Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Belediyemiz eve yakın bir parkta hoca esliginde hanımlara spor faaliyetleri sunmuş sağ olsun. Bu sabah katıldım çok memnun kaldım. Matimizi çimlere serip spor yaptik. 40 dakika sürdü. Lastikle çalıştık bugün. Bacak, karın, kol hareketleri agirliktaydi.
Dönüşte Şakir' e uğradım. Dünkü hırçınlığı yoktu. Antibiyotik, ağrı kesici iyi gelmiş. Veterinerle muhabbet ettik biraz. Hüzünlü geçti. Şakir' i evlatlık veriyorum. Arkadaslarina çevresine fotoğraflarini gönderecek. En kötü ihtimal yuva bulamazsam ben alacağım dedi. Uzuluyorum ama onun için çok iyi olacak. Öyle teselli buluyorum başka çarem yok.

inşallah çok çok iyi bir yuva bulursun canım Şakir'ine, üzülme sen de nolur herşey onun iyiliği için hep bunu düşün

41 kere maşallah bu ne güzellik

teşekkür ederim Cordelia
İnanılmaz bir degisim
İnsan kıyar mi bu güzelliğe
Leyla emin ellerde. Ona bu süreçten sonra daha iyi bakacağına eminim.
bu süreçte hep güzel şeyler beni buldu,burası da öyle iyi ki tekrar bir bakayım KK da neler oluyor dedim demiştim ya fotolarımı paylaşayım o zaman bu öğün özenimi ve salmayışımı hala çabalayışımı anlarsın diye çok teşekkür ederim sevgili kaptanımız Elhan
patimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
ayyy ne güzel incelmişsinnn yine yaparsın yeter ki vazgeçme. Biryer de dur diyip başlamak çok önemli ya daha da tırmansaydı kilo? hepimiz çıtır kızlar olucaz

İyi niyetle çikilan yollarda hep guzelliklerle karşılaşılıyor. Estağfurullah Leyla emin ellerde derken Leyl35' i kasdetmistim kendine iyi bakacağına eminim anlaminda. Tabi ki biz her zaman destek oluruz .
Çıtırlık konusunda hemfikiriz ne güzel. Dün basardiysak bugün de başaririz. Ben de 82' lerden 60' lara inmenin mutluluğunu yaşadim. XXL den 38 hatta 36' lara girdim. Onun tarifi anlatilmiyor. Ümidim yine o kilolara inmekte. Zaman almasindan başka bir engel yok önümde. Yeter ki sağlıkla ilerleyelim. iyi ki gelmişsin sayfamıza cok mutluyum.

Canım anneadayii ben .

patimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
Muhteşem değişim canım
Tekrar başaracaksın ve bu sefer kalıcı olacak
Bu arada bir önceki seferde de başka takımda birlikteydik. O zaman da Çok güzel bir takımımız vardı ve tabi komple cuma yarışları vardı o zaman Sonra adımı değiştirdim ben.

59lardayım hedefim 54-55sınırında seyretmek çünkü 59 sınırı çok tehlikeli
Zaten 58-59 şahane olmuş ve evet 55 e falan inersen normal beslenmeye başlayınca zaten bir kaç hafta sonra 57-58 gibi bir şey olacak ve 50leri koruyabileceğin bir rakama inmiş olacaksın. çok doğru düşünüyorsun canım. Ben de tekrar 59 a geri dönmeyi çoookk istiyorum ve darısı başıma diyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…