg
Saat 13.50 ye kadar Bu mesaja gelen like x 100 kadar ipsiz atlayacam
Kız benim kaptanım vermez gibi sen de çok iyisin ama o da çok iyiSalı transferi kim bilir
Ayyy Allah’ımmm yaKıskançlığındaaannn neden olacak
Eğer öyle yapsam ne dşyecelti diyeyim
" Hııı zayıflamışın hıııı ama senin de hemen gözlerinin önü çöküyor" diyecekti
Dozu kaçıyor kaptanım yoksa evde olunca.Afiyet olsuneşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun
Bugün diyetten devammm
Afiyet olsun aslında az olmuş
Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım
Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanınCicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsunnormalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum
Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım
Hoşgeldiiinnn
Yarın sabah da atabilirsin
Maşallahboy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah
Afiyet olsuntamam ödül yok da bişi yememişsin kü
Köprüden önceki son çıkışı kaçırdın boncuğum bir dahaki cumartesiye kadar sabredeceeesunYess, kocamdan büyük yeğeni var ya
Ama ben dün yapmadımm kii kaptanııım olmaz ama bugün yapam ben öyle bitsin
Çok teşekkür ederim sağol kaptaniçem ❤Afiyet olsuneşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun
Bugün diyetten devammm
Afiyet olsun aslında az olmuş
Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım
Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanınCicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsunnormalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum
Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım
Hoşgeldiiinnn
Yarın sabah da atabilirsin
Maşallahboy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah
Afiyet olsuntamam ödül yok da bişi yememişsin kü
4 elti 6 görümce mi Allah yardımcın olsunn4 elti 6 görümce en küçükleri benimkv kayınpeder rahmetli. 35 tane yeğen karılı çoluklu çocuklu bir sürü
Afiyet olsun ablacım
Güzel menü olmuş afiyet olsun pembişim
Yok yav ablacım almayayım yeter benimkiler bana
Hay maşallah benim ablama
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun ablacım spor
Tamam boza abamöyle kaydederim bugün menüde tekrar bildirirsin olur mu
Tekrar Hoşgeldin ablacım
Hoşgeldin ablacım sen de mi Sivaslısın
Hahahaha sendeki bu rahatlık
Afiyet olsuungüzel olmuş
55 kiloya düşmek için daha ne bekliyorsuuuuunnnn, spor yapsanaaaa, spor yapsanaaaa, spor yapsanaaaa(oğlum 3 yaşında dinlediğimiz müzikler malum )
No no noKöprüden önceki son çıkışı kaçırdın boncuğum bir dahaki cumartesiye kadar sabredeceeesun
Teşekkür ediyooğğruumm4 elti 6 görümce mi Allah yardımcın olsunn
Bende de 2 hafta geçmişken olacak gibi oldum biraz sonra olmadı. Belki öyle bir şey olur. Sık olunca vücut halsiz düşüyorMerhaba kızlaaarryürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım
Ahahha sessiz kalanı ezerler zaten kurtlar sofrası kız oraNo no no
Teşekkür ediyooğğruummbendeki bu çene varken pek sıkıntı olmuyor biraz patavatsızımdır da yerine göre işte
Hahahaha ben de ezilecek göz var mı kııızzAhahha sessiz kalanı ezerler zaten kurtlar sofrası kız ora
İpsiz atlama 4 tanesi 5 puan biliyorsun değil mi30 dk hiit kardiyo
400 ipsiz atlama yapıldı ikindin gözüm yerse bi yürüyüp gelezaaağğmmmm