Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İsviçre😂 şimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değil😂e aç karnına üşümek normal
Isviçre ise kış gelmistir üşümekte haklisin😊sizin oralarda da mukemmel yürüyus yollari vardir arada foto at manzarayi izleyelim😊

İyi akşamlar kızlar :KK36:
İki gündür muz patates yemekten karnım taş gibi oldu içim de sürekli bir gaz hissiyatı 🫣
Ama wc çıkarsam ishal devam öyle yani. Halim daha iyi enerji olarak. Ama yarınki tartı beni çok korkutuyor 🙄 reglimin ikinci günü zati :KK14:
Sen iyi ol canım, tartıyı boşver, bu hafta olmazsa haftaya gider🤲🏼

Teşekkür ederim canm inşallah canm tadlarina ulaşmış olursun fırsatın olur ,yalnız bici bici Adana yumurtalık ta yedik, tekrar yermiyom bilmiyorum ama kaktüs incirini ve şirdanini tercih ederdim 😍
Şırdan yemeyi düşünmüyorum 😂😂
Kıymasız başka şeyler olabilir

Kışlık mont mu 😳nerdesin bacim Karsta misin desem orda bile henuz kislik m9nt havasi gelmemustir olsan olsan isvec norvec kanadanin kuzey kesimlerinde falan olmalisin😊
Benim soğuk seven oğlum da kışlıkla işe gitmiş
Almanyadayız 🥶, kalrifer açtık bile

İsviçre😂 şimdi bu mesajı yazarken yorganın altında yazıyorum. Ben çok üşüyorum eşim benim kadar değil😂e aç karnına üşümek normal
Hastalıktan önce bende çok üşürdüm
Kalorifer açtık diye dün yalınayak yerlere bastım, meğer mutfak soğukmuş 😂😂
Ayaktan anlamıyorum, zaten ayaklar yanıyor 😂😂
Elimi vurunca mutfağın sıcak olmadığını anladım
Ellerim ve burnum üşürse üşüdüm demektir, ayaktan çok anlamıyorum, sadece bazen huzursuz oluyorlar, dokunup bakıyorum ki üşümüşler 😂😂

Lavinia_98 Lavinia_98 canım özür. Ama biliyordum dünkü islemin beni sisirecegini. O kadar su icmeme rağmen atamadım ödemi.
Cumartesi 69.25
Bugün 69.80
Fark+550
LenaG LenaG Lavinia_98 Lavinia_98

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-01-07-01-07-828_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    Screenshot_2024-10-01-07-01-07-828_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-10-01-07-01-00-796_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    Screenshot_2024-10-01-07-01-00-796_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 7
Valla canim bilen yazsa iyi olur. Ben bir evdeki laminant parkeleri denemedim :işsiz:
Ahahah sirkeli du öğünlerden önce iyi gelir diyorlar canım deniyoruz bakalım
Mezdeke candır. Gerisi heyecan. 💃
Alabina yallaaa💃🏼
Menülerimi takip et dedim diye seni etiketledim 😂😂
Bak kaçamak var mı ? Doyana kadar, uzun aralarla kaçamaksız yiyorum
En azından haftanın Bikaç günü şeker ve ekmeği bırakabilirsin
Şeker dediysem her türlü tatlı, meyve, bal, pekmez dahil
Ayyy unuttum ya ben onu 🫣 kafam yerinde değil hala 😟 teşekkür ederim ☺️
Ekmeği ve şekeri minimuma indirdim bir iki hafta böyle devam edeceğim sonra bakarım duruma 🥰

X