Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana

ayy masallah 40 yasındamısınız Wallahi tebrik ediyorum harika gorunuyorsunuzz

Zor beğenen biriyim ki işim gereği insanların yüzündeki ve vucudundaki eksiklikleri görmek için bakmak durumundayım ondan herkese demem bu sözü canım ama sen gerçekten çoooooookkkkk güzelsin bayıldım. Bunu kaç yıllık estetik direktörü olarak söylüyorum maşallah. Resmen yaşında geriye gitmiş bu arada bu manken gibi fotolarda ki boy-kilo kaç?

Yaaa teşekkür ederim saglikli beslenme,bol su ve yürüyüş etkisi diyelim bence sonra ki fotolarimin hepsi agustos eylul ayindan 1.60 boyum 57-58 kiloydum fotolarda.. oncekiler en eski olan 90 digerleri 63-66 arasi

Bravi canım

Lahana özellikle beyaz lahana beni de şişiriyor. Diyet sırasında yemiyorum. Geçmiş olsun canim

İnanılmaz bir degisim
İnsan kıyar mi bu güzelliğe
Leyla emin ellerde. Ona bu süreçten sonra daha iyi bakacağına eminim.

Canım bu ara telefondan sıkıntım var. Mikrofon ile yazıyorum dokunmatik sorunlu biraz yazmakta zorlanıyorum

ayyyy maşallahhh

bayıldım sana bayıldım, totonu kaşı çok pleaseee

çok güzel bir kadınsın, Rabbim nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…