- 13 Ekim 2016
- 6.191
- 26.673
EveeetOlur bitanem. Tartı ile bağlantılı olduğu için sorun olmaz. Sibelcim de o şekilde bildirim yapardı. Teknolocik hatunlarsiniz.
Bildirimin hayırlı olsun. Bu demek oluyor ki artık bizimlesin değil mi
Çok teşekkür ederim canım benim.sen de pozitif bir hanımsin. Senin için artık endişelenmeyecegim. Menülerinde arada bir panik olur olumsuz bir şey yazarsam beni idare edersin
27 ocakda düğünümüz varHayırlı olsun canımEveeet kendi ligine tekrar adım attın. Yakinlarda düğün olmasın lütfen
Tebrik ederim yaEki Görüntüle 3356511
Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Çok teşekkür ederim canım nerdeyse bir ay aynı kiloda kaldım aşırı dikkat etmeme rağmen şimdilerde gitmeye başladı.Tebrik ederim yave çok geçmiş olsun
Süper gitmiş kilon tebrikler,5'ler ligine hoş geldinEki Görüntüle 3356511
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Ben hep 5 teydim amaaaSüper gitmiş kilon tebrikler,5'ler ligine hoş geldin
Ben varım 3.65 kgMaşallah benden başka artı yok
Hiç sıkıntı yapmıyoruz ona göreMaşallah benden başka artı yok
Çok sevindim yaa çok şükürCanım öncelikle hoşgeldin seni burada görmek çok güzel
Ablam bir gece aniden rahatsızlandı. Aksigerine su dolması sebebiyle kalp yetmezliği sonucu kalbi durdu çok şükür ki kalbi durduğu sıra sağlık ekipleri yanındaydı. 20 gün yoğun bakımda yattı. Doktorlar olumsuz konuştu herşeye hazırlıklı olun dedi ama elhamdülillah Rabbim onu bize bağışladı. Şuan annemin evinde. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Daha da iyi olacak inşallah
maşallah canımm, çok çok güzelEki Görüntüle 3356511
sıkma güzel canını, bu hafta tatsız bir haftaydı senin için hepsi bu. önümüzdeki hafta inşallah bütün güzellikleriyle gelecek ve eksilmeye başlayacaksın ama sadece kilodanMaşallah benden başka artı yok
tez zamanda sağlığına da kavuşursun inşallah canımÇok teşekkür ederim canım nerdeyse bir ay aynı kiloda kaldım aşırı dikkat etmeme rağmen şimdilerde gitmeye başladı.
İnşaallah sagligima da kavuşurum amin
Dikkatimden kaçtı dmek ki,çok pardon ciddenBen hep 5 teydim amaaa
Çok mantıklı ben de böyle yapabilirim artık süper fikir olduTartı görseli alamadım ama uygulamadan ekran görüntüsü alsam sorun olmayacağını düşünüyorum. Tarih de yazıyor
Eki Görüntüle 3356508
Elhan
Tebrikler bitanem
Ay ne demek canim hiç önemli değil gülelim diye yazdım öyleDikkatimden kaçtı dmek ki,çok pardon cidden
Elhan kaptanım onay verdiğine göre ben de bundan sonra böyle yapabilirim sanırımÇok mantıklı ben de böyle yapabilirim artık süper fikir oldu
Takip edemiyorum ondan yani..Ay ne demek canim hiç önemli değil gülelim diye yazdım öyle