Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hadi ne kaldı şuradaBen ne zaman çıtır olucam
Ben ne zaman çıtır olucam
22 miiiiiiGünaydınlar dün gece baya bozdum sağlıklı beslenmeyi
16 Şubat cuma
Saat 12:00
2 yumurta
Peynir zeytin havuz badem
Saat 16:00
Çiğ kaju
Saat: 18:00
1 kase mercimek çorbası
Çok az ekmek
Saat 22:00
3 çıtır peynir
2 parça tavuk
Mthn83 Elhan Cordelia
Eşimin doğum günü çıkmıştık en azindan alkol tuketmedim asdf diye kendimi teselli edeyim birazdan tartilacagim
Teşekkür ederim canımSağol kankişim
Masalahhh Masalahhh tebrikler
Tebrikler
Süper canım Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Yinede çok iyi Tebrikler
Tebrikler
Hadi hayırlı olsun bol eksiler diliyorum paylaşırsan sevinirim fikir olur bizede
Tebrikler
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canımBir de kamu spotu yapayım smear, hpv testlerimizi düzenli yaptıralım , dün sonucumu aldım şükür yolunda ama gozumuzden kaçırmayalım. Kuzenim şu sıralar rahim ağzı kanseriyle savaşıyor çok çok süreç . Aşı olmadığıma pişmanım önceliğe alıp asimi olacağım
Canım zor bir surectesin yinede kendine dikkat etbenim bu hafta hedefim 82 lere inmekti çok istiyordum ama olmadı aslında dün kabak yemegi yapmıştım ne zorluklarla sırf biraz daha eksi olayım diye ama olmadı malesef erken tartıldığım için sanırım yinede şükur ablam
Vücut korumaya geçmiş olabilir sıkma canını
Canımsın teşekkür ederimmaşallah subhanallahhh çok sevindim senin adına geliyor mu 6 lı sayılar
Bekle beniiiiiiHadi gel bana yetiş bak ben inemiyorum zaten
Maşallah harika gitmiş canım
İlk hafta diye düşünüyorum bakalım hayırlısı :)Maşallah harika gitmiş canım
Ne aşısı tatlım?Bir de kamu spotu yapayım smear, hpv testlerimizi düzenli yaptıralım , dün sonucumu aldım şükür yolunda ama gozumuzden kaçırmayalım. Kuzenim şu sıralar rahim ağzı kanseriyle savaşıyor çok çok süreç . Aşı olmadığıma pişmanım önceliğe alıp asimi olacağım
Tebrikler canım
öyle ya insa bu hafta daha iyi olurHadi hadi ne kaldı şurada
22 miiiiii
Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım
Canım zor bir surectesin yinede kendine dikkat et
Vücut korumaya geçmiş olabilir sıkma canını
Canımsın teşekkür ederim
Eşime gösterdim iyi dedi sadece sizden gelen enerjinin 10 da biri gelmedi ondan
Bekle beniiiiii
Bunlar ziyan edilir mi10 Şubat da 11.380 adım atmışım
11 Şubat 8300 adım
12 12.090 adım
13 7400 adım
14 5000 adım + 20 lessie yapmıştım
15 8340 adım ben yine resimlerini çekip atarım size yarin
Yahu bende diyorum on bin liralık nasıl bir restorant olabilir, altı üstü kahvaltıYanlis yazmisim canim 1000 tl 2 cocuk 2 yetiskin. Ama 1000 liranin hukmu kalmadi artik. Benim acidigim sey bu parayi odeyip ac kalkmak
Bir de kamu spotu yapayım smear, hpv testlerimizi düzenli yaptıralım , dün sonucumu aldım şükür yolunda ama gozumuzden kaçırmayalım. Kuzenim şu sıralar rahim ağzı kanseriyle savaşıyor çok çok süreç . Aşı olmadığıma pişmanım önceliğe alıp asimi olacağım
Aynen aynen anlamıyor canım. Boş bakıyoröyle ya insa bu hafta daha iyi olur
walla insan böyle eksileri görünce çok mutlu oluyor kendi eksin gibi oluyor diyosun ki bende daha çok gayret gostereyim erkenden günü kapatayım. Emziriyorum diye detoks suyu falanda yapamiyorum. İnsa vereceğim ama spor olunca güzel gdiyor
Eşler anlamıyor ki ya boşver aynı heyecanı yasamıyor.. bizim icin 100 gr bile önemli ama
Canım benim teşekkür ederimbunlar sana
Yaa çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun bende hep aşı olayını erteledim tesadüfen test yaptırdığım da öğrendim çok şükür başında yakalandım. Şimdi herkese bende mutlaka yaptırın diyorum
Yaa çok geçmiş olsun canım
İnsallah böyle bir ekip olduktan sonra hepimiz hedefimize ulaşırızBöyle böyle ineceksin çok güzel
Başlangıç kilo fotoğrafini ben de bulamadım. Katılım formunda 74 yazmişsin .
Haftaya bu durgunluk sona erer inşallah Kilo artışı olmadığı için sevinme tarafını seçelim kuzum.
aslında koyuyorum hedef ama spor yapmam lazım onunda etkisi var bence
Harikasın yoklukla bile devam etmişsin
Haftalık hedef koy canim
68.8 olsun mesela
Oooo 60 larda yer boşalmış
Gözün aydın iyi sonuçlar alırsın inşallah.
Takip etmemiz adına gün sonunda listemden farklı şunu yaptım diye belirt canım
Oooo 2 günde gitti bu kilo öyle mi
Bide veremem diyordu birisi
İnşallah çok heyecanlıyım en son lisese görmüştüm o kiloyu
Yerini ben doldururum inşallah
Darısı bana birazdan insanlah