Maşallahh ne gzel vrmişlsin öyle tebrikler sana harikasınGünaydın hayırlı cumalar
Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3
Elhan @Jasminium84 @minerva1988
Ben benBuralarda kal ben de hergun tartılırım bazen günde 3_5 kez
Uzak kalma buradan olurmu .Canım tartilmicam o yüzden yarışmalara katılmicam tartı takintimi aşmak icin
Buralarda kal ben de hergun tartılırım bazen günde 3_5 kez
Ben ben
Gunaydin ismini hep süslüpüslühanim diye okuyorumGünaydınlar efenim
Sağol ablacım çooook almıştım birazını verebildimMaşallahh ne gzel vrmişlsin öyle tebrikler sana harikasın
Rekor kırmışsın resmen harikasınSağol ablacım çooook almıştım birazını verebildim
Ayyyy kıyamam cansın sen cannBen kankişim için her türlü ihtimale karşı ipin ucunu saklamistim. Korkma güvende.
Superrr bi eksi tebrikler canimGünaydın hayırlı cumalar
Geçen cuma 72.8
Pazartesi 71.30
Bugün 69.5
Fark 3.3
Elhan @Jasminium84 @minerva1988
Canım tartilmicam o yüzden yarışmalara katılmicam tartı takintimi aşmak icin
Aynen bende öyle hergun tartilirim hatta şeker ölçümü yapar gibi açlık toklukBuralarda kal ben de hergun tartılırım bazen günde 3_5 kez
Teşekkür ederim canımAyyyy kıyamam cansın sen cann
Superrr bi eksi tebrikler canim
Aynen bende öyle hergun tartilirim hatta şeker ölçümü yapar gibi açlık tokluk@kayipdunya bende bi kaç haftadır yokum gerçekten buradan ayrılınca daha boş veriliyor yarışmaya katilmasanda gözün burada olsun
İş yerindeyim canım. Yarın bildirim yaparım tekrarBiz plan yaparken vücudun kendi planı oluyor kuzum. Olan olmuş . Sağlıklı beslenmeye devam inşallah.Çalışmıyorsan biraz bekleyip fotoğraf çekebilir misin? Fotoğrafsiz bildirim cuma günü kabul edilmiyor kuzum. Bugün çekemem diyorsan yarın sabah bildirim yapabilirsin bu şekilde bugünkü takım seçmelerine girebilirsin.
Bu kilolar bu yuzden tehlikeli iste...ya Ne yaparsam yapayim veremiyorum kilo aliyorum amaan diyip saliyorsun ya da inatla devam ediyorsun hedefe ulasiyorsun.. anlik gaflete kapilma cok normal bu inis cikislarFotoğraf çekemedim sabah
Geçen hafta 58.00
Bugün 59.2
Menulerim dikkatliydi ama gözüm sis uyandım, dün akşam baya su içtim, gece kesin tuvalete kalkicam dedim bu kadar suya kalkmadim. Ödem toplamisim. Halbuki akşam sebze yemeği çorba yedim sadece karbonhidrat almadım bugün tartı günü diye