Seni ben alacadım da kaptı hayın kadınGünaydınnnnnn
Kaptanım tebrik ederimCicekbocekkaktus
Dün ödül falan yapmadım yeter dedimcts’ine ericez
Dünkü Menüm
Sabah 11:30
3 yk menemen
Yağsız çeçil peynir
4 yeşil zeytin
1 tk bal
1 domates 1 salatalık
3 ince dilim portakal
15 tane çekirdek
Ara 15:00
1 muz
Akşam 17:00
1 kayısılı activia yoğurt
1 küçük nar
2 lt su
1 kupa limonlu yeşil çay
Spor yok
LenaG
Cicekbocekkaktus
@Boncuk2307
Senin için dağları yol ederim.O vakit birazda benim için yürü
Ay çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinBen sadece boyuna takıldım
İkizlerini ve diğer çocuklarını sağlıkla büyüt güzel annem. Aramıza hoş geldin.
Acelecilik huyun yoksa sağlıklı bir beslenmeyle bizimle aldığın kilolari tekrar vereceğine inanıyorum. Sen de buna inandın ki aramizdasin.
Canım kaptanım.Çikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım
Daha çok yeeee açsın sen aç aç aç
Benimsin
Ayy gelemedim eltimde kalma hesabım yoktu kalınca planlar bpzuldu bohçaları açtık paraları saydık
Afiyet olsun canım çok beğendim bol eksi getirsin
Unuttun beni zalim
Bir dedikodu uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor
Kahvaltı öğle niye yok
Gerisi süper boncuğum birde bşraz spor eklesen ohhh
Sana güveniyorum canım canımmm
Cumartesi ödülü diyorum kalan günlerboncukluk menüler bekliyorum
Hahaaha elyime laf soktum yaklaşık bir yıldır içimde kalmıştı
Ya salıya kadar çok kilo verme seni kaybetmek istemiyprum ablacım ya da ben çok kilo vereyim salıya kadar
Anne baba evine ragmen harika eksiler görecwğiz canım hadi bakalım
Annene babana nşye salata yapmadın kız akşam gözüm salata arası gerisi harika afiyet olsun canım
Adımj menüsü ile harika gelsin eksiler
Teşekkür ederim ablaŞifa olsun
Hosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorumADINIZ: ( isteğe bağlı
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:110
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:3
KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için
Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistimLenaG
Utandırmak ne demek enerjin ve pozitifliğin yeter de artarCanım kaptanım.Takıma dahil olmadığım süreçte bir haftada 1.5 kilodan fazla gitti onlar inşallah odemdir bu hafta kendimden cok emin değilim ama mucizeler de imkan dahilinde umarım güzel bir eksi gelir utandirmam seni.
Füze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz.Eltim bohçalatı yaparken görümcekere koyduklarını gösterdi hahhaha yazarken bile keyif alıyorum
İşte aman az oldu bir şey olmaz dedi bende yenge dedim bize bu kadar bile koymamıştın tek amca sonuöta dedim hahahane atlet vardı bizde ne gömlek dedim ay o zaman düşünemedik falan filanndedi. Kız kardeşlerime ne kouduysam size de onu koydum dedi (geçen yaz iki oğlunı evlemdirdi ikisinde de bize uyduruk kaydırık bohça yaptı ne gömlek ne atlet yazmalar havlular ki kendisi iğne oyası yapıyor sandığın dibimde kalanları falan koymuştı)
Bende 10 tane kız kardeşinle bir amcayı bir tutmasaydın keşke dedim hahhaha
Bir temiz uyumuşum o biçim
@sibel_84 bunu okumalısın
Sen nasıl tatlı bir boceksin böyleHosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorumtam olarak ugrassaydim üstüne de kilo almazdim ama olacaği varmis. Vakit simdiymis. Eylululun basindan beri buradayim 8 kilo gitti bile. Burayi birakma. Menulerini ve sporunu günlük bildir. Bir de cumartesi-sali kilo bildirimi yapıyorsun kilolar gidiyor.kah dertleserek kah yarisarak kilo veriyoruz :) yoruldugun ,takima uyum sağlayamayacagin , ara vermek istedigin zaman olursa bizimle paylaş hepsinin bir caresi var
Yaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlarHosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorumtam olarak ugrassaydim üstüne de kilo almazdim ama olacaği varmis. Vakit simdiymis. Eylululun basindan beri buradayim 8 kilo gitti bile. Burayi birakma. Menulerini ve sporunu günlük bildir. Bir de cumartesi-sali kilo bildirimi yapıyorsun kilolar gidiyor.kah dertleserek kah yarisarak kilo veriyoruz :) yoruldugun ,takima uyum sağlayamayacagin , ara vermek istedigin zaman olursa bizimle paylaş hepsinin bir caresi var
Utandırmak ne demek enerjin ve pozitifliğin yeter de artar
Bir buçuk yıldır ben içimde tutuyordum biraz da o hayatına devam etsin bu füzeyleFüze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz.Temiz uyuduguna sevindim eltin nasıl uyudu onu merak ediyorum
Günaydın bitanecimHayırlı sabahlarrrrrrr mutlu pazarlar
Ay onceki mesajini eksik okumuşum zaten biliyormuşsun bu işleri. Insallah istikrar icin buradayizYaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlarbende ağustostan beri kendi çapımda vermeye çalışıyorum daha kiloluydum 126 dan indim 16 kilo verdim inşallah devam
Akrebe koptum
Senim burcun ne ona göre bi daha izleyeyim