Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir kutu içmiştim çok ta faydası yok,doğal kolajen alacaksan ilikli kemik alıp kaynatıp çorba olarak içmen daha sağlıkı.
Ortopedi doktoruda aynını söyledi.
Önemli olan senin nasıl huzurlu olacağındır,kendini uzak tutma buradan bazı dönemlerde bizlerde yaşadık bunu gayet normal

Fotoğraf çekemedim sabah
Geçen hafta 58.00
Bugün 59.2

Menulerim dikkatliydi ama gözüm sis uyandım, dün akşam baya su içtim, gece kesin tuvalete kalkicam dedim bu kadar suya kalkmadim. Ödem toplamisim. Halbuki akşam sebze yemeği çorba yedim sadece karbonhidrat almadım bugün tartı günü diye

Biz plan yaparken vücudun kendi planı oluyor kuzum. Olan olmuş . Sağlıklı beslenmeye devam inşallah. Çalışmıyorsan biraz bekleyip fotoğraf çekebilir misin? Fotoğrafsiz bildirim cuma günü kabul edilmiyor kuzum. Bugün çekemem diyorsan yarın sabah bildirim yapabilirsin bu şekilde bugünkü takım seçmelerine girebilirsin.

Ben kankişim için her türlü ihtimale karşı ipin ucunu saklamistim. Korkma güvende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…