Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı olsun hepimize sıkılaşıp, şekillenip , incelelim Bunlar diyetin yapamayacağı şeyler.

Tokluk şekeri ne ki...hiç tok hissettirmiyor mu bir şeyler yapsın o zaman niye korkutuyor seni .
tokluk şekeri, yemekte ilk lokmandan itibaren tam 120 dk sonra kan şekeri değerin. benim tokluk şekerim açlık şekerimden çok daha düşük hatta bayağı düşük. 3 ay sonra kontrol verdi. bir de yaklaşık 10 kiloya yakın kilo ver öyle gel kontrole dedi ilaç yazayım mı dedi yok dedim ben hallederim beslenmeyle.

İnsülin direnci için ilaç alıyormusun canım yoksa kilo veremezsin. Kilo vermeye direk engel insülin direnci.

Emeğine sağlık canım

İnsülin direnci için ilaç alıyormusun canım yoksa kilo veremezsin. Kilo vermeye direk engel insülin direnci.
yok canım ikisi için de ilaç almıyorum. almak istemiyorum çünkü o ilaçlar da şimdi aklıma gelmedi adı bilmem ne hücrelerinin yapısını bozuyormuş zamanla. yani diyabete hazırlıyormuş resmen. uzman kendi ağzıyla söylemişti daha önce.
ben de şimdilik beslenmeyle düzeltmeye çalışacağım. fenalaşıyor musun dedi. yok dedim ihtiyaç hissedersem ağzıma birşey atıyorum. çantamda küçük kutu içinde kuru meyve ve ceviz badem falan oluyor her zaman. iyi o zaman beslenmeyle düzeltmeye çalış ama kontrol yazıcam sana dedi.
aklımı başıma almam lazım açıkçası

Afiyet olsun canim. İlk sayfada spor puanları var yüzme dk 6 puan
1 saat yüzme 360 puan şeklinde bildirim yaparsan sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_20231218_235548_Opera.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah canım. Bu sayfanın sporda show yapıyordu İnşallah döneceğiz o gunlere
Bugünkunu de mi yaziyoruz canım? Bir de ip atlamanın puani biraz yüksek değil mi acaba ? Yarım saatlik Leslie de çok daha fazla ter atarken ip atlama o kadar da zor gelmiyor bana ne bileyim süresi fln da kısa . Ya da Leslie nin puanı mi düşük? Ben boosted olanı yapıyorum . Nefes nefese kalıyorum . Bilemedim.

Son düzenleme:
Bugünden başlıyoruz canim. İp atlamak bana zor geliyor ileride yapılan sporlara göre puan değerlendirme yaparız canim

Bugünden başlıyoruz canim. İp atlamak bana zor geliyor ileride yapılan sporlara göre puan değerlendirme yaparız canim
Tamam canim.
10bin adım 1000 puan
30 dk Leslie boosted 300 p
200 ip atlama 1000 p ( 100 100 seklinde atliyorum ben )
1 saat ev süpürme toz alma 300 puan( oğlum batirmisti her yeri . Saat 23 civarı yaptim.)
Toplam 2600 p
Cordelia

Çok geçmiş olsun canım, sıkıntılarınız çabucak geçsin gitsin

Herkeese iyi geceler
Sabah 6 da tartılıp gece 12 de mesaj yazabildim.. Niyet ettim kendim için daha verimli olmaya Bebeğimle kızımla işler bitmiyor ve evin içinde kosmaktan şu an tabanlarım ağrıyor.. Neyse bahane yok düzelmek için kalbimi rahatlatmak için birseyler yapmalıyım..
Geçen cuma 84.0
bugun 83.7
-0.3kg
Elhan
Buraya yazıp çıkıyorum kilom bir iniyor bir çıkıyor buraya gelirkende demistim amacım poaca yemek.yerine ekmek yemek diye

Niyetim düzelmek 3 aylık bebemle düzene girmek .. yeni evimde bir günde işlerin bitmeyecgıni kabullenmek .. Mola vermeyi nefes almayı bilmek.. Kendim için birşeyler yapmalıyımm .. yoksa depresyona ramak kaldı
Pazartesi menusu
Sabah
Tereyagda yumurta,4 zeytin,3 dilim peynir,4 dilim ekmek ,1 tatlı kasıgı tahin pekmez, 1 tane kare dilim helva
Ara
1 kupa emziren anne çayî ve badem
Ara
1 tane gofret çikolata
Akşam
1 kase şehriyeli kıymalı corba
, 4 tane bonik(Malatya yöresine ait bulgur koftesi)

Su 2 lt
Spor yok yarın kendime söz veriyorum spor yapıcam Cordelia

Beni ya çıkarın yada yürüyüş için en alt limit 2000 olsun
Bisikleti yukardan indirmek istiyorum da oğlanlar biraraya gelemiyorlar, inerse az az ondan da sürerim
Terapim ertelendi, evde dolanmayla kasları kuvvetlendiremeyeceğim, bişeyler yapsam iyi olur

Canım apayrı yaşam mı yapsan?

Niyet ettiysen gerisi gelir canım, yeterki bozma

Hiç gerek yok ilaca. Kullandığım ilaç hastanelik edince hemen bıraktım.
Üstelik insülin ilacı kilo aldırdı bana.
Ben sağlıklı beslenerek verdim kiloyu ve insülin direncine karşı verdiğim savaşı yendiğimi düşünüyorum. 14 kilo gitti şu ana kadar. Aklımdaki rakama ulaştığım zaman ölçtürecem tekrar insülin direnci var mı yokmu? Endokrin doktoru demişti zaten ne kadar kilo verirsen o kadar insülin direncin düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…