Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar size birşey soracağım, kolajen hapları ile ilgili görüşlerini ya da deneyimleriniz nedir?

kullanmak istiyorum ama haplarının çoğu yüksek miktarda protein içerdiği için zararlı olabileceğini duymuştum o yüzden bu zamana kadar mesafeliydim ama artık kullanmaya başlamak da istiyorum
Bir kutu içmiştim çok ta faydası yok,doğal kolajen alacaksan ilikli kemik alıp kaynatıp çorba olarak içmen daha sağlıkı.
Ortopedi doktoruda aynını söyledi.
Günaydın herkese. Bir kaç gündür çok giremiyorum. İnsanın kafası rahat olmayınca hayatı alt üst oluyormuş şu bir haftadır onu çok iyi anladım. Elhan Elhan canım hocam izninle kafamı toparlayana kadar ben ayrılıyorum. Bugün kilo bildirimimi yapayım. Grubuma da haksızlık olmasın. Canım bu hafta aşırı yemek istedi canım sıkıldıkça yiyesim geldi. Hep engelledim kendimi. İnşallah sonraki haftalarda da bunu dengeleyebilirim. Geri dönene kadar herkes kendine dikkat etsin.
Önemli olan senin nasıl huzurlu olacağındır,kendini uzak tutma buradan bazı dönemlerde bizlerde yaşadık bunu gayet normal

Sevgili Masterfit Üyeleri,
Cuma tartı bildirimlerinizi yarın sabah 13.00' e kadar fotoğrafli tarih nick ekleyerek paylaşmanızı rica ederim.
İyi geceler :KK68:
KIRMIZI GÜLLER
Mthn83 Mthn83 Kaptan
ZincirKirma ZincirKirma
@SIFIR MOD
@gezegenfeza
@Akrrep
fesang fesang
minerva1988 minerva1988
@Hayalkuran
@Ruveyda-
@blonde ambition
@Beth18
@Leyl35
@suspushanimcim
Safransari Safransari Transfer
@badem000
Elhan Elhan

MAVİŞLER
Jasminium84 Jasminium84 Kaptan
@deli bir dombili İzinli
@anneadayiiii
fesang fesang Transfer
Cordelia Cordelia
@pastelfit
@menekse_kokusu
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Limoni026
@Ozzybal
@Gonul83
M Meryem1306
@muhendishanim98
@sibel_84

HAZIRLIK
@Tutku44
@Efenin_Annesi
@Aomine Daiki
Fotoğraf çekemedim sabah :KK43:
Geçen hafta 58.00
Bugün 59.2

Menulerim dikkatliydi ama gözüm sis uyandım, dün akşam baya su içtim, gece kesin tuvalete kalkicam dedim bu kadar suya kalkmadim. Ödem toplamisim. Halbuki akşam sebze yemeği çorba yedim sadece karbonhidrat almadım bugün tartı günü diye :KK43:

Fotoğraf çekemedim sabah :KK43:
Geçen hafta 58.00
Bugün 59.2

Menulerim dikkatliydi ama gözüm sis uyandım, dün akşam baya su içtim, gece kesin tuvalete kalkicam dedim bu kadar suya kalkmadim. Ödem toplamisim. Halbuki akşam sebze yemeği çorba yedim sadece karbonhidrat almadım bugün tartı günü diye :KK43:
Biz plan yaparken vücudun kendi planı oluyor kuzum. Olan olmuş . Sağlıklı beslenmeye devam inşallah. :KK5: Çalışmıyorsan biraz bekleyip fotoğraf çekebilir misin? Fotoğrafsiz bildirim cuma günü kabul edilmiyor kuzum. Bugün çekemem diyorsan yarın sabah bildirim yapabilirsin bu şekilde bugünkü takım seçmelerine girebilirsin. :KK60:

Aminnnnn canım benim
Günaydınlar sanada herkese günaydın hayırlı cumalar ne güzel eksiler görüyorum masalahhh kizlarrr kıskandım vallahide
Bi toparlayamadım ben ipin ucunu iyice kaçırdım bi bulsam nerelere kaçtı yakalayacagim da
Ben kankişim için her türlü ihtimale karşı ipin ucunu saklamistim. Korkma güvende. :KK68: :KK60: :KK200:

Eklentiler

• IMG_20231222_072513.jpg
    IMG_20231222_072513.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 19
X