80 Ler ligine hoşgeldinizGünaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni
Eki Görüntüle 3356393
Ben hic kullanmadim zararli oldugunu soyluyorlar,gut yapabiliyormus... İleri ki yillarda bu hergün kolajen kullananalarin hastaliklari cikicak ortaya diyorlar... Bir şeyi populer edip,kullanmak zorunda hissettirip bizi denek gibi kullanıyorlar sankiKızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?
kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Tam da 60 lar ligine girmisken lütfen bırakma, ne kadar zorluklar çektin verirken pes etmezsen 50 ler gelecek canım. Sağlıkla kal ve sağlıkla dön
Tamam bitanem.Günaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım.Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.
Tebrikler menekşe kokulu yârim
Haklısın canım. İlaç endüstrisinin saçma sapan yanlışları yüzünden bu alternatifçiler boşlugu doldurup yanlış bir biçimde önümüze çıkıyor.Ben hic kullanmadim zararli oldugunu soyluyorlar,gut yapabiliyormus... İleri ki yillarda bu hergün kolajen kullananalarin hastaliklari cikicak ortaya diyorlar... Bir şeyi populer edip,kullanmak zorunda hissettirip bizi denek gibi kullanıyorlar sanki
Sağlıkla hedefine ilerlemek de çok sevindirici lütfen canıni sıkma kuzum.Günaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni
Eki Görüntüle 3356393
Aminnnnn canım benimGüzelliklerle, sağlıkla dolu bir cuma sabahına uyanmanizi dilerim.
Hayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar
Günaydııııın
İyiyim kordişim sağol sen nasılsın,Nasılsın tatlimkediler trafo için antrenman yapmıştır. Seçim yakın
Geçmiş olsun canımİyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. gerçekten artık gripler bile çok ağır geçer oldu. Çocuklardan biri iyileşti derken diğeri hasta oluyor. Zaten annelerin hasta olsa bile dinlenme lüksü pek olmuyor
Harika sonuç canımGünaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Eki Görüntüle 3356393
Teşekkür ederim kaptanim.. hastalıktan doğru düzgün birsey yiyemedimTebrikler menekşe kokulu yârim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım hastayken pek birsey yiyemedim. Sağlıklı vermedim muhtemelen geri alırımÇok güzel bir düşüş canım maşallah.
Direk 74 canım