- 28 Aralık 2023
- 5.421
- 16.058
Son cümleni sillll lütfenCanım ben daha önce 105 den 63 e indigimdede tahıl grubunu komple kesmiştim biraz karatay benziyormuş ama o zamanlar karatay bilmiyordum . Tek fark ben süt yoğurt ve meyveyide kesmiştim. Protein ağırlıklı sınırsız et yağlı yağsız + peynir yeşillik sebze yemekleri yiyordum.
Mesela bugün sabah 10 sirkeli su 11 kolajenli kahve saat 13 de kahvaltı yaptım 2 yumurta çok az tereyağda +1 dilim tuzsuz köy peyniri + 6 tane tuzsuz zeytin 8 çiğ fındık yedim baya tok kalktım. Ama ekmek aşığı olarak fındık badem olmasa bu diyeti yapamam. Şuan tokum baya bilmiyorum kilo verilmi bu şekilde salı günü belli olur. Kilo alırsam yada vermezsem diyetisyene baslayacagim..
Rabbim hanene huzur dirlik muhabbet versin canımCanim ben anca girebildim. Ailevi meselelerden adapte olamadim. Zamaninizi almayayim daha fazla. Hepinize tesekkur ederim.
İnşallah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin ablaBenim bacaklar bebecik sayılır mı
Keşke senin dediğin gibi yürüyüşler yapabilsem
Amaaa Allah büyük, beni ayağa kaldıran Rabbim uzun yürüyüş te nasip eder
Kız atlama bak bi yerlerini inciteceksin
Bu ay sonuna 69.50 görmem lazım. Çok önemli. Sabah hatcem verdi gazı gitti. Kendimden utandimKız atlama bak bi yerlerini inciteceksin
Tamam gör ama biz daha çok vermişBu ay sonuna 69.50 görmem lazım. Çok önemli. Sabah hatcem verdi gazı gitti. Kendimden utandim
Karatay usulü beslenme yaptığımdan beri d vitamin sürekli içiyorum ( marketten alıyorum)
D bir. Eksikliği olan kilo veremez diyordu, aklında bulunsun
Offff bir ileri iki geri gidiyorum resmen halime bakbu tabloda son 1 yıldır burada devam eden arkadaşlarımızı aldım.
29.12.2023 2024 Jasminium84 61.55 63.55 @Nergis 35 61 69 sibel_84 74.55 72.2 @Tutku44 79 84 @Ellssa 71.8 72.2 @60kiloyum 89.5 86.2 @gezegenfeza 75.3 73.9 Elhan 69.7 72.7 @Mthn83 78.9 75.9
hepimizin iyisiyle kötüsüyle yaşanmışlıkları var ve biz bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz
hadi kendimiz için başlama günü bugun
Taze fasülye pilav yoğurt menüm
Taze fasulye+ pilav + salataben ne yiyeyim bilmiyorum.
Benim menü de sizinkilerde aynı, taze fasülye günü olmuş resmenAynı menü. Ama bana farklı menü
Son cümleni sillll lütfenkolaylıkla vereceğiz kilolarımızı
İnşallah bakalım bekleyip görcez.Tamam gör ama biz daha çok vermiş
Olacaz
Moral bozmak yok. Hedef ileri. HucummmmmOffff bir ileri iki geri gidiyorum resmen halime bak
Benim menü de sizinkilerde aynı, taze fasülye günü olmuş resmen
Offff bir ileri iki geri gidiyorum resmen halime bak
Kuruyemislerin makul ölçüde kilo verirsinCanım ben daha önce 105 den 63 e indigimdede tahıl grubunu komple kesmiştim biraz karatay benziyormuş ama o zamanlar karatay bilmiyordum . Tek fark ben süt yoğurt ve meyveyide kesmiştim. Protein ağırlıklı sınırsız et yağlı yağsız + peynir yeşillik sebze yemekleri yiyordum.
Mesela bugün sabah 10 sirkeli su 11 kolajenli kahve saat 13 de kahvaltı yaptım 2 yumurta çok az tereyağda +1 dilim tuzsuz köy peyniri + 6 tane tuzsuz zeytin 8 çiğ fındık yedim baya tok kalktım. Ama ekmek aşığı olarak fındık badem olmasa bu diyeti yapamam. Şuan tokum baya bilmiyorum kilo verilmi bu şekilde salı günü belli olur. Kilo alırsam yada vermezsem diyetisyene baslayacagim..
Kuruyemislerin makul ölçüde kilo verirsinben diygusal açlıkla geberene kadar kuruyemis yiyordum . Tabi vitaminlerin ne seviyede o da önemli. Dyt destegi alirken tahlil istiyorlar. 6 aydir falan tahlil yapilmadiysa kendin de yaptirabilirsin
Taze fasulye+ minnak ölçüde pilav yemeye niyetlendim kaptanım.Aynı menü. Ama bana farklı menü
Afiyet olsun casminim. Beyaz barbunya ile zenginlestirdim taze fasulyeyi .Offff bir ileri iki geri gidiyorum resmen halime bak
Benim menü de sizinkilerde aynı, taze fasülye günü olmuş resmen