Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu 3unu istedigin kadar yiyebiliyor musun

Tatlım iki yumurta, yeşillik domates, salatalik sınırsız, iki ceviz veya yarım çay bardağı çiğ badem veya çiğ fındık
Zeytin, peynir, kayısı da var.
Tabağı bitiremiyorsun zaten. Bir dahakine azaltma ihtiyacı hissediyorsun. Karatay candır ve dikkat edip yapılırsa sağlıklı kilo vermek garanti.

Yumurta baya tok tutuyor

Canım ben serbest takılıp spor yapmıyorum bilgin olsun.

Geçen hafta:68,05
Bu hafta :67,8
Fark:0,25
Haftaya hedef: 67,4
Elhan

Pazartesiyi koruyamadım. Sütüm baya azaldı. Biraz daha yavaş gitmeyş düşünüyorum ve hazırlıkta devam etmek istiyorum. Menü paylaşmıyorum çünkü tatlıda yiyorum börekte. Hani hayatımı çook değiştirmeden yavaş yavaş vermek istediğimden. Kenarda böyle kalsam sıkıntı olmaz değil mi kaptanım

Eklentiler

• D156D355-9589-44FB-A711-469EB2E54CF7.jpeg
    60,7 KB · Görüntüleme: 27
Böyle azar azar ve hiç yipranmadan kilo vermeyi çok sevdim. Akşamları hafif geçiriyorum ve ertesin gün kg olarak güzel bir eksi geliyor. Yavaş yavaş denegelemeyi de öğrendim.

Dün 1 aydır görmediğim bir arkadaşla görüştüm Beth ne yaptin baya zayıflamışsın dedi
Gerçekten de yüzümden de baya gitti anlaşılıyor
Yılbaşına 60 olamam ama ocak ortalarında inşallah 60a inerim

Teşekkür ederim casminim canım maviş kaptanım. En en güzel menü yorumlayanim.
balsın sen balll, tatlı dillim

Sonuçta gidiyor.
Çünkü kilon az çünkü sağlıklı gidiyor.
Tebrikler kaptanim.
yaa öyle tabii, inşallah kalıcı olsun önemli olan o da hedefe bu kadar yaklaşıp da ulaşamamak sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…