Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Seni ben alacadım da kaptı hayın kadın

Ay çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Canım kaptanım. Takıma dahil olmadığım süreçte bir haftada 1.5 kilodan fazla gitti onlar inşallah odemdir bu hafta kendimden cok emin değilim ama mucizeler de imkan dahilinde umarım güzel bir eksi gelir utandirmam seni.

Hosgeldin ❤ benim de ikizlerim var 13 yas oldular . O gün bugündür kilo ile ugrasiyorum tam olarak ugrassaydim üstüne de kilo almazdim ama olacaği varmis. Vakit simdiymis. Eylululun basindan beri buradayim 8 kilo gitti bile. Burayi birakma. Menulerini ve sporunu günlük bildir. Bir de cumartesi-sali kilo bildirimi yapıyorsun kilolar gidiyor.kah dertleserek kah yarisarak kilo veriyoruz :) yoruldugun ,takima uyum sağlayamayacagin , ara vermek istedigin zaman olursa bizimle paylaş hepsinin bir caresi var

Utandırmak ne demek enerjin ve pozitifliğin yeter de artar

Füze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz. Temiz uyuduguna sevindim eltin nasıl uyudu onu merak ediyorum

Sen nasıl tatlı bir boceksin böyle

Yaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlar bende ağustostan beri kendi çapımda vermeye çalışıyorum daha kiloluydum 126 dan indim 16 kilo verdim inşallah devam

Füze atsan bu kadar etkili olurdu ohh buradan benim yüreğim buzzz. Temiz uyuduguna sevindim eltin nasıl uyudu onu merak ediyorum
Bir buçuk yıldır ben içimde tutuyordum biraz da o hayatına devam etsin bu füzeyle
İkimzin de pozitif ortak bşr özelliği var kindar değiliz o anda söylenir gerisi gelmez surat asılmaz eltimi de övmüş oldum istemeden

Yaaa harika darısı bana inşallah o kadar olurlar bende ağustostan beri kendi çapımda vermeye çalışıyorum daha kiloluydum 126 dan indim 16 kilo verdim inşallah devam
Ay onceki mesajini eksik okumuşum zaten biliyormuşsun bu işleri. Insallah istikrar icin buradayiz ( Sayfa cok yogun Sitare55 in elti nişanı dedikodularini okuyacam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…