- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
ayyynen öyle bir şey yediğimde ödem olduğumda kilo aldım eyvah yine tırmanıyorum demeyeceğim sularda yüzmek... geri dönüşü kolay sınırlar :) istikrar,içsel motivasyon ve bu motivasyonu canlı tutacak arkadaşlar etkinlikler( burada olduğu gibi) olduğu sürece gerçekleşmeyecek birşey yok,eminim 59 a döneceksinZaten 58-59 şahane olmuş ve evet 55 e falan inersen normal beslenmeye başlayınca zaten bir kaç hafta sonra 57-58 gibi bir şey olacak ve 50leri koruyabileceğin bir rakama inmiş olacaksın.çok doğru düşünüyorsun canım. Ben de tekrar 59 a geri dönmeyi çoookk istiyorum ve darısı başıma diyeyim o zaman ❤
Muhteşem değişim canım
Tekrar başaracaksın ve bu sefer kalıcı olacak
Bu arada bir önceki seferde de başka takımda birlikteydik. O zaman da Çok güzel bir takımımız vardı ve tabi komple cuma yarışları vardı o zamanSonra adımı değiştirdim ben.
yine gidecek cok guzel olacak kipatimsilizm Ilk resimde 93 ikinci resim 60-65 arası bir şey sanırım. Aynı bluz şimdi yine şişko oldum.
Eki Görüntüle 3355278
maşallah verirsin insa zaten yol mol kalmamks sendee Leyla59lardayım hedefim 54-55sınırında seyretmek çünkü 59 sınırı çok tehlikeli
Evet benim canım hatta spor kaptanı olmuştum o zamanYa böyle spor yapan adida sporla ilgili bi hatun vardı o sen misin eski nick neydi
14. Takımdı galiba?Evet benim canım hatta spor kaptanı olmuştum o zamano zman birde takımlarda kaptan ve kaptan yardımcısı oluyordu. Sonra kaptan yardımcısıda ben olmuştum tubi ile görüyorduk takımı Fit blonde , ondan öncede yellow girl dü canım. ❤
oozmanlar haftanın 2-3 günü latin dansa
2-3 günü platese gidiyordum.
Ayrıca yine kondisyon bisikleti,koşu bandı vs. Evde spor odam vardı ayrıca yapıyordum.
Latin dans öncesi de zumbaya gitmiştim hatta
Spor ve dans delisi bir şeydim aynen
Çok sevindim canım benim en azından düzenlenen kadar balkonundan daha iyi ilgilenirsinGünaydın bitanem gelmene çok sevindim.
Sosyal medyada bir şeyini paylaşmayacağım artık. Dün benim de aklıma geldi tontişim çok güzelleşti .sitede de herkesin sevgilisi. Diğer kediler gibi değil çok uysal . Pencereden takip ediyorum sürekli birilerinin kucağında.
İyileşecek inşallah. Eşim ameliyat sonrası iyileşene kadar evde balkonda bakmama tamam dedi. Balkonumuz büyük ve camlı en azından hijyenine dikkat ederim. Antalya çok soğuk da değil ayrıca battaniye falan da orterim . İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen nasılsın kankişim
yaaa öyle deme son kilolar çok çok zorrr hele yaşta olunca...bak 60.2 ile başladım 59.4 e ondanda 59 a indim pazartesi bi tartıl 59.9maşallah verirsin insa zaten yol mol kalmamks sendee Leyla
aaaa kim kızdırdı seni
Şakir için balkona gelemeden yuva arayislari başlattılar canım. Veteriner bizde kalsın ben ona aile bulacağım dedi.Çok sevindim canım benim en azından düzenlenen kadar balkonundan daha iyi ilgilenirsin
Ben hala hazır değilim gelmeye bu kış benim böyle yoğun yorucu olacak ama hazırlığa girmeyi düşünüyorum çünkü burdan koparsam işin ucu kacar
Evet haklısın kararlı olmam lazım ama o zamanda kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum. Bolumdekiler biliyor diyette olduğumu onlara hep hayır diyorum ama bu okulda yılda 1 ya da2 kez ancak oluyor o yüzden hayır diyemedim canim.Afiyet olsun aşkitom.Dört kaşık pilavdan korkma önceki öğünde sağlıksız karbonhidrat yok. Turşu da yok. Ödem beklemiyorum.
Afiyet olsun bademim.Bugune salata eklersin dünü telafi edersin ikimiz de mutlu oluruz inşallah
Ödem suyunu unutma olur mu
Tamam bitanem nasıl istersen öyle yaparız.Cok özletme ama Dualarimiz seninle hayırlısıyla istediğin güzellikte evine kavuşmani diliyorum.
60' lara geçip orada heyecanla seni ve @sibel_84 i beklemeyi ümit ediyorum.Tesekkur ederim bitanecim.
Afiyet olsun Hayalcim.Guzel menü şifa olsun inşallah
Sen harika bir güzelliksin.
Evet gün boyu çok yememişsin inşallahodemle uyanmazsin kuzum.
Şakirim inşallah iyileşir.Korkulu gözlerle bana bakışları gözümden gitmiyor Bethim.
Tatlım iyileş o tek cümle paragrafa dönüşecek.Cok üzüldüm menüyü görünce istiyorum ki önüne ne gelirse gelsin ne kadar ısrar olursa olsun kararlıyım bozamam diyesin. Bu çok zor tabi.
İnşallah iyileşir canım. Çenedeki üç diş cekilecek . Veteriner yemede sıkıntı olmaz dedi.
Daha önce bizimleydi nur. Doğru hatırlıyorsun canım.
Sağ ol bitanem. İnşallah eski sağlığına kavuşur.
Anladım kuzum.
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim canım.
Bayilacaklar işte bizim yaşamak istedigimiz ev tam da burası diyecekler.
Kermes , sergi bayağı yordu seni .
Günaydın güzel bir gün gecirmeni dilerim Sibelim.
Ay yicem kedini ya minnoşum inşallah hemencecik iyileşir.Günaydın bitanem gelmene çok sevindim.
Sosyal medyada bir şeyini paylaşmayacağım artık. Dün benim de aklıma geldi tontişim çok güzelleşti .sitede de herkesin sevgilisi. Diğer kediler gibi değil çok uysal . Pencereden takip ediyorum sürekli birilerinin kucağında.
İyileşecek inşallah. Eşim ameliyat sonrası iyileşene kadar evde balkonda bakmama tamam dedi. Balkonumuz büyük ve camlı en azından hijyenine dikkat ederim. Antalya çok soğuk da değil ayrıca battaniye falan da orterim . İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen nasılsın kankişim
Allah kabul etsin canisiMerhaba kızlar nasılsınız epeydir gelemiyorum ama aklım sizde bugün güzel ama yorucu bir gündü yoğun bir gündü ama duygusal tatmin olarak güzel bir gündü veren el alan el arada köprü gibi oldum çok hoşuma gitti çok mutlu oldum güzel bir duygu ya