Teşekkür ederim canım ama kaptan olmayacağım ben de ters etki yapıyor :)Tebrikler kuzum
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku
Daha azimli bademim durmadan devammmm
fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler
Ablan şimdi nasıl canımÇok şükür canım
ortopediymiş canım, sordum da. haftaya izin alabilirsem gideceğimTürkiye’de nasıl oluyor bilmiyorum
Ben direk gittim, ev doktoru da sevkedebiliyor, öyle olunca sonuçlar ev doktoruna da gidiyor
Eve çıktı annemde istirahat ediyor. İlk çıktığında yürüyemiyordu şuan destekle yürüyor. Dilin de çok büyük bir yara olmuştu o da geçiyor ancak dilinde uyuşukluk var bazı zamanlar çok anlaşılır konuşamıyor. düzelir inşallahAblan şimdi nasıl canım
Tebrikler bitanemGeçen cuma 73.1
Bugün 72.8
Fark -300
Eki Görüntüle 3356475
Elhan Mthn83
Maalesef daha iyisi olsun isterdim takımım
Tamamen sağlıklı günlerine döner inşallah.Eve çıktı annemde istirahat ediyor. İlk çıktığında yürüyemiyordu şuan destekle yürüyor. Dilin de çok büyük bir yara olmuştu o da geçiyor ancak dilinde uyuşukluk var bazı zamanlar çok anlaşılır konuşamıyor. düzelir inşallah
Sevincin sevincimdir bitanemBiraz gecikmeli de olsa hepinize çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı şehirlerde ülkelerde de olsak hepinizin desteğini çok içten Bir şekilde hissettim,hissediyorum. Allah razı olsun
Elhan ablacım o kadar benzer şeyler yaşamışız ki beni ne kadar iyi anladığını tahmin edebiliyorum. Bunu o dönemde anlatmamanın sebebini de çok iyi biliyorum ince ruhlu ablam benim. Rabbim sabırlar versin çok zor ani bir şekilde bir yakınını kaybetmek. Ablacığının mekanı cennet olsun. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim.Tebrikler kuzum
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku
Daha azimli bademim durmadan devammmm
fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler
Olur bitanem. Tartı ile bağlantılı olduğu için sorun olmaz. Sibelcim de o şekilde bildirim yapardı. Teknolocik hatunlarsiniz.Tartı görseli alamadım ama uygulamadan ekran görüntüsü alsam sorun olmayacağını düşünüyorum. Tarih de yazıyor
Eki Görüntüle 3356508
Elhan
Rica ederim canım,sağlığına kavuşması kadar güzel birşey yok inan çok sevindimBiraz gecikmeli de olsa hepinize çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı şehirlerde ülkelerde de olsak hepinizin desteğini çok içten Bir şekilde hissettim,hissediyorum. Allah razı olsun
Elhan ablacım o kadar benzer şeyler yaşamışız ki beni ne kadar iyi anladığını tahmin edebiliyorum. Bunu o dönemde anlatmamanın sebebini de çok iyi biliyorum ince ruhlu ablam benim. Rabbim sabırlar versin çok zor ani bir şekilde bir yakınını kaybetmek. Ablacığının mekanı cennet olsun. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah
Teşekkür ederim canım annem.Tebrikler kaptanimm . 60 kar ligi hayırlı olsun darısı bana inşallah
Tabi ki bitanemmm. Minik minik eriyorsun ne güzel senin adına sevincliyim.Geçen hafta:68,05
Bu hafta :67,8
Fark:0,25
Haftaya hedef: 67,4
Elhan
Pazartesiyi koruyamadım. Sütüm baya azaldı. Biraz daha yavaş gitmeyş düşünüyorum ve hazırlıkta devam etmek istiyorum. Menü paylaşmıyorum çünkü tatlıda yiyorum börekte. Hani hayatımı çook değiştirmeden yavaş yavaş vermek istediğimden. Kenarda böyle kalsam sıkıntı olmaz değil mi kaptanım
Hayırlı olsun canımGeçen hafta : 60.1
Bu hafta : 59.9
Fark: 200
Az da olsa takıma fayda sağladım inşallah.Benim de yeni ligim hayırlı olsun
Elhan Mthn83 Eki Görüntüle 3356510