Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsun 💙listende muhakkak salata veya yesillik de olsun 🌱
Evet evdeyken yeşilliğe ağırlık veremiyorum bir türlü, ekstra iş gibi geliyor
İş yerinde dolduruyorum Kasemi :)
Afiyet olsun ❤️ ayy naneli çiko çok severim 😋
Çok erken kapanmış ablacım acıkmaz mısın ❤️

Yok espri için değil ben de birşeyler yazmak istiyorum nasıl yapabilirim bulamadım da 🤭

Afiyet olsun ❤️ sabah 3 yumurta fazla olmuş biraz ve akşam biraz da yeşil salata eşlik etseymiş mük ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ geçmiş olsun tekrar ❤️

Afiyet olsun ❤️ c.tesi günleri böyle oluyor çok ödem yapmaz umarıö 🙏

Tamam canım izinli not alıyorum ❤️

Afiyet olsun ❤️ umarım çok ödem olmaz 🙏
Yumurta hiç fazla olur mu kız , en kıymetli protein kaynağı o 😁
2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun 🤩

Benim de yaa üst 38 alt 40 😂

Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle 🥳

Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş 🌸👌

Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun 🌸Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım 🙄

Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi 🥳🫶

Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo 🤭😘

Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim 🌸

İkisi de aynı puan fark etmez kuşum ❤️

Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var 😘 afiyet olsun ❤️

Biz çirkin miyiz kız kaktüsss 😱😱 Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh 🤣😂

Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun ❤️

Geçmiş olsun balım, afiyet olsun 🤩

Cumartesi menüsüüü 🫣 afiyet olsun ablacım 🥰

Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah 🌸

Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun 🥰

Hoşgeldiniiz aramıza🫶 Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum 😘

Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce 😂😂 afiyet olsun 😘

Rica ederim şekerparem görevimiz 🫶 Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa 😘sevmedim 😂

4 tane var bende mübarek 😂 ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu 😂😂

Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn 😘

Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma 🫶

Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım 🥰 bu da ne tuhaf oluyor 😂😂

Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun 🥰 yarın dengelersin

Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım 🫶
Teşekkür ederim 🤩

Çok beğendim öğlen yenmiş mantı afiyet eksi olsun canım 🥳

Delü kız 😂

O spora kekin esamesi kalmamıştır fıstık ezmesi azıcık fazka geldi gerisi harika afiyet olsun canım 🤗 birdahakine menü saatlerini de yazar mısın 🙏❤️

Beni beni beni yıldızını :cry:

Harika menü erkenden bitmiş bir gün 🥳 afiyet eksi olsun ablacım 🥰

100 değil mi kız o hemen dibindeyim ona göre :KK19:

Kahvaltıda idare etmek çok kolay peynir zeytin yumurta devammm 🥳
evet evet😅

Merhabalar gunaydin bende araniza katılabilir miyim 🤗

ADINIZ: ( isteğe bağlı

YAŞINIZ:35

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:110

HEDEF KİLONUZ:80

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için

Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG LenaG 🤗
Hoş geldin aramıza canım benim sağlıkla büyüsün kuzuların benim icin o cennet kokululari bol bol kokla annesi benimde ikiz kızlarım var 9.5 yaşına geldiler:)
Eltime laf sokup sabahına onun mutfağında içtiğim keyif kahvesi ektedir :cool:
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba neden 😂Eki Görüntüle 3501442
Şifa olsun kaptanicemmm ay ne keyifli gelmiştir o kahve şimdi 😍🤩
Günaydın 😍

Böyle olmak istiyorum 😍
@dolar milyoneri bacım bı el ativersen 🫣

Bendeee bendeeee

Canlar, tartı fotosu atarken bir kağıda nick ve bu günün tarihi yazılıyordu dimi, başka bir şey var mıydı? Bir de kimleri etiket yapıyorum. Yeni düzene alışmama bir yardımcı oluverirsiniz dimi 🤗
LenaG LenaG Ve spor bakani Boncuk2307 Boncuk2307 etiket yapiyorsun. Sali fotosuz cumartesi baskul fotolu paylasim yapılıyor. Hos geldin
Günaydın kizlar 😍 ana baba evindeyim sabah erkenden uyanasim tuttu 😁 dün giremedim ama anladığım kadarıyla Sitare55 Sitare55 takimindayim ,kirmisi takımda ❤️😍😍
Evet onun takimindasin . Iyi gezmeler bol bol anne börekleri çorekleri ye olur mu bi daha ne zaman bulucan :rolleyes:
Günaydınlarrrrrrr
Eltimde kaldık haliyle yok gece öğünü uok bulaiığı yok takıları sayalım. Nişan bohçalarını açalım falan derken e tabi iki kuzum yanımda onlara yatak yap bir baktım saat gece 3.30 gerisini hatırlamıyorum :confused:
Ya ben bu akrabalara yapilan bohca isini cok sacma buluyorum yasaklanmasi lazim😅 her zaman gelenler de kullanissiz gereksiz seyler oluyor:KK12:
Çikolatalar cumartesi ödülü olmuş aslında fazla canım. Gerisş harika afiyet olsun canım 🥰🥳

Daha çok yeeee açsın sen aç aç aç 😂

Benimsin :KK8:

Ayy gelemedim eltimde kalma hesabım yoktu kalınca planlar bpzuldu bohçaları açtık paraları saydık :confused:

Afiyet olsun canım çok beğendim bol eksi getirsin 🥳

Unuttun beni zalim 🙄🥰😘

Bir dedikodu uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor 😂

Kahvaltı öğle niye yok 🤔
Gerisi süper boncuğum birde bşraz spor eklesen ohhh 🥳

Sana güveniyorum canım canımmm 🥳🥰

Cumartesi ödülü diyorum kalan günler 🧿 boncukluk menüler bekliyorum 🥳❤️

Hahaaha elyime laf soktum yaklaşık bir yıldır içimde kalmıştı 😂😂😂😂

Ya salıya kadar çok kilo verme seni kaybetmek istemiyprum ablacım ya da ben çok kilo vereyim salıya kadar 🙏🙄

Anne baba evine ragmen harika eksiler görecwğiz canım hadi bakalım ❤️🥳

Annene babana nşye salata yapmadın kız akşam gözüm salata arası gerisi harika afiyet olsun canım 🥳❤️

Adımj menüsü ile harika gelsin eksiler 🥳🥳🥳

Dun cumartesiydi yidimEn Büyük KK haftaya güç, enerci ve motivasyon depoladimEn Büyük KKyeni haftaya hazırım 💙
Kızım sağ salim ulaşmış bana saçma sapan selfiler at anın tadını çıkar dedim sabahtan beri bana 🤪😛😜 böyle selfielr atıyor 😂 bubkadarını kastetmemiştim oysaki 😂 telefonum virüs altında :KK70:
Kızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresi :KK70:

Seni seviyorum lan 😂😂😂
Kızın nerde yanındaki kim ,3 cocugun vardi biri minikti sanirim. Kac yanındalardi ? Senin burcun neydi ? Başak??? ben kimim burasi neresi :KK70:
Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşında 🥰 dün akşam ben nişandayken o yoşa çıktı uğurlayamadım arkadaşa emanet ettim o ugurlafı 🙏
Oğlum 9 küçüğüm 5.5 yaşında 🥰 yanımdalar yani eltimde.
Burcum ikizler enerjisi içine sığmayan bir insanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂

Seni seviyorum lan 😂😂😂

Kızım okulu ile çanakkale gezisine gitti 13 yaşında 🥰 dün akşam ben nişandayken o yoşa çıktı uğurlayamadım arkadaşa emanet ettim o ugurlafı 🙏
Oğlum 9 küçüğüm 5.5 yaşında 🥰 yanımdalar yani eltimde.
Burcum ikizler enerjisi içine sığmayan bir insanım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😂
İkizler olduğunu hissettim.
Ben de ikizlerim kızım da ikizlerrrrrrrrr

Hoş geldin aramıza canım benim sağlıkla büyüsün kuzuların benim icin o cennet kokululari bol bol kokla annesi benimde ikiz kızlarım var 9.5 yaşına geldiler:)

Şifa olsun kaptanicemmm ay ne keyifli gelmiştir o kahve şimdi 😍🤩

Bendeee bendeeee
Hosbuldumm🤗 Ay ne güzel ikizler bol burda maşallah

ADINIZ: ( isteğe bağlı

YAŞINIZ:35

BOYUNUZ:170

KİLONUZ:110

HEDEF KİLONUZ:80

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi

ÇOCUK SAYISI:3

KİLO ALMA NEDENİNİZ:ikizlerimi yeni doğum yaptım 8 aylık oldular

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:öncelikle sağlığım ve güzel görünmek için kendim için

Hamilelikten önce de bi kilo verme serüvenim oldu 45 kilo verdim sonra yavaş yavaş geri aldım sonrasında da hamile kalınca hepsini aldım şimdi yine diyetin içindeyim hali hazırda sizlerle motive olacağıma inanıyorum önceki kilolarımi da burada vermistim LenaG LenaG 🤗
Hoşgeldin canım bol eksilerin olsun bebeslerin ne tatlıdır şimdi güle güle büyüt
Bir de zalım kadın bir o bana zayıflamışsın falan filan demedi acaba neden 😂Eki Görüntüle 3501442
Neden demedi acabaa 🤔🤔🤔
Laf sokma sonrası kahvesi ne de tatli olur afiyet olsun

Kız sen zayıfladığını belirtsene 😂 Şey de zayıflayınca iyice midem küçüldü iki lokma yiyince doyuyorum. 😂😂 Ne der acaba. O zaman zayıfladığını söylemek zorunda kalır 😂😂

X