Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin🥺🥲 iyi ki bu karari aldın kız aferin sana😎💪🏻
IMG_20231220_125053.jpg IMG_20231220_125031.jpg IMG_20231220_124956.jpg IMG_20231220_124912.jpg

Evet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin🥺🥲 iyi ki bu karari aldın kız aferin sana😎💪🏻
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
ayy masallah 40 yasındamısınız ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Wallahi tebrik ediyorum harika gorunuyorsunuzz

Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Zor beğenen biriyim ki işim gereği insanların yüzündeki ve vucudundaki eksiklikleri görmek için bakmak durumundayım ondan herkese demem bu sözü canım ama sen gerçekten çoooooookkkkk güzelsin bayıldım. 🧿 Bunu kaç yıllık estetik direktörü olarak söylüyorum maşallah. Resmen yaşında geriye gitmiş 🧿 bu arada bu manken gibi fotolarda ki boy-kilo kaç?

Zor beğenen biriyim ki işim gereği insanların yüzündeki ve vucudundaki eksiklikleri görmek için bakmak durumundayım ondan herkese demem bu sözü canım ama sen gerçekten çoooooookkkkk güzelsin bayıldım. 🧿 Bunu kaç yıllık estetik direktörü olarak söylüyorum maşallah. Resmen yaşında geriye gitmiş 🧿 bu arada bu manken gibi fotolarda ki boy-kilo kaç?
Yaaa teşekkür ederim 🥰 saglikli beslenme,bol su ve yürüyüş etkisi diyelim bence🧘🏻‍♀️🙏🏼 sonra ki fotolarimin hepsi agustos eylul ayindan 1.60 boyum 57-58 kiloydum fotolarda.. oncekiler en eski olan 90 digerleri 63-66 arasi

🌸🌿🌸🌿🌸 19 Aralık salı menüsü 🌸🌿🌸🌿🌸
🌿Sabah
2 haslanmıs yumurtadan salata, 4 dilm peynir,4 siyah zeytin,1 tatli kasigı tahin pekmez
🌿Ara
1 kupa emziren anne çayı tuzlu 2 tane kurabiye
🌿Öğle
1 muz
🌿Aksam
1 kase tarhana corbası ,5 yk kıyma kavurma , 4 dilim ekmek, 5 yk yogurt

💦 1,5 lt
Elhan Elhan
🤸🏻‍♀️
*Köprüdeyken yukarı tekme sag sol 60
*Makas 70
*Kurbaga baskısı 40
*Yana bacak açma sag sol 40
*Plank 50 sn
Toplam spor 280 puan 💜 Cordelia Cordelia

😀Kütük gibi olmuşum bunları yaparken daha iyi anladım.. Masterfit için çok küçük benim için çok büyük bir adımdı🙃🙃.. az da olsa beni mutlu etti😍 .. kendime söz vermiştim 👍
Bravi canım ❤️😊❤️😊

Merhaba arkadaşlar dün giremedim karın ağrısı gaz şikayetlerinden kıvranıyorum.. Bi süredir lahananın bende ki etkisi üzerinde gözlemleme yapıyordum artık kesinleşti; lahana bana dokunuyor :KK43: pazar akşamı fırınlanmış lahana yemiştim,pazartesi sabah şiş karınla uyandım hatta +900 çıktım sebebi bu olmalı. pazartesi öğlende yedim lahana sonrası benim için ızdırap...bugün 3. gün wc ye çıkamadım. Böyle olduğunda herhangi bir çay vs içmiyorum vücudum kendi kendine halledecektir biraz sabır sadece... şu an hiçbir şey beni mutlu edemiyor wc yolu gözlüyorum :KK42:
Lahana özellikle beyaz lahana beni de şişiriyor. Diyet sırasında yemiyorum. Geçmiş olsun canim😊

İnanılmaz bir degisim :nazar:
İnsan kıyar mi bu güzelliğe :sampiyon::sampiyon:
Leyla emin ellerde. :dua::KK200:Ona bu süreçten sonra daha iyi bakacağına eminim. :super:

Günaydın kaptanim. :KK60: Moral olmayınca enerji diplerde canım. Kendini iyi hissetmedigin bence. Beyin olumsuzluklari fark ettiğinde acıdan korunmak için vücudu kitlemeyi seçiyor. Hastalık , ölüm , kayıplar dengemizi bozuyor. Yaşamak zorundayız , unutmak zorundayız , devam etmek zorundayız bitanem. Salma kendini artık lütfen :dua:
Canım bu ara telefondan sıkıntım var. Mikrofon ile yazıyorum dokunmatik sorunlu biraz yazmakta zorlanıyorum

ayyyy maşallahhh :nazar::nazar: :KK60: :KK60: :KK60:

bayıldım sana bayıldım, totonu kaşı çok pleaseee :KK70:

çok güzel bir kadınsın, Rabbim nazarlardan korusun :KK36::KK200:

X