Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ayyynen öyle bir şey yediğimde ödem olduğumda kilo aldım eyvah yine tırmanıyorum demeyeceğim sularda yüzmek... geri dönüşü kolay sınırlar :) istikrar,içsel motivasyon ve bu motivasyonu canlı tutacak arkadaşlar etkinlikler( burada olduğu gibi) olduğu sürece gerçekleşmeyecek birşey yok,eminim 59 a döneceksin

Ya böyle spor yapan adida sporla ilgili bi hatun vardı o sen misin eski nick neydi

Ya böyle spor yapan adida sporla ilgili bi hatun vardı o sen misin eski nick neydi
Evet benim canım hatta spor kaptanı olmuştum o zaman o zman birde takımlarda kaptan ve kaptan yardımcısı oluyordu. Sonra kaptan yardımcısıda ben olmuştum tubi ile görüyorduk takımı Fit blonde , ondan öncede yellow girl dü canım. ❤

oozmanlar haftanın 2-3 günü latin dansa
2-3 günü platese gidiyordum.
Ayrıca yine kondisyon bisikleti,koşu bandı vs. Evde spor odam vardı ayrıca yapıyordum.
Latin dans öncesi de zumbaya gitmiştim hatta
Spor ve dans delisi bir şeydim aynen

Merhaba kızlar nasılsınız epeydir gelemiyorum ama aklım sizde bugün güzel ama yorucu bir gündü yoğun bir gündü ama duygusal tatmin olarak güzel bir gündü veren el alan el arada köprü gibi oldum çok hoşuma gitti çok mutlu oldum güzel bir duygu ya

14. Takımdı galiba?

Çok sevindim canım benim en azından düzenlenen kadar balkonundan daha iyi ilgilenirsin
Ben hala hazır değilim gelmeye bu kış benim böyle yoğun yorucu olacak ama hazırlığa girmeyi düşünüyorum çünkü burdan koparsam işin ucu kacar

maşallah verirsin insa zaten yol mol kalmamks sendee Leyla
yaaa öyle deme son kilolar çok çok zorrr hele yaşta olunca...bak 60.2 ile başladım 59.4 e ondanda 59 a indim pazartesi bi tartıl 59.9 gramlarla işliyor düşük kilo... kilom yüksek olduğu zamanlar bir haftada 3 kilo verdiğimi hatırlarım :))

Şakir için balkona gelemeden yuva arayislari başlattılar canım. Veteriner bizde kalsın ben ona aile bulacağım dedi.
Hazırlığa girmek istediğin zamanı haber et tatlım.. Doğru düşünmüşsün ipin ucu gerçekten kaçıyor emeklere yazık oluyor.

Evet haklısın kararlı olmam lazım ama o zamanda kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum. Bolumdekiler biliyor diyette olduğumu onlara hep hayır diyorum ama bu okulda yılda 1 ya da2 kez ancak oluyor o yüzden hayır diyemedim canim.

Ay yicem kedini ya minnoşum inşallah hemencecik iyileşir.
Allah kabul etsin canisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…