Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen cuma 73.1
Bugün 72.8
Fark -300
IMG_20231222_102300.jpg

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Maalesef daha iyisi olsun isterdim takımım ♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️

Günaydın hayırlı cumalar💕💕

Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3

Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84 @minerva1988
😳 Ne yaptın bu nasıl eksidir :skandal:
:KK9:🧿
Günaydın kızlarr.. Oğlumu uyandırmamak için hemen tartılıp bir fotoğraf alabildim.
Geçen cuma: 61.2
Bu Cuma : 60.5
Fark : - 0.7 gr Elhan Elhan 🩶
Eki Görüntüle 3356423
Süpersiinnnn 😍👏
Günaydın hemen kilomu yazayım
Geçen cuma 63.9
Bu cuma 63.1
Fark -800 gram
Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 @deli bir dombili menekse_kokusu menekse_kokusu
🧿 Maşallah canım .👏 Ay haftaya da 62 garanti olmuş ya ne kadar güzel bir kilo 🤩
Tebrikler bitanem ❤️ Ne güzel bir tartı bu böyle :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:
:KK71::KK5: bu hafta süperiz yaaa hep böyle devam etsin. ❤🌺
Harikasinn canimm . Tebrikler😍🥰
🤗 Çok teşekkür ederim canım benim 🥰💐
Eki Görüntüle 3356460

Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83 Mthn83
:KK76: 👈 bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler blonde ambition blonde ambition :KK60::dua:)
🤩 🤗işte beklenennnn :KK5: o kadar emindim ki buna :KK50: senin emeğinin karşılığı bu canım . Ben ne yaptım ki bir o kadar da sen bana destek oldun. Arka plandan devam eden destek ve motivasyon hep karşılıklı oldu.:KK60:

inşallah canımm :halay::KK60:

akşam pilavla turşu olmasaymış en azından iyi olurmuş, afiyet olsun canım :KK60:

çok çok geçmiş olsun :KK43:

şahanesin canımm afiyet olsun :KK60:

ellerine sağlık canımm :KK60:

yeesssss :halay::KK28::KK60:

afiyet olsun canım güzel menü :KK60:

evet öyle yapacağım canım, hem buz kalıplarına koyup sabahları bi tane ılıtıp içeceğim hem de yemeklerimize koyarım çocuklara da fayda verir

hapa güvenemedim, nihayetinde kimyasal

neden sıkıyorsun güzel canını, nasıl güzel eksiye düşmüşsün, tebrikler :KK60:

tebrikler canım çok çok güzel :KK9::KK60:

vazgeçtim canım zaten, ilikli kemik suyu yapacağım, inşallah haftada 2-3 sabahları içerim. dizlerim çok ağrımaya başladı daha doğrusu ağrıdan ziyade oturup kalkarken inanılmaz zorlanıyorum, sanki diz kapaklarıma kilit vurulmuş gibi :KK43:
onun için kullanmak istiyorum

şahane canım tebrikler :KK9::KK60:

öyle yapacağım ablacım, hem çocuklara da faydası olur, kemik suyu onlara da iyi gelir

çok karbonhidratlı olmuş menün canım, afiyet olsun :KK60:

öfff öffff öffff, maaşallah :nazar::nazar::nazar: tebrikler canımm şahanesin :halay::KK9:

tebrikler kuzum :KK60:
Canım önce dizindeki problemi öğrensen daha iyi olur, bende dizim ağrıyor diye aldım, düzensiz kullandım bi dönem, doktora gittiğimde dizimde sıvı birikmiş olduğunu öğrendim, böyle olunca kolajenin faydası olmaz dedi diye bıraktım.

Canım önce dizindeki problemi öğrensen daha iyi olur, bende dizim ağrıyor diye aldım, düzensiz kullandım bi dönem, doktora gittiğimde dizimde sıvı birikmiş olduğunu öğrendim, böyle olunca kolajenin faydası olmaz dedi diye bıraktım.
deme yaa :KK43:
hastaneye de gitmek o kadar zor ki benim için, ama doğru diyorsun bi gitsem hiç fena olmayacak, son 1-2 aydır daha da kötüleşti diz çöküp kalkmak ızdırap şu anda benim için

deme yaa :KK43:
hastaneye de gitmek o kadar zor ki benim için, ama doğru diyorsun bi gitsem hiç fena olmayacak, son 1-2 aydır daha da kötüleşti diz çöküp kalkmak ızdırap şu anda benim için
Çok iyi anlıyorum, ben hala dizlerimin üstünde duramıyorum, yere ayaklarımı uzatıp oturuyorum, kalkmak işkence, neyse eskiden hiç oturamıyordum, buna şükür.

Aynı senin gibiydim, doktora gitmek işkenceydi, kızım randevu almış, bir ortopediye götürdü, benim evden 40 km uzakta 🤦🏻‍♀️
O MRT ye gönderdi, benim evden 1 saat uzakta 🤦🏻‍♀️
Sonuçlar tekrar 40 km uzaktakine derken ne kadar yol yaptım vakit ayırdım 🤦🏻‍♀️

Fazla vakit kaybetmeden ne olduğunu öğrenmen izleyeceğin yolu belirler 🥰

Gecen cuma 74.2
Bu cuma 73.7
Fark 500gr
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
şahane canım tebrikler :KK60:

Çok iyi anlıyorum, ben hala dizlerimin üstünde duramıyorum, yere ayaklarımı uzatıp oturuyorum, kalkmak işkence, neyse eskiden hiç oturamıyordum, buna şükür.

Aynı senin gibiydim, doktora gitmek işkenceydi, kızım randevu almış, bir ortopediye götürdü, benim evden 40 km uzakta 🤦🏻‍♀️
O MRT ye gönderdi, benim evden 1 saat uzakta 🤦🏻‍♀️
Sonuçlar tekrar 40 km uzaktakine derken ne kadar yol yaptım vakit ayırdım 🤦🏻‍♀️

Fazla vakit kaybetmeden ne olduğunu öğrenmen izleyeceğin yolu belirler 🥰
sana da çok çok geçmiş olsun canım :KK43:

birkaç ay önce eğilip doğrulurken kıtır kıtır ediyordu, eşimin ilk öyle dikkatini çekti nasıl ses çıkıyor öyle diye, ama ağrı vs olmadığı için önemsemedim son 1-2 aydır baya baya zorlanıyorum kalkarken :KK43:

doğru diyorsun canım, ilk fırsatta doktordan randevu alıp gideyim, ortopediye gideceğim direkt di mi

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan
Geçen Cuma 61,5
Bu Cuma. 61,2
Fark -300
Yüzde 0,49
Tebrikler kuzum
Beni bence atın foto çekemedim:KK43:

Geçen hafta 65.6
Bugün 65.5

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 fesang fesang
Daha çok odaklanmam lazım
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Geçen cuma: 72.9
Bu cuma: 71.7
Fark: -1.200
Elhan Elhan Mthn83 Mthn83 :KK71:

Eki Görüntüle 3356440
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Geçen hafta: 60,60
Bugün: 60,45
Fark: 0,15
Yüzde: 0,25

Böyle gram gram gidiyor, çok direndi vücudum 60a bir türlü inemiyorum 😔

Yılbaşı hedefim de yalan oldu 🙈 Mthn83 Mthn83

Eki Görüntüle 3356451

Elhan Elhan :KK60:
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Eki Görüntüle 3356460

Geçen Cuma : 70.6
Bugün : 69.9
Fark: -700 gr
Mthn83 Mthn83
:KK76: 👈 bu lig değiştirme sevinci (kamera arkasında inancın, desteğin için teşekkürler blonde ambition blonde ambition :KK60::dua:)
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim
Böyle azar azar ve hiç yipranmadan kilo vermeyi çok sevdim. Akşamları hafif geçiriyorum ve ertesin gün kg olarak güzel bir eksi geliyor. Yavaş yavaş denegelemeyi de öğrendim.

Dün 1 aydır görmediğim bir arkadaşla görüştüm Beth ne yaptin baya zayıflamışsın dedi
Gerçekten de yüzümden de baya gitti anlaşılıyor
Yılbaşına 60 olamam ama ocak ortalarında inşallah 60a inerim
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku
Geçen cuma 73.1
Bugün 72.8
Fark -300
Eki Görüntüle 3356475

Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Maalesef daha iyisi olsun isterdim takımım ♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️
Daha azimli bademim durmadan devammmm💃💃
fesang fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler

Çok güzel bir haber verdin bizlere,sağlığına kavuştu çok şükür :nazar:

çok şükür canım benimm, çok sevindim :dua: :KK60: iyiki haber verdin, çok mutlu oldum, Rabbim ablana ve sizlere sağlıklı, uzun ömürler versin :dua:

Oh masallah çok geçmiş olsun canım 😘

Çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallah

s i d e l y a s i d e l y a atlattığınız için çok sevindim. 🙏🏻❤ Tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun canım. 💐

Yarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık :KK73::KK73::KK73:
Allah yüzünü hep güldürsün sidosum . Ablana çok sevindim. :dua::KK200:
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.

Tekrar geçmiş olsun canım benim. Çok sevindik.

Skandal skandal. Yoksa ikinci hamile mi geliyor?

Çok mutlu oldum çok şükür ❤️

Çok sevindim canım, gözümüz aydın olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏼
Biraz gecikmeli de olsa hepinize çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı şehirlerde ülkelerde de olsak hepinizin desteğini çok içten Bir şekilde hissettim,hissediyorum. Allah razı olsun

Elhan Elhan ablacım o kadar benzer şeyler yaşamışız ki beni ne kadar iyi anladığını tahmin edebiliyorum. Bunu o dönemde anlatmamanın sebebini de çok iyi biliyorum ince ruhlu ablam benim. Rabbim sabırlar versin çok zor ani bir şekilde bir yakınını kaybetmek. Ablacığının mekanı cennet olsun. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah 💓

😳 Ne yaptın bu nasıl eksidir :skandal:
:KK9:🧿

Süpersiinnnn 😍👏

🧿 Maşallah canım .👏 Ay haftaya da 62 garanti olmuş ya ne kadar güzel bir kilo 🤩

:KK71::KK5: bu hafta süperiz yaaa hep böyle devam etsin. ❤🌺

🤗 Çok teşekkür ederim canım benim 🥰💐

🤩 🤗işte beklenennnn :KK5: o kadar emindim ki buna :KK50: senin emeğinin karşılığı bu canım . Ben ne yaptım ki bir o kadar da sen bana destek oldun. Arka plandan devam eden destek ve motivasyon hep karşılıklı oldu.:KK60:
Ay evet evet çok heyecanlı 62 co güzel rakam ya benim için. Boyum 1.68 cunku:KK68:
Yeni yıl hedefimi yakalamaya ve 60'lar ligine geçmeme sadece 1.800 gram kaldı :KK71: :KK71:
Bu hafta çok sıkı tutup yakalamaya çalışacağım.🧿
Ay senin için de heyecanlıyım 1800 insallah bir çırpıda gider :halay:
Tebrikler kuzum

Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım

Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın

Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim

Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim

Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku

Daha azimli bademim durmadan devammmm💃💃
fesang fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler
Ay di mi öyledir inşallah bir daha asla kilo almak istemiyorum hatta kilolu olup vermeyenleri, vermek istemeyenleri anlayamıyorum nasıl rahat yürüyorlar, yaşıyorlar diye...

❤️Ayyy ne güzel haber çok şükür canım neyi vardı? Çok geçmiş olsun. 🤲
Canım öncelikle hoşgeldin seni burada görmek çok güzel ❤️
Ablam bir gece aniden rahatsızlandı. Aksigerine su dolması sebebiyle kalp yetmezliği sonucu kalbi durdu çok şükür ki kalbi durduğu sıra sağlık ekipleri yanındaydı. 20 gün yoğun bakımda yattı. Doktorlar olumsuz konuştu herşeye hazırlıklı olun dedi ama elhamdülillah Rabbim onu bize bağışladı. Şuan annemin evinde. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Daha da iyi olacak inşallah

şahane canım tebrikler :KK60:

sana da çok çok geçmiş olsun canım :KK43:

birkaç ay önce eğilip doğrulurken kıtır kıtır ediyordu, eşimin ilk öyle dikkatini çekti nasıl ses çıkıyor öyle diye, ama ağrı vs olmadığı için önemsemedim son 1-2 aydır baya baya zorlanıyorum kalkarken :KK43:

doğru diyorsun canım, ilk fırsatta doktordan randevu alıp gideyim, ortopediye gideceğim direkt di mi
Türkiye’de nasıl oluyor bilmiyorum
Ben direk gittim, ev doktoru da sevkedebiliyor, öyle olunca sonuçlar ev doktoruna da gidiyor

X