- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Hayırlı olsun hepimizeHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
Tüm spor bildirimlerinizde :
Cordelia 'nın etiketlenmesini,
Spor yapılan tarihin yazılmasını,
adım veya tüm sporların puanları ile bildirilmesini,
adım resmi atabilenlerin mutlaka resim atmasını,
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
@Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi Busra196 Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi 60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi
tokluk şekeri, yemekte ilk lokmandan itibaren tam 120 dk sonra kan şekeri değerin. benim tokluk şekerim açlık şekerimden çok daha düşükTokluk şekeri ne ki...hiç tok hissettirmiyor mubir şeyler yapsın o zaman niye korkutuyor seni .
İnsülin direnci için ilaç alıyormusun canım yoksa kilo veremezsin. Kilo vermeye direk engel insülin direnci.tokluk şekeri, yemekte ilk lokmandan itibaren tam 120 dk sonra kan şekeri değerin. benim tokluk şekerim açlık şekerimden çok daha düşükhatta bayağı düşük. 3 ay sonra kontrol verdi. bir de yaklaşık 10 kiloya yakın kilo ver öyle gel kontrole dedi ilaç yazayım mı dedi yok dedim ben hallederim beslenmeyle.
Emeğine sağlık canımHerkese iyi geceler dilerim.
Bugün itibari ile spor listelerini tutma görevini @kayipdunya arkadaşımızdan devraldım. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyorum.
ve resim atılsa bile resmin içeriğindeki sporların ayrıntılı ve puanı ile birlikte yazılmasını,
önemle rica ederim.
Sonuçlar haftalık açıklanacak Ve her hafta spor kraliçemiz belirlenecektir. Şimdiden başarılar ve bol sporlar dilerim.
Elhan
Mthn83 KAPTAN Kırmızı Kaptan @kayipdunya Kırmızı @SIFIR MOD Kırmızı gezegenfeza Kırmızı Ellssa Kırmızı @fesang TRANSFER Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Hayalkuran Kırmızı @Ruveyda- Kırmızı blonde ambition Kırmızı @Beth18 Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı badem000 Kırmızı Elhan Kırmızı
@Jasminium84 KAPTAN Mavi Kaptan @deli bir dombili Mavi Busra196 Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi @menekse_kokusu Mavi 60kiloyum Mavi @Tesnim1903 Mavi @Limoni026 Mavi @Ozzybal Mavi @Gonul83 Mavi @Meryem1306 Mavi @muhendishanim98 Mavi @Safransari TRANSFER Mavi sibel_84 Mavi
yok canım ikisi için de ilaç almıyorum. almak istemiyorum çünkü o ilaçlar da şimdi aklıma gelmedi adı bilmem ne hücrelerinin yapısını bozuyormuş zamanla. yani diyabete hazırlıyormuş resmen. uzman kendi ağzıyla söylemişti daha önce.İnsülin direnci için ilaç alıyormusun canım yoksa kilo veremezsin. Kilo vermeye direk engel insülin direnci.
Afiyet olsun canim.
İnşallah canım. Bu sayfanın sporda show yapıyordu İnşallah döneceğiz o gunlereHayırlı olsun hepimizesıkılaşıp, şekillenip , incelelim Bunlar diyetin yapamayacağı şeyler.
Bugünkunu de mi yaziyoruz canım? Bir de ip atlamanın puani biraz yüksek değil mi acaba ? Yarım saatlik Leslie de çok daha fazla ter atarken ip atlama o kadar da zor gelmiyor bana ne bileyim süresi fln da kısa . Ya da Leslie nin puanı mi düşük? Ben boosted olanı yapıyorum . Nefes nefese kalıyorum . Bilemedim.İnşallah canım. Bu sayfanın sporda show yapıyordu İnşallah döneceğiz o gunlere
Bugünden başlıyoruz canim. İp atlamak bana zor geliyorBugünkunu de mi yaziyoruz canım? Bir de ip atlamanın puani biraz yüksek değil mi acaba ? Yarım saatlik Leslie de çok daha fazla ter atarken ip atlama o kadar da zor gelmiyor bana ne bileyim süresi fln da kısa . Ya da Leslie nin puanı mi düşük? Ben boosted olanı yapıyorum . Nefes nefese kalıyorum . Bilemedim.
Tamam canim.Bugünden başlıyoruz canim. İp atlamak bana zor geliyorileride yapılan sporlara göre puan değerlendirme yaparız canim
Çok geçmiş olsun canım, sıkıntılarınız çabucak geçsin gitsinElhan abla iyi akşamlar herkese kusura bakma gelemedim. Oğlumla ve rahatsızlığı(özel gereksinimi olan ve engelli bir cocuk) ile ilgili sıkıntılar var biraz ona yoğunlaştım can sıkıcı sonuçlar alıyorum bu aralar hiç kendimde değilim sakin yarı yolda bıraktı gelmedi bizi önemsemiyor diye geçirmeyin aklınızdan. Ama imtihanın evladın olunca annelik ve duygusallığı elini kolunu kaldırmaz ediyor insanın. Beni hazırlığa al abla şimdilik kopmak istemiyorum sizden. Bilgi vermek istedim sizi çok seviyorum
Beni ya çıkarın yada yürüyüş için en alt limit 2000 olsunHerkese iyi geceler dilerim.
önemle rica ederim.
Elhan
Canım apayrı yaşam mı yapsan?tokluk şekeri, yemekte ilk lokmandan itibaren tam 120 dk sonra kan şekeri değerin. benim tokluk şekerim açlık şekerimden çok daha düşükhatta bayağı düşük. 3 ay sonra kontrol verdi. bir de yaklaşık 10 kiloya yakın kilo ver öyle gel kontrole dedi ilaç yazayım mı dedi yok dedim ben hallederim beslenmeyle.
Niyet ettiysen gerisi gelir canım, yeterki bozmaHerkeese iyi geceler
Sabah 6 da tartılıp gece 12 de mesaj yazabildim.. Niyet ettim kendim için daha verimli olmayaBebeğimle kızımla işler bitmiyor ve evin içinde kosmaktan şu an tabanlarım ağrıyor.. Neyse bahane yok düzelmek için kalbimi rahatlatmak için birseyler yapmalıyım..
Geçen cuma 84.0
bugun 83.7
-0.3kg
Elhan
Buraya yazıp çıkıyorum kilom bir iniyor bir çıkıyor buraya gelirkende demistim amacım poaca yemek.yerine ekmek yemek diye
Niyetim düzelmek 3 aylık bebemle düzene girmek .. yeni evimde bir günde işlerin bitmeyecgıni kabullenmek .. Mola vermeyi nefes almayı bilmek.. Kendim için birşeyler yapmalıyımm .. yoksa depresyona ramak kaldı
Pazartesi menusu
Sabah
Tereyagda yumurta,4 zeytin,3 dilim peynir,4 dilim ekmek ,1 tatlı kasıgı tahin pekmez, 1 tane kare dilim helva
Ara
1 kupa emziren anne çayî ve badem
Ara
1 tane gofret çikolata
Akşam
1 kase şehriyeli kıymalı corba, 4 tane bonik(Malatya yöresine ait bulgur koftesi)
Su 2 lt
Spor yok yarın kendime söz veriyorum spor yapıcamCordelia
Allah razı olsun insaNiyet ettiysen gerisi gelir canım, yeterki bozma
Hiç gerek yok ilaca. Kullandığım ilaç hastanelik edince hemen bıraktım.İnsülin direnci için ilaç alıyormusun canım yoksa kilo veremezsin. Kilo vermeye direk engel insülin direnci.
Bu hafta nedense hiç istek yok bendeYok yok aşağı ineceğiz hep beraber