Afiyet olsun canımDengem bozuldu akşam yemek sonrası biraz uyudum simdide uyku tutmadı menümü yazayım
Sabah
2 parça krep arası kaşar
3 zeytin
Ara
Cennet hurmasi 1 adet
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba
Fırında sebze kızartması yogurtlu
Şu 2.litre ancak oldu
Spor 15 dkk lesli
5.bin adım pazara git gel
Evde bütün gün koşturmaca
sibel_84 LenaG @Boncuk2307
Defterde menü de muhteşemKızlar günaydın dünkü menüm . Defteri arkadaşım verdi hoşuma gitti Eki Görüntüle 3505437
LenaG @Sitare55
Bugün yürüyüşle başladım sporuma ateşli kırmızı kaptanımBurdayım öğretmenimabşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın @dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim
Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış
Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beniafiyet eksi olsun canım
Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum
Neyle olsun de bakem
Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım
Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacakafiyet bol eksi olsun çakime
Afiyet eksi olsun canım
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma
Hahaha bugün beni çok güldürdün
Hiç hem de hiç beğenmedim
Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yoksalata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni
Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk
Tablo gibi menü bak bak maşallah de
Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyambizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim
Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum
Emeğine sağlık canımCanımlaaar neler yapıyorsunuzSizler mışıııl mışıl uyurken ben menülere baktım not ettim sporları da öylee iki günlük iş tamamlandı. Beni sorarsanız 3 çocukla çıldırmakla meşgulüm yeğenlerim gelince benim oğlan da kudurdu Aşırı diyeti bozmadan devam etmeye çalışıyorum inşallah az bir artıyla tekrar döneceğim. Yine de buralardayım benden kurtulamazsınız
+1" dinsizin hakkından imansız gelir" o lafı söylemeye utanmiyan duydugundan da unatmiyacakIlkel erkek muhabbetionemli olan eşinin tepkisi diyeceğim de espri sanilarak söylenmiş bir söze gulsem mi diye düşünup gulumseyebilir . bir de o anlik kıskanılmak onu onere eder. Bunu önce eşinle konuş bu espirilerden hoşlanmadığıni sonra diger kisi ile araniza mesafe koymaya çalışin. Yani kadinlar müsluman namuslu oldugu icin bu toplumda psikolojik siddet görüyor " Allah yeter ki insani dinden imandan ayirmasin artik kadini erkegi yok ikinciyi ücuncuyu getirmek icin " gibi edepsiz sozleri hak ediyorlar. Ortaya bomba bırakip cayini icecen , onlar da hakkaten ya acaba karim beni aldatir mi dusunup dursunlar iste prenses seviyemiz bozulmasin diye birilerinden uzak duruyos
Amin canım aminOğlunun hayırlı, huzurlu yaşları olsun canım
Bende o hayalle yaşıyordum. Olmuyor mu?Çocuklarim küçükken ve çalışırken emekli olunca doyunca uyurum diyorsun sonuç bu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun arkadaşım emzikli bir anne olarak güzel menü bence
Portakal suyunda haklısın canm gerçekten fazla oldu ama küçük gelinimiz yapmıştı geri ceviremedim çok naif kıyamıyorum onaSalep olmasa çayla eşlik etsem de ne güzel olurdu canım gerisş mükemmel adım sayını da gördüm süper
Reçel mayonez olmamalı canım illa istiyorsan pekmez veya bal bir tatlı kaşıgı. Birde kaşar peynirş her gün olmasın olur mu akşam menin süper bol eksi olsun
Canıımm çok ucuza mutfak tartıları satılıyor malum sitede trend diyşm sen anla. Ben kullanıyorum çok memnunum incecik ekmwk diyprsun bir bakıyorum 40 gr cıkıyor aman diyim sen de al
Kız sen ne taraftasın aaaa
Oy oy anlattım canlarım yengeme yeşil mancar yemeği pişirttim menüm temiz spor yok bolca iş güç var. Eve gelince de ben çocukları yıkayyaım sütü pişireyim diye başı kesik tavuk gibi o tarafa bu tarafa uğraşırken eşimin habersizce kv ile gelmesiyatak falan yaptım amaann düşüncesiz insanlar ile geçinmek çok zor
Menün erlenden bitmiş ablam pilav hiç gözüme batmadı yürüyüş zaten süperdibol eksi olsun
Ellerine sağlık kaptanım hem zihnin hem bedenin yoruluyor teşekkür ederiz canımızsın
Ya ne demek niye mi yazdın hep yaz lütfen yaz
Senden şevklenen bri daha yapmaya başlar süper olır
Hey Allahım kayınbaban da olsa öz baban da olsa birdaha uanımda bu muhabbeyleri yapmauın hiç sevmem diye net ol canım. Yaşlarına göre de konışmayı bilsinler.
Takımıma nasıl kişileri almışım yaaa böyle bilinçli oy ooyy bu sadeve bir tanesisibel_84 daha bu şekil 14 gülüm daha var
Öpem seni rüyanda beni gör
Portakal suyu nooo onun yerine bir adet portakal canımcımbir bardak portakal suyu için en az 2.5 portakalın sadece suyunu içip şekerli kısmını yani posasını lifini almıyorsun
Menünün kalanı süper ekai olsun çiçeğime
Niye tek öğün canımcım yazmış mıudın?
Menün sporun suyun harika
Bana sadece sabahın peunirleri fazla geldi canım gerisş gayet dengeli
Takımıma bak beee
Harika menü canım saeidece aporu arttırırsak muhtişim olacak
Canımsın kız
Fezammm emeklerinin karşılığınj al inşallah
Afiyet eksi olsun
+1 de benden ben de tavıdayken densizlere cevabı yapıştırıyorum daha sınırları aşacak laf söylemeye cesaret edemiyorlar arada delilik yapıp gediğine oturtmak lazım lafi+1" dinsizin hakkından imansız gelir" o lafı söylemeye utanmiyan duydugundan da unatmiyacak
Hava tam uyumalik da ondan ben de köyde çalışıyorum soba sıcacık hasta gelmese uyuyacam da olmuyorNeden uykum var benim.
Bogazimi tutmak zor geldiNeden ketoyu bıraktın cnm.Ben hep yapmak istedim lakin keto menüleri makrosu mikrosu hazırlamakla uğraşmaktan korktuğum için hiç basliyamadim
Haftaya baslayisina puanımBugün yürüyüşle başladım sporuma ateşli kırmızı kaptanımoglen
de inşaallah pilatese gidicem
Aynen öyle cnm gerekene bam bam bam+1 de benden ben de tavıdayken densizlere cevabı yapıştırıyorum daha sınırları aşacak laf söylemeye cesaret edemiyorlar arada delilik yapıp gediğine oturtmak lazım lafi
Evet canım çok haklısınAkşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım hem ekmek patates hem şehriye yanına salata olsa aynen güzel olurmuş yada ekmeği yemeyebilirmissin yarına toplarsın
Günaydın,kızım 2.bebeğine hamile,herhalde bir karışıklık oldu.Ben konunun başını bilmiyorum, kim hamile, ilk bebek mi, torun mu nedir emin değilim ama sağlıkla gelsin kuzucuk inşallah. Çok güzel bir ömrü olsun, mutlulukla huzurla büyütmek nasip olsun. Amiinn.
Bende aksi gibi nöbetçiyim. Nöbetçi olmasam 15 dakika bile yeter kısa bir kestirme yaparım.Hava tam uyumalik da ondan ben de köyde çalışıyorum soba sıcacık hasta gelmese uyuyacam da olmuyor