- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.778
- 60
Bir kutu içmiştim çok ta faydası yok,doğal kolajen alacaksan ilikli kemik alıp kaynatıp çorba olarak içmen daha sağlıkı.Kızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?
kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Önemli olan senin nasıl huzurlu olacağındır,kendini uzak tutma buradan bazı dönemlerde bizlerde yaşadık bunu gayet normalGünaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım.Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.
Fotoğraf çekemedim sabahSevgili Masterfit Üyeleri,
Cuma tartı bildirimlerinizi yarın sabah 13.00' e kadar fotoğrafli tarih nick ekleyerek paylaşmanızı rica ederim.
İyi geceler
KIRMIZI GÜLLER
Mthn83 Kaptan
ZincirKirma
@SIFIR MOD
@gezegenfeza
@Akrrep
fesang
minerva1988
@Hayalkuran
@Ruveyda-
@blonde ambition
@Beth18
@Leyl35
@suspushanimcim
Safransari Transfer
@badem000
Elhan
MAVİŞLER
Jasminium84 Kaptan
@deli bir dombili İzinli
@anneadayiiii
fesang Transfer
Cordelia
@pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
M Meryem1306
@muhendishanim98
@sibel_84
HAZIRLIK
@Tutku44
@Efenin_Annesi
@Aomine Daiki
Evet canım tartı takintimi asmam lazım tartilmicam artik uzun bu sure ama buralardayimWhat dedin
Biz plan yaparken vücudun kendi planı oluyor kuzum. Olan olmuş . Sağlıklı beslenmeye devam inşallah.Fotoğraf çekemedim sabah
Geçen hafta 58.00
Bugün 59.2
Menulerim dikkatliydi ama gözüm sis uyandım, dün akşam baya su içtim, gece kesin tuvalete kalkicam dedim bu kadar suya kalkmadim. Ödem toplamisim. Halbuki akşam sebze yemeği çorba yedim sadece karbonhidrat almadım bugün tartı günü diye
Neden son tartın ayrılıyor musun bizden?
Ben kankişim için her türlü ihtimale karşı ipin ucunu saklamistim. Korkma güvende.Aminnnnn canım benim
Günaydınlar sanada herkese günaydın hayırlı cumalar ne güzel eksiler görüyorum masalahhh kizlarrr kıskandım vallahide
Bi toparlayamadım ben ipin ucunu iyice kaçırdım bi bulsam nerelere kaçtı yakalayacagim da
Günaydın canım ekürim.Günaydınlar fit hatunlar bol eksili bir gün olsun hepimize
Canım afiyet olsun.Günaydın dünkü menümü yazayım
Sabah
Bir yumurta
5-6 patates kızartması
İki dilim ekmek
Aksam
Bir tabak patates salatası
Yarım saat yürüyüş
Jasminium84 Elhan
Kilo bildirimi 12 gibi yapacağım
Canım tartilmicam o yüzden yarışmalara katılmicam tartı takintimi aşmak icinNeden son tartın ayrılıyor musun bizden?Reglden sonra tabi ki düşecek.
Günaydın canım 9lardan kurtuldun sıkma canını ödem gidince daha çok eksi görürsünGünaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni
Eki Görüntüle 3356393
Buralarda kal ben de hergun tartılırım bazen günde 3_5 kezEvet canım tartı takintimi asmam lazım tartilmicam artik uzun bu sure ama buralardayim
AhahahahahCanım afiyet olsun.Patatesle eksi beklemek zorundayız.
Çok şükür canım. Öpüyorumİyiyim kordişim sağol sen nasılsın,yasak koyacaz trafoya girmeyin diye
Günaydın kızlarrr
Jasminium84 Elhan
Cuma 90.4
Bugün 89.5
Fark -0.9
Aslında biraz canım sıkıldı. Çünkü daha iyi bir rakam bekliyordum. Dün sabah daha iyiydim ama dün gece yeşilçay içtiğim halde ödem bırakmadı beni
Eki Görüntüle 3356393
Kaybolma en azından sayfana yaz. İyi olduğunu bilelim