Fezoooom teşekkür ederim o sizin efsaneleğinizEfsane geri döndü
Ovvv harikaaa yeni ligin hayırlı olsunEki Görüntüle 3356460
Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83
bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler blonde ambition )
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3
Elhan Jasminium84 @minerva1988
SüpersiinnnnGünaydın kızlarr.. Oğlumu uyandırmamak için hemen tartılıp bir fotoğraf alabildim.
Geçen cuma: 61.2
Bu Cuma : 60.5
Fark : - 0.7 grElhan
Eki Görüntüle 3356423
Günaydın hemen kilomu yazayım
Geçen cuma 63.9
Bu cuma 63.1
Fark -800 gram
Elhan Mthn83 @deli bir dombili menekse_kokusu
Tebrikler bitanemNe güzel bir tartı bu böyle
Harikasinn canimm . Tebrikler
Eki Görüntüle 3356460
Mthn83
bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler blonde ambition )
Canım önce dizindeki problemi öğrensen daha iyi olur, bende dizim ağrıyor diye aldım, düzensiz kullandım bi dönem, doktora gittiğimde dizimde sıvı birikmiş olduğunu öğrendim, böyle olunca kolajenin faydası olmaz dedi diye bıraktım.inşallah canımm
akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım
çok çok geçmiş olsun
şahanesin canımm afiyet olsun
ellerine sağlık canımm
yeesssss
afiyet olsun canım güzel menü
evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir
hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal
neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler
tebrikler canım çok çok güzel
vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi
onun için kullanmak istiyorum
şahane canım tebrikler
öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir
çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun
öfff öffff öffff, maaşallahtebrikler canımm şahanesin
tebrikler kuzum
deme yaaCanım önce dizindeki problemi öğrensen daha iyi olur, bende dizim ağrıyor diye aldım, düzensiz kullandım bi dönem, doktora gittiğimde dizimde sıvı birikmiş olduğunu öğrendim, böyle olunca kolajenin faydası olmaz dedi diye bıraktım.
Tebrikler kaptanimm . 60 kar ligi hayırlı olsun darısı bana inşallahEki Görüntüle 3356460
Mthn83
Çok iyi anlıyorum, ben hala dizlerimin üstünde duramıyorum, yere ayaklarımı uzatıp oturuyorum, kalkmak işkence, neyse eskiden hiç oturamıyordum, buna şükür.deme yaa
hastaneye de gitmek o kadar zor ki benim için, ama doğru diyorsun bi gitsem hiç fena olmayacak, son 1-2 aydır daha da kötüleşti diz çöküp kalkmak ızdırap şu anda benim için
şahane canım tebrikler
sana da çok çok geçmiş olsun canımÇok iyi anlıyorum, ben hala dizlerimin üstünde duramıyorum, yere ayaklarımı uzatıp oturuyorum, kalkmak işkence, neyse eskiden hiç oturamıyordum, buna şükür.
Aynı senin gibiydim, doktora gitmek işkenceydi, kızım randevu almış, bir ortopediye götürdü, benim evden 40 km uzakta
O MRT ye gönderdi, benim evden 1 saat uzakta
Sonuçlar tekrar 40 km uzaktakine derken ne kadar yol yaptım vakit ayırdım
Fazla vakit kaybetmeden ne olduğunu öğrenmen izleyeceğin yolu belirler
Çok teşekkür ederim☺Hayırlı olsun bol eksiler canım
Tebrikler kuzum
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanimGeçen hafta: 60,60
Bugün: 60,45
Fark: 0,15
Yüzde: 0,25
Böyle gram gram gidiyor, çok direndi vücudum 60a bir türlü inemiyorum
Yılbaşı hedefim de yalan olduMthn83
Eki Görüntüle 3356451
Elhan
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benimEki Görüntüle 3356460
Mthn83
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunkuBöyle azar azar ve hiç yipranmadan kilo vermeyi çok sevdim. Akşamları hafif geçiriyorum ve ertesin gün kg olarak güzel bir eksi geliyor. Yavaş yavaş denegelemeyi de öğrendim.
Dün 1 aydır görmediğim bir arkadaşla görüştüm Beth ne yaptin baya zayıflamışsın dedi
Gerçekten de yüzümden de baya gitti anlaşılıyor
Yılbaşına 60 olamam ama ocak ortalarında inşallah 60a inerim
Daha azimli bademim durmadan devammmmGeçen cuma 73.1
Bugün 72.8
Fark -300
Eki Görüntüle 3356475
Elhan Mthn83
Maalesef daha iyisi olsun isterdim takımım
Çok güzel bir haber verdin bizlere,sağlığına kavuştu çok şükür
çok şükür canım benimm, çok sevindimiyiki haber verdin, çok mutlu oldum, Rabbim ablana ve sizlere sağlıklı, uzun ömürler versin
Oh masallah çok geçmiş olsun canım
Çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Yarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Allah yüzünü hep güldürsün sidosum . Ablana çok sevindim.
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.
Tekrar geçmiş olsun canım benim. Çok sevindik.
Skandal skandal. Yoksa ikinci hamile mi geliyor?
Çok mutlu oldum çok şükür
Biraz gecikmeli de olsa hepinize çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı şehirlerde ülkelerde de olsak hepinizin desteğini çok içten Bir şekilde hissettim,hissediyorum. Allah razı olsunÇok sevindim canım, gözümüz aydın olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın
Çok şükür canımcanım çok sevindim çok şükür
Ay evet evet çok heyecanlı 62 co güzel rakam ya benim için. Boyum 1.68 cunkuNe yaptın bu nasıl eksidir
Süpersiinnnn
Maşallah canım . Ay haftaya da 62 garanti olmuş ya ne kadar güzel bir kilo
bu hafta süperiz yaaa hep böyle devam etsin. ❤
Çok teşekkür ederim canım benim
işte beklenennnn o kadar emindim ki buna senin emeğinin karşılığı bu canım . Ben ne yaptım ki bir o kadar da sen bana destek oldun. Arka plandan devam eden destek ve motivasyon hep karşılıklı oldu.
Ay senin için de heyecanlıyım 1800 insallah bir çırpıda giderYeni yıl hedefimi yakalamaya ve 60'lar ligine geçmeme sadece 1.800 gram kaldı
Bu hafta çok sıkı tutup yakalamaya çalışacağım.
Ay di mi öyledir inşallah bir daha asla kilo almak istemiyorum hatta kilolu olup vermeyenleri, vermek istemeyenleri anlayamıyorum nasıl rahat yürüyorlar, yaşıyorlar diye...Tebrikler kuzum
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku
Daha azimli bademim durmadan devammmm
fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler
inşallah canımmBir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Canım öncelikle hoşgeldin seni burada görmek çok güzelAyyy ne güzel haber çok şükür canım neyi vardı? Çok geçmiş olsun.
Türkiye’de nasıl oluyor bilmiyorumşahane canım tebrikler
sana da çok çok geçmiş olsun canım
birkaç ay önce eğilip doğrulurken kıtır kıtır ediyordu, eşimin ilk öyle dikkatini çekti nasıl ses çıkıyor öyle diye, ama ağrı vs olmadığı için önemsemedim son 1-2 aydır baya baya zorlanıyorum kalkarken
doğru diyorsun canım, ilk fırsatta doktordan randevu alıp gideyim, ortopediye gideceğim direkt di mi