Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Bugün yürüyüşle başladım sporuma ateşli kırmızı kaptanımoglen
de inşaallah pilatese gidicem

Emeğine sağlık canım Gönüllü işlerde taşın altına eline koyan insanlara çok saygı duyuyorum Allah razı olsun

+1" dinsizin hakkından imansız gelir" o lafı söylemeye utanmiyan duydugundan da unatmiyacak

Afiyet olsun arkadaşım emzikli bir anne olarak güzel menü bence
Teşekkür ederim canım
Portakal suyunda haklısın canm gerçekten fazla oldu ama küçük gelinimiz yapmıştı geri ceviremedim çok naif kıyamıyorum ona
Aradı abla çocukları al gel diye ben de bı kahve içimlik geçtim onun da küçük bebeği var o yüzden mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum o ısrarla çağırdığı zaman gidiyorum çocuklara bize yapma dedigim halde bir sürü hazirlik yapmaya çalışıyor dün de arayınca geçtim dedim bişey yapma ben elmalı turta yapmıştım onu aldım götürdüm tabiki ben yemedim sadece iki dilim çocuklara bırakıp birazını kardeşimlere birazını komşuya götürdüm kaybettim ortadan

Kahve mi içip biraz dinlendim.Ev savaş alani sabah okul hazırlığı yaparken benim gençler anlatılmaz yaşanır bir hale sokuyolar özellikle odalarını Evi topliyip öyle kahvaltıyı hazirliyim sonra kuccugumun okulu günlük koşturma baslisin bana görüşürüz kızlar

Neden ketoyu bıraktın cnm.Ben hep yapmak istedim lakin keto menüleri makrosu mikrosu hazırlamakla uğraşmaktan korktuğum için hiç basliyamadim
Bogazimi tutmak zor geldi duygusal aclik, can çekmesi gibi şeyler. 1 ay gibi sürdü. Ara ara da yaptim.
Hesaplar cok zor degil . 1 video ve fatsecret programına 3-5 gun yediklerini girsen alisirsin, gerisi brnzer oluyor. Ne kadar et ne kadar kuruyemis yiyecegin veya sebze porsiyonlarin bir yerden sonra standarylasiyor .
Ketokafasinin bütün videolarini izledim. Temiz keto beslenmeyi yasam tarzi olarak benimsemek isterdim. Şöyle yaglari doymuş yagdan degil de zeytinyagindan gelen bir keto
Mesele zayiflamak ve kiloyu geri almamak bu konuda kendine guvenmek ise: az meyve , süt ürünü haftada 1 de olsa ekmek, şekerli birseyler baklagil tuketerek zayiflamak ve devam ettirmek istiyorum. Direnc olursa bir ileri seviyeye yani ketoya gecerim

Hesap videosu bu

Ben konunun başını bilmiyorum, kim hamile, ilk bebek mi, torun mu nedir emin değilim ama sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun, mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun. Amiinn.
Günaydın,kızım 2.bebeğine hamile,herhalde bir karışıklık oldu.
6 yaşında bir kız torunum var,gelecek olanda cinsiyeti belli oldu erkek oluyormuş,sağlıcakla gelsin yeter ki kız erkek hiç önemli değil.
Çok teşekkürler sağol,amin sağlıklı olsun yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…