Sağol Canım saat 18:30 gibi alışverişte bir avuç üzüm yedimAfiyet olsun canım akşam 8 gibi bir ara öğün yapabilirsin bence çok erken kapatmışsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Canım saat 18:30 gibi alışverişte bir avuç üzüm yedimAfiyet olsun canım akşam 8 gibi bir ara öğün yapabilirsin bence çok erken kapatmışsın
Teşekkürler canım iArtık güzel söz kalmadı
Her zaman ki gibii menü harika olmuş
Afiyet olsun canım
Menü güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun canımİyi akşamlar
Menüm
13:00
Her günkü tosttan
Zeytin
2 dilim karpuz
15:30
1 kase şehriye
1 porsiyon ekşili köfte
Domates
1 kase yoğurt
LenaG Cakinin Gelini
Su en bol içtiğimdir.Menü güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun canım
Günü erken kapamışsın birde su yazılmamış
Teşekkürler kaptanım.Menü yine çok güzel olmuş canım
Afiyet olsun
Su ve yürüyüşüde görmezden gelemicem Hayırlı yolculuklar.
Teşekkürler canımTebrik ederimm
Son çıkalım dedik. Birazdan dışarı çıkacağız. Son günün tadını çıkartıyorum bende bu şekilde.Düzenli bir şekilde hiç ihmal etmeden menü bildirimi yapan arkadaşlarıma çook teşekkür ederim
Cumartesi tartısı için yarın son gün kızlar
60kiloyum tamda bunu yaptım canım fakat 2 su bardağı mercimeğin 1 su bardağını yeşil koydum zeytinyağı nı yarım çay bardağındn daha az yumurtayıda 3 adet koydum ayrıca şunlarıda ekledim
Keten tohumu öğüttüm,chia tohumu, zeytin parçaladım, lor, 2 yeşil biber, ceviz, dereotu kek kıvamı malzeme çok ekleyince benim biraz koyu oldu kıvamı açmak için süt ekledim çok güzel kabardı illa yeşil mercimek koymayabilirsin ben birdaha kini sadece kırmızıyla yapıcam şimdiden afiyet olsun canım
Yok ya üzülme bende bugün kilis tava düşündüm ama ciğer diyince bi iştahım kabardı ahahah :) Bir de eşin geçen de yemek yapıyor demiştin dikkatimi çekti maşallah eşinin eli de becerikli ben de asla müsaade edemiyorum mutfağı batırır diye her ne kadar bulaşığını filan yıkasa da benim temizlik takıntıma yaptırmıyorum. geçen çocuğumla bi bisküvi tatlısı yapmak istedi 9 doğurdum mutfak battı diye peşine ne kadar toplasa silsede bir saat de ben mutfağa bi dolandım şöyle çamasır sulu
Afiyet olsun canım geçtin gittin beni maşallah amaaa yakalarım haberin olsuuuunElhan LenaG unutmabenicicegi
İyi Akşamlar Kızlar
11.Temmuz Perşembe
11:00 1büyük kase sebze çorbası ve domates, salatalık
13:00 büyük bir kupa filtre kahve şekersiz
2 büyük kupa
1 tutam nane sapı ve kuru zencefilli kiraz sapı çay, elma sirkeli su
19:00 Akşam Yemeği Bitti
1 büyük yemek tabağı fırında zeytinyağlı kıymalı patates, 1 büyük kase çoban salata, 1 yk.dolusu makaroni
Ve yarım kase kiraz, 5 adet kayısı
Sabah aç karnına troid hapımdan kahvaltıya kadar minimum 1litre su bitmiş oluyor geçedebiliyor ama miktar hiç aşağıya düşmüyor bazen limon da sıkıyorum ama genelde açken gün ortasında sıkıyorum.
Gece 1kupa kiraz sapı çayı demlerim
Toplam 4 litre su + bitki çayları
Afiyet olsun canım iddialı gidiyorsun bu haftaİyi akşamlar
Menüm
13:00
Her günkü tosttan
Zeytin
2 dilim karpuz
15:30
1 kase şehriye
1 porsiyon ekşili köfte
Domates
1 kase yoğurt
LenaG Cakinin Gelini
Aslında sorun lavaslar pideler değil de ayarı kaçırdım ben. Biraz abur cubur da yedim. Bunu yarın nasıl dengeleyebilirim?Afiyet olsun canım keşke geç olmasaydı akşam yemeği ve lavaşları pideleri es geçelim
Bence de tadını çıkarmalısınızSon çıkalım dedik. Birazdan dışarı çıkacağız. Son günün tadını çıkartıyorum bende bu şekilde.
Yeter ki sen yakala kaptanım yoksa bu mücadele yürümezAfiyet olsun canım geçtin gittin beni maşallah amaaa yakalarım haberin olsuuuun
Geç dediğin 19:00 muydu ben 21:00 falan sandım.Aslında sorun lavaslar pideler değil de ayarı kaçırdım ben. Biraz abur cubur da yedim. Bunu yarın nasıl dengeleyebilirim?
Saat 19.00du. okul dönemi 17.00de yiyorduk yemeğimizi çoğunlukla. Adapte olamadim ben bir türlü. İkindin bir ara öğün yapıyorum ama geç saatte yiyecek olursak açlıktan ölüyorum resmen yemeğe kadar