Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Olur bitanem. Tartı ile bağlantılı olduğu için sorun olmaz. Sibelcim de o şekilde bildirim yapardı. Teknolocik hatunlarsiniz. :KK60::KK68:
Bildirimin hayırlı olsun. Bu demek oluyor ki artık bizimlesin değil mi :rapci:
Eveeet😍 çok özlemişim zaten.
Buraya gelince kendimi birden hafiflemiş hissetmem çok komik değil mi ya🤣

Çok teşekkür ederim canım benim.:KK60:sen de pozitif bir hanımsin. :KK68:Senin için artık endişelenmeyecegim. Menülerinde arada bir panik olur olumsuz bir şey yazarsam beni idare edersin 🙈
IMG_20231222_120042.jpg

Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim

Eki Görüntüle 3356511
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Süper gitmiş kilon tebrikler,5'ler ligine hoş geldin

Canım öncelikle hoşgeldin seni burada görmek çok güzel ❤️
Ablam bir gece aniden rahatsızlandı. Aksigerine su dolması sebebiyle kalp yetmezliği sonucu kalbi durdu çok şükür ki kalbi durduğu sıra sağlık ekipleri yanındaydı. 20 gün yoğun bakımda yattı. Doktorlar olumsuz konuştu herşeye hazırlıklı olun dedi ama elhamdülillah Rabbim onu bize bağışladı. Şuan annemin evinde. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Daha da iyi olacak inşallah
Çok sevindim yaa çok şükür 😘🙏

Eki Görüntüle 3356511
maşallah canımm, çok çok güzel :KK9: :KK60::nazar:

tebrik ediyorum :KK28:

Maşallah benden başka artı yok 😭😭
sıkma güzel canını, bu hafta tatsız bir haftaydı senin için hepsi bu. önümüzdeki hafta inşallah bütün güzellikleriyle gelecek ve eksilmeye başlayacaksın ama sadece kilodan :halay::halay::KK60:

Çok teşekkür ederim canım nerdeyse bir ay aynı kiloda kaldım aşırı dikkat etmeme rağmen şimdilerde gitmeye başladı.
İnşaallah sagligima da kavuşurum amin
tez zamanda sağlığına da kavuşursun inşallah canım :KK60:

X