- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu 2 gün de menülere dikkat edersek cuma çok mutlu olucazGünaydın bitanem çok sevindim Bende de minnacık bir eksi vardı. Şükür dedim. Cumaya kadar hep mutlu devam eder inşallah.
ayy masallah 40 yasındamısınız Wallahi tebrik ediyorum harika gorunuyorsunuzzEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Zor beğenen biriyim ki işim gereği insanların yüzündeki ve vucudundaki eksiklikleri görmek için bakmak durumundayım ondan herkese demem bu sözü canım ama sen gerçekten çoooooookkkkk güzelsin bayıldım. Bunu kaç yıllık estetik direktörü olarak söylüyorum maşallah. Resmen yaşında geriye gitmiş bu arada bu manken gibi fotolarda ki boy-kilo kaç?Evet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Eki Görüntüle 3355265 Eki Görüntüle 3355266 Eki Görüntüle 3355267 Eki Görüntüle 3355268
Yaaa teşekkür ederim saglikli beslenme,bol su ve yürüyüş etkisi diyelim bence sonra ki fotolarimin hepsi agustos eylul ayindan 1.60 boyum 57-58 kiloydum fotolarda.. oncekiler en eski olan 90 digerleri 63-66 arasiZor beğenen biriyim ki işim gereği insanların yüzündeki ve vucudundaki eksiklikleri görmek için bakmak durumundayım ondan herkese demem bu sözü canım ama sen gerçekten çoooooookkkkk güzelsin bayıldım. Bunu kaç yıllık estetik direktörü olarak söylüyorum maşallah. Resmen yaşında geriye gitmiş bu arada bu manken gibi fotolarda ki boy-kilo kaç?
Teşekkür ederimayy masallah 40 yasındamısınız Wallahi tebrik ediyorum harika gorunuyorsunuzz
Annemdeyim abla oyüzden girmek nasip olmadiBence de boş bırakma günaydın mesajlarin çok tatlı
Hahaha dogrudurrrAslında çeviri yapmış kuzum. Sabah saşkinligi var üzerinde ondan şey edememişsin
Tamam canim . TeşekkürlerKesinlikle sorun olmaz bitanem Herkesin kolaylıkla yazabilecegi, etikette sorun olmayacak şekliyle güzel bir nick bulmani dilerim.
Ahh iste tam da dediğin gibi oluyorİşte bu cümleyi duyunca yaşadığın tüm zorluklar , sıkıntılar bir anda bitiyor yerini mutluluğa bırakıyor.
Bravi canım19 Aralık salı menüsü
Sabah
2 haslanmıs yumurtadan salata, 4 dilm peynir,4 siyah zeytin,1 tatli kasigı tahin pekmez
Ara
1 kupa emziren anne çayı tuzlu 2 tane kurabiye
Öğle
1 muz
Aksam
1 kase tarhana corbası ,5 yk kıyma kavurma , 4 dilim ekmek, 5 yk yogurt
1,5 lt
Elhan
*Köprüdeyken yukarı tekme sag sol 60
*Makas 70
*Kurbaga baskısı 40
*Yana bacak açma sag sol 40
*Plank 50 sn
Toplam spor 280 puan Cordelia
Kütük gibi olmuşum bunları yaparken daha iyi anladım.. Masterfit için çok küçük benim için çok büyük bir adımdı.. az da olsa beni mutlu etti .. kendime söz vermiştim
Lahana özellikle beyaz lahana beni de şişiriyor. Diyet sırasında yemiyorum. Geçmiş olsun canimMerhaba arkadaşlar dün giremedim karın ağrısı gaz şikayetlerinden kıvranıyorum.. Bi süredir lahananın bende ki etkisi üzerinde gözlemleme yapıyordum artık kesinleşti; lahana bana dokunuyor pazar akşamı fırınlanmış lahana yemiştim,pazartesi sabah şiş karınla uyandım hatta +900 çıktım sebebi bu olmalı. pazartesi öğlende yedim lahana sonrası benim için ızdırap...bugün 3. gün wc ye çıkamadım. Böyle olduğunda herhangi bir çay vs içmiyorum vücudum kendi kendine halledecektir biraz sabır sadece... şu an hiçbir şey beni mutlu edemiyor wc yolu gözlüyorum
41 kere maşallah bu ne güzellikEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
İnanılmaz bir degisimEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana
Canım bu ara telefondan sıkıntım var. Mikrofon ile yazıyorum dokunmatik sorunlu biraz yazmakta zorlanıyorumGünaydın kaptanim. Moral olmayınca enerji diplerde canım. Kendini iyi hissetmedigin bence. Beyin olumsuzluklari fark ettiğinde acıdan korunmak için vücudu kitlemeyi seçiyor. Hastalık , ölüm , kayıplar dengemizi bozuyor. Yaşamak zorundayız , unutmak zorundayız , devam etmek zorundayız bitanem. Salma kendini artık lütfen
Afiyet olsun canım Güzel menü.Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
Bal kaymak
Ara
1 elma
1 dilim bitter
Akşam 18.00
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
Salata
Tamam bitanem. Moralinde sıkıntı olmasın yeter ki.Canım bu ara telefondan sıkıntım var. Mikrofon ile yazıyorum dokunmatik sorunlu biraz yazmakta zorlanıyorum
ayyyy maşallahhhEvet bu benim 18-40 yaş maceram. Gerci son fotolar hep gecen s ne ve bu seneye aitte gecmiste kendimj begenmedigim icin pek fotom yok. Mesela sutunun arkasina saklanmisim hatta minicik cantadan medet ummusum. Ah minik Leyla kilon yüzünden ne zorbaliklar cektin iyi ki bu karari aldın kız aferin sana