Gönlüm hepinizden yana. Herbirinizin ekşisi beni çok mutlu ediyorBu hafta Mavi şampiyon
Afiyet olsun kırmızı kaptanımMenüm
Sabah 9 da 1 çay tabağı haşlanmış patates (cırcır için)
Saat 13 bir kase mercimek çorbası turp
Akşam saat 16 da muz
18.30 1 avuç üzüm fındık karışık. Ton balıklı salata
Su 1.5 lt
Spor 10 bin adım.
iyi hatırlattın kağıdımı hazırlayayımSevgili Masterfit Üyeleri,
Cuma tartı bildirimlerinizi yarın sabah 13.00' e kadar fotoğrafli tarih nick ekleyerek paylaşmanızı rica ederim.
İyi geceler
KIRMIZI GÜLLER
Mthn83 Kaptan
@kayipdunya
@SIFIR MOD
gezegenfeza
@Akrrep
@fesang
@minerva1988
Hayalkuran
@Ruveyda-
@blonde ambition
@Beth18
@Leyl35
@suspushanimcim
@Safransari Transfer
@badem000
Elhan
MAVİŞLER
Jasminium84 Kaptan
@deli bir dombili İzinli
@anneadayiiii
@fesang Transfer
Cordelia
pastelfit
@menekse_kokusu
60kiloyum
@Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
@Meryem1306
M muhendishanim98
@sibel_84
HAZIRLIK
@Tutku44
@Efenin_Annesi
@Aomine Daiki
yessssssYa sen can mısın
Burdayım geldim ayol
HoşbuldumHoşgeldin
Amin kuzumGeçmiş olsun canım benim
Kaynatıp, buzluk kaplarında dondurup, çorba yada sebze yemeklerine katsan evdeki herkes faydalanır, üstelik abartmış olmazsın benceevet çok tavsiye edilmiyor diye duymuştum ben de
ona da bi bakayım, bir de diyorum kaynatıp her sabah içsem mi? biraz zor olur bana ama ilaç niyetine deyip diksem mi kafama
Rabbim şifa versin canımAbla çok kötuyım oğlum hastalandı kaçgundurr gitmediğim hastane kalmadı beyaz kanı düşmüş ve bazı kan degerleri düşmüş çocuk maf oldu aglıyor um sadece dua ediyorum çaresizce yarın sankoya gdcz lütfen dua edin daha 3 yaşında
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinKızlar merhaba buraya giremedim. Doktora gitmiştim skolyoz teşhisi kondu. Ben de o şüpheyle gitmiştim zaten de benim ilgi alanım değil fizik tedavi diyip yolladı ortopedici oysa ikisi de ilgileniyormus internette öyle yazıyor. Moralim bozuldu belimin soluna vuran ağrı cok fazlaydi zaten ankilozan spondilit hastasıyım...
Ama egzersizle hallederim diye düşünüyorum Allah'ım izniyle derecesi çok yüksek değilmiş ama yaptığı ağrı yuksek
Dün 20 Aralık
İstahim hiç yoktu bir tabak kisirla günü kapattım
21 Aralık
12.30 biraz sucuklu yumurta, iki dilim ekmek, bal
19.30 iki dilim somon, fırında patates ve salata.
Var mı kızlar skolyozu olup iyileşen, birilerini tanıyan vs
Jasminium84 Elhan
Oy yerim yerimEki Görüntüle 3356218
Bugün ilaç tedavisine devam etmesi gerekiyormuş.Ameliyat yarın kordişim. Gayet iyi. Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimSelamm.. 3 gündür çok hastayım.. midem perişan.. kızımda çok hasta günlerdir yüksek ateşle uğraşıyoruzdoğru düzgün beslenemedim menü vs yazmaya da uğrayamadim. Gecem gündüzüm birbirine karıştı resmen
Hoşgeldin canımAdım:Ayşenur
Boy:159
Kilo:82
Hedef kilo:65
Medeni durum: evli
Meslek:hemşire
Çocuk Sayısı:2
Kilo alma nedeniengesiz beslenme
Sağlık sorunu:epilepsi
Kilo verme isteme nedeni: daha sağlıklı ve fit olmak