Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım. Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.

Ben hic kullanmadim zararli oldugunu soyluyorlar,gut yapabiliyormus... İleri ki yillarda bu hergün kolajen kullananalarin hastaliklari cikicak ortaya diyorlar... Bir şeyi populer edip,kullanmak zorunda hissettirip bizi denek gibi kullanıyorlar sanki

Tamam bitanem.

Haklısın canım. İlaç endüstrisinin saçma sapan yanlışları yüzünden bu alternatifçiler boşlugu doldurup yanlış bir biçimde önümüze çıkıyor.

Güzelliklerle, sağlıkla dolu bir cuma sabahına uyanmanizi dilerim.
Hayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar
Günaydııııın

Aminnnnn canım benim
Günaydınlar sanada herkese günaydın hayırlı cumalar ne güzel eksiler görüyorum masalahhh kizlarrr kıskandım vallahide
Bi toparlayamadım ben ipin ucunu iyice kaçırdım bi bulsam nerelere kaçtı yakalayacagim da

Harika sonuç canım
80ler ligine geçtin daha ne olsun. Haftaya fazla fazla gider òyle düşün mutlu ol bence
Cuma :70.75
Bugün:69.85
Fark:-900

Elhan Jasminium84
Canım tebrik ederim. kaç aydır bu günü bekliyorduk ve sonun da oldu 60lara geçtin. Dinlenmeyi artık fazlasıyla hak ettin tabi ki. Ama çok fazla uzaklaşma canım bir kaç hafta sonra hemen geri gel.
Günaydın
Geçen Cuma 64.9
Bu Cuma 63.9
Fark -1kg
Elhan Jasminium84 Beth18 Zayif bir Dombili
Çok güzel bir düşüş canım maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…