Ucundan yakaladım kuzum. Sıkı tutup bırakmamaliyim.Ne yaptın bu nasıl eksidir
Süpersiinnnn
Maşallah canım . Ay haftaya da 62 garanti olmuş ya ne kadar güzel bir kilo
bu hafta süperiz yaaa hep böyle devam etsin. ❤
Çok teşekkür ederim canım benim
işte beklenennnn o kadar emindim ki buna senin emeğinin karşılığı bu canım . Ben ne yaptım ki bir o kadar da sen bana destek oldun. Arka plandan devam eden destek ve motivasyon hep karşılıklı oldu.
tebrikler canım
Yine yeniden sidoşlu günlere merhabaGelelim bana. Bu süreçte dikkat edemedim hatta stres bana çok da iyi şeyler yaptırmadı malesef. Ama buna bir dur demem lazım ve müsadenizle bu 1 aylık dinlenmenin sonucunda tekrar aranızda yer almak istiyorum.Elhan
Havamız yağ yakıyorEveeetçok özlemişim zaten.
Buraya gelince kendimi birden hafiflemiş hissetmem çok komik değil mi ya
Tebrikler Meryemcim.
Tamam Gönülcüm. İyi tatiller yolculuğunuz keyifli olsun.Herkese merhaba
Geçen cuma 73,5
Bu Cuma 73,8
+300(foto unuttum )
Almanya’da 3 haftalık Noel tatili başladı bugün ve biz seyahate gidiyoruz o yüzden izin istiyorumElhan
Doğru düşünmüşsün canim.Eki Görüntüle 3356511
Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Demeee Bursa' da mı27 ocakda düğünümüz var
Keyifli pazarlar bitanemPazara gidecem bugün havada fena değil burada.
Farkındayım sabahtan beri yürüyüş yapıyorum eritebilmek için ben de çok kızdım kendimeTebrikler Meryemcim.Patates yerine protein olsaydı emin ol 6- 700 en az eksin olurdu. Daha dikkatli beslen olur mu kuzum
Gözlerim dürbün
Çok sağol çıtırcım ben geç gidiyorum hep,hava iyi şimdilik bakalımKeyifli pazarlar bitanemBugün erken gittim bizim havamız da güzel. oysa gece fırtına yağmur vardı.
Dikkat et kendine çok geçmiş olsun bol c vitamini al.İnsan hasta olunca uyukluyor hep üç gün raporluyum
Evde sürekli uyuyorum
Kalk yemeği yap çocuğu al vb
Grip öksürük
Öksürüğüm biraz azaldı
Hiç bişry yapmak istemiyorum o derece
Pazar var bugün de gidesim de yok
Peynir ve gofret aldım,pazara gezecem çıkım havam değişsin azcık .Market, pazar geziyon
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım Allah beterinden korusunEve çıktı annemde istirahat ediyor. İlk çıktığında yürüyemiyordu şuan destekle yürüyor. Dilin de çok büyük bir yara olmuştu o da geçiyor ancak dilinde uyuşukluk var bazı zamanlar çok anlaşılır konuşamıyor. düzelir inşallah
Bugün nikah varÇok sağol çıtırcım ben geç gidiyorum hep,hava iyi şimdilik bakalım
Dikkat et kendine çok geçmiş olsun bol c vitamini al.
Peynir ve gofret aldım,pazara gezecem çıkım havam değişsin azcık .
Çok teşekkür ederim.Tamam Gönülcüm. İyi tatiller yolculuğunuz keyifli olsun.