- 31 Ekim 2013
- 20.745
- 68.040
- 40
üzülmek, moral bozmak yok bitanemmpatimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
inşallah çok çok iyi bir yuva bulursun canım Şakir'ine, üzülme sen de nolur herşey onun iyiliği için hep bunu düşünBelediyemiz eve yakın bir parkta hoca esliginde hanımlara spor faaliyetleri sunmuş sağ olsun. Bu sabah katıldım çok memnun kaldım. Matimizi çimlere serip spor yaptik. 40 dakika sürdü. Lastikle çalıştık bugün. Bacak, karın, kol hareketleri agirliktaydi.
Dönüşte Şakir' e uğradım. Dünkü hırçınlığı yoktu. Antibiyotik, ağrı kesici iyi gelmiş. Veterinerle muhabbet ettik biraz. Hüzünlü geçti. Şakir' i evlatlık veriyorum.Arkadaslarina çevresine fotoğraflarini gönderecek. En kötü ihtimal yuva bulamazsam ben alacağım dedi. Uzuluyorum ama onun için çok iyi olacak. Öyle teselli buluyorum başka çarem yok.
Çıtır olmaya ant içtik. Yapacağız bitanem.patimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
teşekkür ederim41 kere maşallah bu ne güzellik
bu süreçte hep güzel şeyler beni buldu,burası da öyle iyi ki tekrar bir bakayım KK da neler oluyor dedimİnanılmaz bir degisim
İnsan kıyar mi bu güzelliğe
Leyla emin ellerde.Ona bu süreçten sonra daha iyi bakacağına eminim.
ayyy ne güzel incelmişsinnn yine yaparsın yeter ki vazgeçme. Biryer de dur diyip başlamak çok önemli ya daha da tırmansaydı kilo?patimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
Oyyy abloşDeğil mi tatlım
Teşekkür ederim çok zarif duyguların var
Onu biraktigim için sanki bana kızıyormus gibi hissediyorum.inşallah çok çok iyi bir yuva bulursun canım Şakir'ine, üzülme sen de nolur herşey onun iyiliği için hep bunu düşün
neredeyse aynı yorumu yazmışız bence bu dua kabul oldu :) olcazÇıtır olmaya ant içtik. Yapacağız bitanem.Uzulmek yok , kararlıyız artık.
birazcık üzülecek normal canımın içi, ama yuvasına alıştığında ve inşallah çooookkkkk iyi bakıldığında da çok çok mutlu olacakOnu biraktigim için sanki bana kızıyormus gibi hissediyorum.En mantıklısi bu .
teşekkür ederim kaşıdım gitti :))ayyyy maşallahhh
bayıldım sana bayıldım, totonu kaşı çok pleaseee
çok güzel bir kadınsın, Rabbim nazarlardan korusun
İyi niyetle çikilan yollarda hep guzelliklerle karşılaşılıyor. Estağfurullah Leyla emin ellerde derken Leyl35' i kasdetmistim kendine iyi bakacağına eminim anlaminda. Tabi ki biz her zaman destek oluruz .teşekkür ederimCordelia
bu süreçte hep güzel şeyler beni buldu,burası da öyle iyi ki tekrar bir bakayım KK da neler oluyor dedimdemiştim ya fotolarımı paylaşayım o zaman bu öğün özenimi ve salmayışımı hala çabalayışımı anlarsın diye çok teşekkür ederim sevgili kaptanımız Elhan
ayyy ne güzel incelmişsinnn yine yaparsın yeter ki vazgeçme. Biryer de dur diyip başlamak çok önemli ya daha da tırmansaydı kilo?hepimiz çıtır kızlar olucaz
Canım anneadayii ben .İyi niyetle çikilan yollarda hep guzelliklerle karşılaşılıyor. Estağfurullah Leyla emin ellerde derken Leyl35' i kasdetmistim kendine iyi bakacağına eminim anlaminda. Tabi ki biz her zaman destek oluruz .
Çıtırlık konusunda hemfikiriz ne güzel. Dün basardiysak bugün de başaririz. Ben de 82' lerden 60' lara inmenin mutluluğunu yaşadim. XXL den 38 hatta 36' lara girdim. Onun tarifi anlatilmiyor. Ümidim yine o kilolara inmekte. Zaman almasindan başka bir engel yok önümde. Yeter ki sağlıkla ilerleyelim.iyi ki gelmişsin sayfamıza cok mutluyum.
Hayırlı olsun Büşracim anne demekten kurtardın beni annemCanım anneadayii ben .
Beni mutlu ediyordu tatlımHayırlı olsun Büşracim anne demekten kurtardın beni annem(dil alışkanlığı da geçer yakında)
Tamamdır Büsra annem.Beni mutlu ediyordu tatlımama ismimle seslenilmesi herkes için daha rahat olacaktır
Ahh balımm. tatlı dilli arkadaşımTamamdır Büsra annem.En tatlı annem. daha sonra çıtır annem diyeceğim.
Muhteşem değişim canımpatimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
Şuan kilon kaç ve hedefin kaç?neredeyse aynı yorumu yazmışız bence bu dua kabul oldu :) olcaz
59lardayım hedefim 54-55sınırında seyretmek çünkü 59 sınırı çok tehlikeliŞuan kilon kaç ve hedefin kaç?
Zaten 58-59 şahane olmuş ve evet 55 e falan inersen normal beslenmeye başlayınca zaten bir kaç hafta sonra 57-58 gibi bir şey olacak ve 50leri koruyabileceğin bir rakama inmiş olacaksın.59lardayım hedefim 54-55sınırında seyretmek çünkü 59 sınırı çok tehlikeli